Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tamam canım

canım 69.05 dedi bende virgülden sonrasını yuvarladım 69.1 yaptım
kız fadik kilonu bir türlü hesaplayamıyoruz

kız fadik kilon 69.05 mi 69.5 mi hangisi

son kararınız mı bak yazıyom 69.5 diye

houyyyyyyyyyyyy 69,5 kaptenn :86::86::86::86::86:

amannn 400 gram fadiğin köpee olsun yaz istediğini. hatta benim kilomu da 3 e bölmesen olma mı. valla ben hepicini bu hafta verdim zaten.

ayyyy sağolll yawrummm yaaaaaa duygulandım bak şimcikkkkkkkkk:86::86::86::86::86::86::86::86:
çizelgemi değiştirdim sonunda ama daha azcık vermişim başladıımdan beri kağnı hızıyla ilerliyorum

oyyy annemmmmmm wallaaa ne azıı yaa bana baksan bi mayısta geldim ben burayaaa:86::86::86::86::86::86::86::86::86:

canımmm benim aynıı zaten biliyonn birtekk ben varım o isimdee

esracım tebrikler canım bundan sonra bölemi gidermiş ne diyo diyetisyen

zaten diyeti hazırladığında bu hafta 1,235 verceksin diyor ve aynı dediği çıkıyor ben annemdeyim dün akşma geldim annemin tartısı biraz fazla gösteriyor akşam belli olacak yazarım yine....

aslı esranın tickerını değiştirsene kız merak ettim ne kadarmış ne gitmiş?görelim bakalım esranın başarısına. esra kız kendine sayfa açsana başarı öykülerine.

yok canım daha ne gitti ki 14 kilo az değilmiş kız 14 kilo şimdi hesapladım iyi biraz daha versem ne iyi olacak artık doğum öncesi bütün kıyafetlerime sığıyorum dün annemde kalan bir kotum varmış annem bazanın altına koymuş bi giydim folloş yusufta girer içine çok sevindim ama açıııımmmmm....

dayan tatlım bu aç kalmalarının karşılığını fit bi hatun olarak alıcaksın az kaldı hedefe

sabah kahvaltım
1 fincan 3 ü 1 arada kahve
domates salatalık
5 yeşil zeytin
1 dilim ekmek
az önce form çayımı içtim

ayyy kafayı yiyecem ya sabahtan beri geçmişe bakıp duruyom hulku bir türlü bulamadım
hulk hiç listeye girmemiş ki deneme süresindeyken takımdan ayrılmış

kızlar listeyi hazırlayacam ama elif gelmedi daha kuralları söylemiştim ama unuttu heralde biraz daha bekleyecem tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…