Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarrrr kanıma şeytan girdiii
bir tarafım diyo ki yaa ne yapıcan temizliği boşverrr çık işten bas git annene yarın dinlen güzelce çık dışarıı hatta katmer yaptır ohhh mis gibi (canım istiyoo vallaaaa deli gibi) rahatla yaaa birazzz

diğer yanımda yaaa saçmalama ne gitmesii git bugün evine akşam çamaşırlarını yıka ki sabah kuursun ütülemesi kolay olsun. sabahta kalk işini gücünü bitirr otur oturduğun yerdee aaa kızıyorum ama bak

şimcik ben napıcamm yaaa iki tarafımda haklııı ayy iki arada bi derede kaldım yahuuuu

doğal gazmız kesilmişti konuşmak için ev sahibine çıktım 2 sattir ordaydım. boğaz manzaralı kahve içtik biz alt katta görmüyoruz ama kadın en iyi daireyi kendine ayırmış tabi.meyve hazırlayım dedi ama dukan diyeti yapıyorum yasak dedim kahve içtim.akşam 8 e kadar gaz yok. yemek yapamaycam. dışarda yicez mecburen. dukana uygun tavuk ızgara yerim sanırım.

ne katmeri kız aklıma getirme öle şeyler. dukan amca yasak koymuş öle şeyleree sus yaa aklıma getirme.

fadik Allah kalbimi biliyo ya öğlen işelerimi toparlayımda fadiğin yanına gideyim sürpriz yapayım diyodum aam doğalgazın kesilmesi telaşı.evsahibi bırakmadı derken gelemedim.neyse kısmet olmayacak mı ne?

takımımızın son durumu

aynalar
irras
aysen_34 haftasonu gelcek
faTTa83 bugün ve yarın izinli
nazco
emidaf
triptofan
pinkcat87
elifus

prensese88 izinli
selinay2002 izinli
urbi_seher izinli

hulk deneme haftasında

canım seherin paylaşımından pek bişi anlamadım ben şahsen başladı çok kısa bi zaman sonra izne ayrıldı bidahada gelmedi
bencede başka birilerini alalım
ben gülçine hak veriyorum kilo verme konusunda pek hırslı değiliz bu nedenlede birbirimizi fazla tetikliyemiyoruz bence aramıza yeni alacağımız kişiler deneme süresinde hırslarını bize göstermeliler bize tekrar yeni kan ollmalılar

bu dukan diyetinde hiç mi karbonhidrat yok :44:

kız aslında yulaf kepeğinden yapılmış tatlandırıcılı turtalar,kekler bisküviler vs yapanlar çok.facede kk da tarifler var. yaparsan güzel çeşitlemeler çıkar. ya zaten dukan sitede sana bir cetvell çıkarıyor tam anlamıyla uygularsan şu zamnda hedefindesin diye adam ne dese çıkıyor ben gördüğüm kadaruyla bana aralık çıktı aralık ayına kadar devam edersem 59 a geliyorum. o zmanaa kadar sabredecem. sonrada meyve filan ekleniyor listeye. ona da biraz devam ediyorsun. en son aşamada ömür boyu kilo koruma programı var haftada sadece 1 günprotein ağırlıklı besleniyosun ve ömür boyunca koruyosun kilonu güzel değil mi.

şeytan git kuzumun başından
uyma sen şeytana kuzum katmer filan yok bende vazgeçtim ekmekten yok öle kaçamak bayrama yeriz biz onları
:98::98:

güzelmiş ama işte yapı olarak bugüne kadar protein ağırlıklı beslenen biri olmadım keşke annem beni böyle alıştırsaydı
ben çocuklarıma daha sağlıklı beslenmeyi alıştıracam inş onlar zorluk çekmesin
sen dukan kitabını nerden buldun nerden alabilirim ben

aşağıdaa gülçini görüyomm emmmeeeeeeeeeeee niye yukarı çıkmıyonnn kızzzzzz haydii gel kahve içelimmm beraber:86::86::86::86::86::86::86:

datlum pc açıkken kapı çalınca çıkmışım ev sahibine demekki.farkında değildim yaa sonrada kendi kendine kapandı demekki.neyse kahvem soğumadıysa şimdi içek.

zamana mesaj yazdım şuan online değil gelirse onu deneme haftasına alırız yoksa başka birini davet ederiz

canım bak ben esraya şahsen ne kırgınım nede kızgın kendince her olayda herkez haklıdır benim fikrim bu.

