Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydınnnn bacularrr hemen geçmişe bi uçimmmmm takip listesini hazirliyimmm zaten bugün son

ve eeee işteeeeeeee hazırrr

ELİFUS:9

NAZCO:12 :81::81::81::81::81::81::81::81::86::86:

İRRAS : 9

FATTA 83 : 11 :13::13::13::13::13:

TRİPTOFAN : 25

ROSEBERY : 10

AYNALAR :22 :98::98::98::98::98::98::98::98::98::98:

CEZALI KİMSEMİZ YOKKKKK

ay canım hoşgeldiin. inanırmısın sabah aklıma geldin nerede acaba diye?içime doğmuş. sevgülün yanında olurdakötü olur mu canım.

kız sen ağır ağır versende zaten 1 ayda birikiyo bissürü kilo oluyo yani verde az yada çok bizim için farketmez.zaten sağlıklı olan da o aslında.ama ben 69 a düşeyim dediğin mantığa o zaman geçecek çok sallamayacam az az gitsede:)

öznur takımdan gitti kiii.yani nekadar vermiş oldun geçen hafta kaçtı?

eline sağlık canıımmm. tek tek saymışsın zor gerçekten benim yaptığım hafta maşallah ayşende vardı ki say say bitmiyordu

ay canım hoşgeldiin. inanırmısın sabah aklıma geldin nerede acaba diye?içime doğmuş. sevgülün yanında olurdakötü olur mu canım.
hoşbuldum canım.temiz kalpli olduğun içindir canım.
haklısın ama ayrılması cok cok zor sudan çıkmış balığa döndüm ya..ama takımımı da çok özledm aklımdaydınız.

günaydın kızlar hadi toplanııııınnnnnnn

fadik kız senin bu kilonu anlamadım ben nerdesin bacımm geçen hafta aynı yazmıştık kilon 71 idi şimdi kaçsın

Günaydın güzel bayanlar,
Çok yoğun bir gün geçiriyoruz yine ofisçe
Çok geçmişe dönük bakamadım ama kilo veren herkesi tebrik ediyorum, devamını diliyorumm
Darısı da başıma artık, hadi bakalım sıralamada kaçıncı olacak bizim takım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…