Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayy iki kez olmuş pardonn...

ya kızlar şimdi ben öğlen yemeğimi evde getiriyorum dışardan yememek için bugün ne yedim yazıyım sanki çok yedim gibi ama annem iyi iyi çok değil dedi

1 bardak makarna haşladım,
bol yeşillik az yağ karıştırdım yedim çok mu?

benceee güzel canımm
birde valla bravoo ben evden getirmeye üşeniyorum:78::78::78::78::78::78:

öğlen için çok diil tatlım ama akşama daha hafif geçiştirirsin

kızlar bu hafta genel listeleri ben hazırlıyorum şimdi hazırlamaya gidiyorum ama size torpil geçecem bu hafta 4. olduk herkesi tebrik ediyorum inş daha iyi oluruz

hepimizi tebrik ediyorum kızlaaaar haftaya daha üst sıralara taşınırız inş.
:98::98::98::98::98:

benceee güzel canımm
birde valla bravoo ben evden getirmeye üşeniyorum:78::78::78::78::78::78:
Valla mecbur ya napıyım yoksa pizza,tost yemekten balon gibi oluyorum

öğlen için çok diil tatlım ama akşama daha hafif geçiştirirsin

hepimizi tebrik ediyorum kızlaaaar haftaya daha üst sıralara taşınırız inş.
:98::98::98::98::98:

Tamam canım tavsiyene uyacağım

yarın temizlik yapıcam allah izin verirse houyyyyyyyyyyyy bari yarın güzell bi kayfaltıı yapayımm oruca başlamadann:86::86::86::86::86::86::86::86::86:

ayyyy benim canımda yumurtalı ekmek istiyo günlerdir oruca başlamadan yemezsem oruçta hiç yiyemem gece gece yenirmi hiç o kızartma
napsamki kızlar sanki aş eriyorum
reglim yaklaştı iştahımda açılmaya başladı orucun ilk haftası hastalancam herhalde

aşağıdaa gülçini görüyomm emmmeeeeeeeeeeee niye yukarı çıkmıyonnn kızzzzzz haydii gel kahve içelimmm beraber:86::86::86::86::86::86::86:

eğer bir dilim yiyeceksen canım izin var yoksa

ayyy annenmmmm küçücükk bir dilim ekmekkk kızartt yaa ne olcekkk bişii olmazz aşş eriyomuşşsun bak yee bence

kızlar seher bu kadar uzun izin istememişti uzun süredirde siteyede girmemiş mesaj bıraktım ama onada cvp yok doğal olarak napcaz biraz daha bekleyelim mi yoksa kendi isteği ile takımdan mı ayıralım onun yerine birini mi alalım ne dersiniz

Arkadaşlar bende katılıyım yarışmanıza.
şu anda 60 kiloyum (evdeki iyimser tartıma göre.)
haftaya hedefim 2 kilo vermek
hadi bakalım.

doğruyu söylemek gerekirse 3 hafta önce ben izne ayrıldığımda bende çok bunalmıştım .takımda da bir kilo verme şevki yoktu. sadece muhabbet oluyordu. o yüzden bir gevşeklik vardı. o yüzden sanırım esra o 3 hafta gelip gitmiş ve devamlı boş. orda bir usanç oluşmuş olabilir. aynen bende de öyle olmuştu ve esranın isyan dolu kimse yokmu mesajından sonra izinden dönmeye karar verdim.aslında iyi de oldu. fakat bu kadar bunaldığını tahmin etmemiştim. kızmayalım kırılmayalım bende bi dönem ayrılmayı düşündüm açıkçası. bazen insan değişikliğin iyi geleceğini düşünüyor. 7. takımın nedeni ise eskiler bilir biz orda nev81 diye bi arkadaşımız var yılbaşındna beri onla çok iyiydik yani bir sınıfta nasıl herkesi seversiniz ama herkesle frekansınız uyuşmaz. bizim frekansımız tam uyuşmuştu derken.sonra o takımdaki motivasyon eksikliğinden takımdan ayrıldı. ama biz ozaman onun gitmesininin haklı sebepleriyle beraber hiç bişey yapamadık belki onu destelemeli o zaman gitmeliydik ama aslı bize birdaha motivasyon düşüklüğü olmayacağı gerekirse kaptanlığı bırakacağını vs söyledi. bizde bi şans vermek istedim.aslıda bunu doğrulayacaktır.tabi yine devamlı görüştük. hatta benim dukana başlamam da izindeyken pes etmememi sağlayan da nev81 dir.faceden devamlı benim kendime güvenmediğim kadar bana güvendiğini ne yapmam gerektiğini söledi durdu. ve ben onu dinlediğime hiç pişman değilim. yani kilo verme konusunda he çok inançlı birisi,ve manevi yönden,bilgi yönünden dolu dolu bi insan.sanırım 105 ten 80 lere düştü ve ço bilgili maşallah.ve hedefine az kalan esra burda bize bakarak gevşemektense orda daha çabuk hedefine ulaşacağını düşünmüş olabilir. .bende esrayla devamlı telefonla görüşürüm istanbulda da buluştuk. biraz buruldum,hafif kırıldım ama anlayışla karşıladım sonra. çünkü 14. takımda hırslı, kilo vermeye odaklı bu işi ciddiye çok çok alan kimse yok kırılmyalım ama öle haksız mıyım.. yani hepimiz bende dahil kilo konusunda çok da sıkı motivasyon sahibi değiliz.şansa kadere dikkat ettik verirsek verdik. pasta börek kaçamak çok yaptık.tabi olmayacak diye bişey yok ama birbirimize baka baka gevşiyoruz işte.7 mesaj kuralı olmasa bazn kopmuş gitmiştik. sonra yine motivasyon eksikliği sebebiyle ayrılan çok kişi oldu takmdan.ben bu ruh halini 3 hafta önce yaşadım izne ayrılmasam bende esra gibi başka takıma geçecektim insan bi değişiklik istiyo sanırım ama ben çabuk gemileri yakan bi insan olamadım hiçbi zaman arkamda üzeceğim kimse bırakmak istemedim. cesur olamadım belki de olsaydım keşke ama herkes bir değil kızlar. burda esra bizi üzmemek adına kalabilridi ama mutsuz olabilirdi gitsin mutlu olsun inşallah.çabucakta versin kilolarını.ne diyeyim. her defasında biri ayrıldığında aynı üzüntüyü yaşıyorum.kimseye alışmayayım diyorum ama nedense de benim en çok muhabbet ettiğim insanlar gidiyor önce. yani korkuyorum emidaf ile irras ile bu aralar daha çok konuşur olduk onlar da gidermiş

kızlar ben bugün aslında pek bi burukum
benim kızlardan biri evleniyo bu gece kına gecesi var işten ayrıldı o yüzden bi tuhaf oldum sanki gerçek kızım evlenip evden ayrılıyo gibi hissediyom
inşallah çok mutlu olur gönülüm
birazdan bizimkilere yemek hazırlayıp kendim hazırlanmaya gitçem akşam orda olcam
yarın akşamda düğün var malum

sorumluluk sahibi olsa gelirdi canım yeni birini alalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…