Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

houyyyy kızçelerrrrrr akşam allah izin verirse eve gidince ayaklarımı uzatıp t.v izlicemmm

ablam dün bize geldii yaaa hanii kaldı akşam valla yemek bulaşıklarına elimi bile sürmedimmm yorgundum ama:78::78::78::78::78::78::78:
sabahta kalkıp işe geldim ablam aradı sahile gitmişlerdeee . evi dedi temizledim sen hiç bişeyy yapma dinlenn yemekte yaptımm didiiii ayy nasıl mutlu oldumm yaaa
canım ablam benimm valla billaaaa babamda geç gelecekmişş çalışıcakmışşş ee t.v bana kaldııı yuppiiiii
houyyyyy özlemişim valla dinlenmeyi

kızlarr bende ne yediğimi yazayım bariii :)))
2 orta boy patates haşlaması baharatlıı :)))
şimdi de bi bitki çayı zamanı :))

birtek bunları mı yedinn şaşırdım yani bence az kuzum bunlar yaaaa

evet canım bunları yedim akşamda patates yiyorum daha 2 gün oldu buna başlayalı ama çok ilginç haşlanmış patates baya tok tutuyor bende başta doymam falan demiştim ama hiç beklediğim gibi olmadı :)))

kızlar benim acil çıkmam gerekiyor şimdi daha sonra yazarım size görüşürüz öpüldünüzzz :)))

ben geldim daha geleni yeni oldu sayılır çoook sıcaaak
diyetimide bozmadım
doktora gittik gene film istedi yarın gene gidicez büyük bi ihtimal kapalı ameliyat olucaksın dedi eşime
bide beli ağrıyordu işyerinde sakatlamış doktora gittik gene 5 gün rapor yazdı 5 gün evde
:44:
cezaya kalmazsam iyi

gülçin kıs öğlen yemeğini dışarda yedik ben tavuk söyledim yanında garnitürü pilavı patateside vardı ama ben dokunmadım bile tavukları yedim
tabağı dolu bi şekilde postaladım o an çok üzüldüm ama sora iyi ettiğimi anladım hele bu saabah tartıyı görünce

haklısın canım bide özrü kabahatinden büyük ben söledim sen unutmuşsun diyo ama yok öle bişi söylese hayatta unutmam böle şeyisonra tutmuş haberin olsa stres yapardın ne pişircem diye diyo bu daha sinir bozucu
neyse ben sabah onun hesabını gördüm özür diledi bidaha yapmıycakmış inş

inş ya ama karnım hala şiş hastalanamadım bi türlü daha gelmedi ..
birazdan kahwaltımı edicem
sorada gidicez zaten

canım ya çok iyi ilk günden 1,800 bide hastalansan nekadar gidecek kimbilir hadi hayırlısı

canım sen başlamadan önce su atmak için bi şoklamıştın zaten kendini ondandır veeeeeeeee günde 500 çok iyi bence haftada 3500 eder daha ne olsun

kuzuuuuum seni seviyoooorum
doğru söylüyon onlar ancak öyle şeyleri düşünebiliyo yazıkki

hoşgeldin canım ben nazmiye
canım keten tohumu zayıflamak için tohum halde tüketiliyo sanırım öğütülmüşünü bi arkadaş kilo almak için kullanıyodu bi araştırmak lazım

günaydın kızlar mide bulantım hala devam ediyor
kahvaltımı yazayım
kk kadar peynir
4 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
domates salatalık
3-4 tane sucuk
2 dilim kepek ekmeği
1 bardak şekersiz çay
geçmiş olsun aslıcım
mercanköşk diye bi bitki var bulabilirsen onu kaynatıp suyunu iç tatlım iyi gelir hemen bulantın kesilir

geçmiş olsun canım
inş migren diildir fena illet o ben arasıra çekiyorum bitiriyo beni

kızlar bu arada hastalandım ...

metroa gittik bugun işte yulaf ezmesi fln için
ekmeklerin ordan geçiyoruz kepek ekmeği tüketiyordum bundan önce eşim diyorki bundan almıyormusun yok dedim ekmek yasak kendi ekmeğimi yapıcam
ya bu nası diyet anlamıyorum diyor tavuk et ohh diyor

süper bişi yapmışsın tatlım yoksa o pilavlar patatesler sana kilo olarak dönecekti aman haaaaaaaaaaa

eeeee buda süper haber bi kaç gün sonra daha da moralin düzelcek demektir bu
erkeklere güzel bide kendileri yapsa bizim yaptıklarımızı anlarlar güzelmi diilmi

süper kararlar almışsın canımcım bence harfiyen uygula bunları başkalrı için üzülme sakın herkes hakettiğini yaşar
erkek arkadaş konusunda bencede en doğrusu bu normal arkadaşken onu tanıma şansın daha fazla hem kendinide tartarsın bu arada ne hissettiğini üstünde bi baskı olmadan daha iyi değerlendirirsin
iyiki sende bizim hayatımızdasın kelebeğim

kızlarr bende ne yediğimi yazayım bariii :)))
2 orta boy patates haşlaması baharatlıı :)))
şimdi de bi bitki çayı zamanı :))

canımcın yanlız bu diyetten sonra çok dikkat etmelisin pek sağlıklı bişi değil dikkat etmezsen verdiklerin hemen geri gelir riskli biraz

bu gün yediklerimi yazıyorum
sabah 1 dilim ekmek
1 bardak çay
domates salatalık
1 dilim tulum peyniri
5 yeşil zeytin
öğle
1 kase şehriye çorbası
1 tabak tavuklu pilav
karpuz domates salatalık
ara 1 fincan 3 ü 1 arada kahve
akşam
sadece karpuz yiyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…