- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #35.721
vay vay vayy noldu kız nasıl oldu merak ettm şanslı kişiyi şimdi.öznurun ayrılmasına üzüldüm..benim tatilim süper gecti ama arada pürüzler oldu. ilk izmire gittim 2 hafta kaldım ve ailesi mükemmel insanlar cok ii davrandılar bana annesi sarılıp sarılıp öpüodu hep öle diim.izmire gittiğimden 1 hafta sonra regl oldum pek denize giremedm.sonra kuzenim geldi izmire ve ben son iki günü adetimin denize girdm.sonra mersine gttik erkek arkımla gittimizin ikinci günü ben rahatsızlandm idrar yollarımda iltihaplanma olmus cok fazlaymıs 0 olmaso gereken değerler biri 2300 dieri 1400 cıktı.ve cok zorlandm tuvaletten cıkamıodum yanma sancı fln.neyse ki geçti o ama doktor denize girme dedi. ben de girmedm doğal olarak.sonra niğdeye geçtik erkek arkımla orda hiç kalmadan ankaraya gittik bir gece bilkentte kaldık.denize giremiorm die bi otelin havuzuna götürdü beni sevgilim son gün otobüse binmeden havuza gittik yani dünsonra gece ayrıldık böleydi rüya gibi bi tatil gecridm hastalıklarımın dışında:)
kilomdan hiç bahsetmek bile istemiorm..aslında daha cok almıstım ama hastalanınca verdm 2 kilo fln.65 kiloyum su an ne yazık ki:/ ama ucuz atlattm sayılır.
bende kendime güveniyorum bu defa hızlı kilo vermiyorum ağar ağar olacak ama sağlıklı olacak belki böyle biraz sizi kızdırabilirim biraz atak yapmamı isteyebilirsiniz ama atak yaptıklarımı biliyorsunuz fazlasıyla geri geldi artık gram gram gitsin kesin gitsin diyorum bakalım
KİLOMDAAA 70,05 sadece 400 gram gitmiş ama olsun üzülmicemmm:86::86::86::86::86::86:
kızlar günaydınnnnn..bugün itibariyle kilom 74.3..buna da şükürrrr,azar azar gidiyo işte..ne yapalımmm....ama bu hafta esra ve öznurla baya bi hızlncaz sanırım.bir de elifsu zannımca....hadiii kızlar bizi şahlandırınnnnnn.....
gülçin ya sen bu yulaf kepeğini nasıl tüketiyorsun tadı çok ötü
süte kattım dün içemedim bile
ve eeee işteeeeeeee hazırrr
ELİFUS:9
NAZCO:12:81::81::81::81::81::81::81::81::86::86:
İRRAS : 9
FATTA 83 : 11 :13::13::13::13::13:
TRİPTOFAN : 25
ROSEBERY : 10
AYNALAR :22 :98::98::98::98::98::98::98::98::98::98:
CEZALI KİMSEMİZ YOKKKKK
hoşbuldum canım.temiz kalpli olduğun içindir canım.ay canım hoşgeldiin. inanırmısın sabah aklıma geldin nerede acaba diye?içime doğmuş. sevgülün yanında olurdakötü olur mu canım.
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaar
kilomu yazıyorum 77,8
eline sağlık canıımmm. tek tek saymışsın zor gerçekten benim yaptığım hafta maşallah ayşende vardı ki say say bitmiyordu
kız ne oldu özledin mi aşkını
bu arada kilonu 64 mü yazacam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?