AMA ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM GERÇEKTEN BU SÖYLEDİKLERİMDE İNANIN TÜM SAMİMİYETİMLE GERÇEKLER.
BEN BU TAKIMA GELMEDEN ÖNCE TAMAM ÇOK AZİMLİ VE İŞ KONUSUNDA V.S V.S ÖYLE BİRİYİM. AMA ŞUU ABUR CUBUR YEMEKTEN BİR TÜRLÜ VAZGEÇMEDİM HAYATIMIN HİÇ BİR BÖLÜMÜNDE ÇOCUKKN GENÇKEN EVLİYKEN VE TA Kİİ BURAYA GELENE KADAR. BENİM KİLOMUN TEK NEDENİ ÇOK YEMEK YEDİĞİMDEN DOLAYI DEĞİLDİ ABUR CUBUR YEMEKTİ. AMA BURAYA GELDİĞİM GÜN BAKTIM Kİ DİET YAPILIYOR VE AMA ONUN YANINDA MANEVİ BİR DESTEK VAR HAYATA DAİR BENİM BU ÇOK HOŞUMA GİTTİ. BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN BURAYA GELİP SADECE İŞTEE NE BİLİMM BUKADAR YEDİM BUNU YİCEM TAMAM GÖRÜŞÜRÜZ. BU DEĞİLLL DERDİNİ DİNLEMEK DERDİMİ PAYLAŞMAK ZATEN KİLO ALMAYA EN BUYUK ETKENLERDEN BIRISIDE MORAL BOZUKLUĞU DEPRSYON . EE BEN DERDIMI ATAMADIKTAN SONRA YEDİĞİME DİKKAT ETSEMDE OLMAZ Kİ. BU SIRALAR EVET BELKİİ MUHABBETİİ FAZLA KAÇIRDIK AMA CANIM BENİM AZ KİŞİYDİKK İZİNLER KULLANILDI NAPALIM BİZDE KONUSTUK .
ESKİDEN BURAYA GELMEDEN ÖNCE HER PAZARTESİ DİETE BAŞLICAM DİYORDUM AMA YOK BAŞLIYAMIYORDUM. AMA ŞİMDİ BİR ŞEY YERKEN YAA BEN KIZLARA NE DERİM YALAN SÖYLEYEMEM Kİİ YEMEYİM DİORUM DAHADA ÇOKK DİKATLIYIM ESKİYE NAZARAN. TAKIMI MI GERÇEKTEN ÇOK SEVİYORUM VE HER ZAMN DİYORUM BUNU SİZE İYİKİ HAYATIMDASINIZ SİZİNLE BERABER BEN BİR ÇOK ŞEYİ ATLATTIM KİLO GEÇMİŞTE YAŞANAN KÖTÜ ŞEYLER V.S V.S İŞTE BEN BUNU SEVİYORUM. TELEFON NUMARAM SİZDE VAR VE YEMİN EDERİM HANGİ SAATTE VE ZAMNDA ARARSANIZ ARAYIN DİNLEMEYE VE YARDIMCI OLMAYA HAZIRIM. BİZİM TAKIMIMIZIN ÖZELLİĞİ BU İŞTE MANEVİYATTTTT.
DİĞER TAKIMLARDA BELKİDE TAKIM ARKADAŞIYLA İLGİLİ BİR ÇOK ŞEYİ BLMİYOR YADA ÖZELLİKLERİNİ AMA BİZ BİRBİRİMİZİ TANIYORUZ NEYE KIZDIĞIMIZI NEYE SEVİNDİĞİMİZİ V.S V.S . FARKIMIZ BU..
BEN SİZE CANIM , ANNEM KZUUM DERKEN BUNU SIRF BURAYA LAF OLSUN DİE YAZMIYORUM YAZMIYORUZ DA HİÇ BİRİMİZ EMİNİM BUNDAN TÜM SAMİMİYETİMİZLE DİYORUZ. BEN BURDAN ÖNCE SANAL ARKADAŞLIĞA KARŞIYDIM VE KIZARDIM İNANMAZDIM . AMA ŞİMDİ BAKIYORUMDA HEPİNİZİ YA ABLAM YA KARDEŞİM YADA ANNEM(NAZCOM SNEİN İÇİN DİYORUM SAKIN KIRILMA YAŞ OLARAK DEĞİL ÖYLE HİSSETTİĞİM İÇİN) YERİNE KOYUYORUM.
ÇOK UZUN OLDU KUSURA BAKMAYIN AMA NE BİLİM KIZLAR BİZ GERÇEKTEN FARKLIYIZZZ ....

