- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #35.821
tamam canım başlangıç kilon 77 hedef kilonuda söyle haftaya listeye alınırsın ama unutma canım her gün 7 mesaj yazma zorunluluğu var tamam mı canım
tamam canım başlangıç kilon 77 hedef kilonuda söyle haftaya listeye alınırsın ama unutma canım her gün 7 mesaj yazma zorunluluğu var tamam mı canım
kızlar bu hafta genel listeleri ben hazırlıyorum şimdi hazırlamaya gidiyorum ama size torpil geçecembu hafta 4. olduk herkesi tebrik ediyorum inş daha iyi oluruz
ayy iki kez olmuş pardonn...
ya kızlar şimdi ben öğlen yemeğimi evde getiriyorum dışardan yememek için bugün ne yedim yazıyım sanki çok yedim gibi ama annem iyi iyi çok değil dedi
1 bardak makarna haşladım,
bol yeşillik az yağ karıştırdım yedim çok mu?
ayy iki kez olmuş pardonn...
ya kızlar şimdi ben öğlen yemeğimi evde getiriyorum dışardan yememek için bugün ne yedim yazıyım sanki çok yedim gibi ama annem iyi iyi çok değil dedi
1 bardak makarna haşladım,
bol yeşillik az yağ karıştırdım yedim çok mu?
kızlar bu hafta genel listeleri ben hazırlıyorum şimdi hazırlamaya gidiyorum ama size torpil geçecembu hafta 4. olduk herkesi tebrik ediyorum inş daha iyi oluruz
Valla mecbur ya napıyım yoksa pizza,tost yemekten balon gibi oluyorumbenceee güzel canımm
birde valla bravoo ben evden getirmeye üşeniyorum:78::78::78::78::78::78:
öğlen için çok diil tatlım ama akşama daha hafif geçiştirirsin
hepimizi tebrik ediyorum kızlaaaar haftaya daha üst sıralara taşınırız inş.
:98::98::98::98::98:
yarın temizlik yapıcam allah izin verirse houyyyyyyyyyyyy bari yarın güzell bi kayfaltıı yapayımm oruca başlamadann:86::86::86::86::86::86::86::86::86:
ayyyy benim canımda yumurtalı ekmek istiyo günlerdir oruca başlamadan yemezsem oruçta hiç yiyemem gece gece yenirmi hiç o kızartma
napsamki kızlar sanki aş eriyorum
reglim yaklaştı iştahımda açılmaya başladı orucun ilk haftası hastalancam herhalde
başlangıç: 77
hedef: 60
boy:170
ayyyy benim canımda yumurtalı ekmek istiyo günlerdir oruca başlamadan yemezsem oruçta hiç yiyemem gece gece yenirmi hiç o kızartma
napsamki kızlar sanki aş eriyorum
reglim yaklaştı iştahımda açılmaya başladı orucun ilk haftası hastalancam herhalde
eğer bir dilim yiyeceksen canım izin var yoksa
evet kızlar esra ile konuştum kimseyle kişisel bir sorun olmadığını böyle daha iyi olacağını söyledi. bana açıklamasında herkesin izinli olduğunu 7 mesajın bile zoraki yazıldığını söyledi ama ben nedeninin bu olmadığını düşünüyorum. yaz ayında olduğumuzu diğer takımların kapanma durumuna geldiğini hepimiz biliyoruz. herkesin yavaş yavaş dönmesi ile takım dahada canlandı bana göre bilmiyorum belki ben yanlış düşünüyorum. esra inş bu azimle hedefine biran önce ulaşacak buna inanıyorum ben ona kızgın ya da küs değilim ama kırıldım
kızlar seher bu kadar uzun izin istememişti uzun süredirde siteyede girmemiş mesaj bıraktım ama onada cvp yok doğal olarak napcaz biraz daha bekleyelim mi yoksa kendi isteği ile takımdan mı ayıralım onun yerine birini mi alalım ne dersiniz
Arkadaşlar bende katılıyım yarışmanıza.
şu anda 60 kiloyum (evdeki iyimser tartıma göre.)
haftaya hedefim 2 kilo vermek
hadi bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?