- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #35.701
sabah kahvaltasından sonra tabi öğle yemeği saatinde oldu kahvaltı ondan sonra
ara bir yeşil elma
3 adet bisküvi
akşam yemeği
4-5 kaşık kıymalı bezelye
4 kaşık bulgur pilavı
1 dilim karpuz
salata yedim
ben perşembe bulgur yemeye tövbe etmiştim ya bi zamanlar. şişiyo içinde su tutuyo sanırım cumaya yansıyor. bide sanırım sabah reçel sucuk filan yemiştin. keşke karpuz yemeseydin.yada reçeli.yada bisküviyi.salata elma süper. olacak aslı ben sana güveniyorum güzel bi gelin olacaksın.
hoşgeldin canım nasılsın
iyiyim cnm hooşbuldum sen nasılsın ben yokken neler oldu:)
sen yokken neler oldu özet geçem hemen
gülçin ve gizem dukan diyetine başladı yarın güzel haberler bekliyorum
esra doktora gidiyor 2 haftada 4 kilo verdi yarında en az 1 kilo verir
fadike kısmet çıktı ama ağırdan alıyor
öznur takımdan ayrıldı ama arada uğruyor yine
seher, aysen, selinay izinde
fatma işlerle uğraşıyorr
nazco iyi geçen hafta iyi kilo verdi
prenses misafirleriyle uğraşıyor
elifus takıma yeni geldi deneme süresinde
hulk eski üyemizde sadece paylaşımda bulunuyor
veeee bomba haber ben aşka yelken açtııımm
sende ne var ne yok canım
vay vay vayy noldu kız nasıl oldu merak ettm şanslı kişiyi şimdi.öznurun ayrılmasına üzüldüm..benim tatilim süper gecti ama arada pürüzler oldu. ilk izmire gittim 2 hafta kaldım ve ailesi mükemmel insanlar cok ii davrandılar bana annesi sarılıp sarılıp öpüodu hep öle diim.izmire gittiğimden 1 hafta sonra regl oldum pek denize giremedm.sonra kuzenim geldi izmire ve ben son iki günü adetimin denize girdm.sonra mersine gttik erkek arkımla gittimizin ikinci günü ben rahatsızlandm idrar yollarımda iltihaplanma olmus cok fazlaymıs 0 olmaso gereken değerler biri 2300 dieri 1400 cıktı.ve cok zorlandm tuvaletten cıkamıodum yanma sancı fln.neyse ki geçti o ama doktor denize girme dedi. ben de girmedm doğal olarak.sonra niğdeye geçtik erkek arkımla orda hiç kalmadan ankaraya gittik bir gece bilkentte kaldık.denize giremiorm die bi otelin havuzuna götürdü beni sevgilim son gün otobüse binmeden havuza gittik yani dünsonra gece ayrıldık böleydi rüya gibi bi tatil gecridm hastalıklarımın dışında:)
kilomdan hiç bahsetmek bile istemiorm..aslında daha cok almıstım ama hastalanınca verdm 2 kilo fln.65 kiloyum su an ne yazık ki:/ ama ucuz atlattm sayılır.
geçmiş olsun canım tatilinin güzel geçmesine sevindim
daha kesin bişey yok ama ben çok kaptırdım kendimi :18:
o şanslı kişiyi bende merak ediyom
arkadaşların aracılığı ile tanıştık daha yüzyüze görüşmedik haftaya cuma geliyor heyecan dorukta
saol cnm.
vay vay vay..ne gzl cok sevindm adına.bakalım neler olcak:))
cnm bana müsade yatıcam yol yorgunuyum yarın görüşürüz..öptüm seni iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?