ya kız izin almadan gitmiş. bellliki kaçmış neden almayalım ki alalım arkadaşımızı ya. seher gelmez bence.

KESİNLİKLLEEEE BU KONUDA GÜLÇİNİME KATILIYOMMM DESTEKLİYOMM GÜLÇİNN SENİİ EVET HAKLII

şeytan git kuzumun başından
uyma sen şeytana kuzum katmer filan yok bende vazgeçtim ekmekten yok öle kaçamak bayrama yeriz biz onları
:98::98:

HOUYYYTT GÖRDÜN MÜ PİSS ŞEYTANNN ahandaaa annemmmm geldiseni dövmeye detttt yok yokk yemiyecemmm nazommm boşvirr yarın babamla allah izin verirse şöylee güzell bi gayfaltıı yaparızzz

datlum pc açıkken kapı çalınca çıkmışım ev sahibine demekki.farkında değildim yaa sonrada kendi kendine kapandı demekki.neyse kahvem soğumadıysa şimdi içek.

gell gell annemmm içekk beraberrr falda bakarızzzz yaa o değildee halaaaa görüşücezz senlenn çok üzülüyorum ben yaa bak ne diicimmm canım benim adetlerimiz denk düşüyo yaa acaba diyorum senlen bi hafta sonu buluşalım mıı adet olduğumuzdaa oruç tutamıycaz yaa onun için nedersinn bacımm olma mıı:86::86::86::86::86:

sağol canım dediklerine aynen katılıyorum bende aynı düşüncedeyim senle ben yapı olarak çok konuşkan şen şakrak biri değilim çoğu kişi soğuk olduğumu söyler bu benim yapım değiştiremiyorum çoğu zaman ama içimde beslerim sevgimi belki size aktarabiliyorum belki aktaramıyorum ama inanın gerçekten sizi çok seviyorum ve her giden üye için çok üzülüyorum. özellikle fadik sana çok teşekkür ediyorum herkese kolay kolay anlatamayacağım şeyleri sana anlattım. senle konuşunca bana çok iyi geliyor. sağolsun bugün fatma bana mesaj atmış benim mutlu olmam için ilerde üzülmemem için tavsiyelerde bulunmuş bu çok hoşuma gitti. bişey olsa hemen yanımdasınız sağolun hayatımda olduğunuz için

kızz gülçinimm varyaa ne dicemm hani senin şu avatardaki kızz varyaa 90-60-90 lık hatunn işteee ben ona her baktığımda bilinç altıma mı yerleşmişş neyyyy sen zannediyom onuuu

bak görüşemiyozz yaa artıkk üzüntüden kendimi nasııı motive ediyomm yaa halisülasyon görüyom resmenn yaaaa:86::86::86::86::86::86::86:

arkadaşlar sizlerle şu ana kadar 14 kilo verdim fakat ben 7.takıma geçiyorum herkes hakkını helal etsin,her fırsat bulduğumda ziyaretinize gelicem öpüyorum hepinizi

helal olsun canım. ama giden herkes diyor geri gelir yazarım diye ama öle olmuyor.nevde öle dedi anşaa da olmuyor ya aynı takımda olmayınca olmuyorr.nede olsa kopukluk oluyor. neyse diycek bişe yok gayrı.lan şimdi üçünüzde aynı takımdasınız çatlarım kıskançlıktan yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…