- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #35.961
kızlarr burda 1 amaç için bulunuyoruz evet herkes farklı. adı geçen canımm arkadaşım nev takımın gididşatıyla kilo vermesi orantılı olan birisiydi ve takımda 11 hafta kilo vermeyen kişi de aslıydı. nev ben esra ayşede ayrılmaz arkadaşlar olarak görüyorduk birbirimizi. sonra nev dayanamadı ve gitti çünkü aslının sakinliği onu kızdırdı fakat aslının bu mesaja allaha havale ediyorum demesi beni çok kızdırdı.halaa kendinidüşünmediği gibi haklısın nev demiyorsun o ayrıldıktan sonra dedin ki tamam siz ayrılmayın ben çıkayım takımdan dedin. sonra nev geldi ben çıkamam emek verdim 2009 dan beri dedin.sonra ben yalan söylemiş gibi oldum. kaptanlığı esraya verecem dedin artık kilo verecem dedin taaa şubattaydı sanırım bunlar. neyse de ben izne ayrıldığımda depresyondayken sen değil beni nev sakinleştirdi kilo konusunda bildiğim herşeyi ondan öğrendim. ve onun hakkı takımımda ve üzerimdeyken Allaha ahvale edilmesine sessiz kalamam. ben hep sana dedim bu sefer ders aldı bu sefer azimlenecek..ama yok. 2 ayda 1 arkadaşım gidiyor ve ben herseferinde hadi toparlanalım hadi ilerleyelim hadi pestemyelim şu kural bu kural koyaluım demekten sıkıldım. ben isteyerek takımdan ayrılıyorum. zaten isteyenlerlede face den görüşürüz. biranlık sinir değil uzuzn zamanın birikimi. hep gidenlerin arkasından üzülen oldum. üzmek istemzdim kimseyi tabi bana değer veren varsa. ama kalamam artık. hakkınızı helal edin.
tamam canım inş devam edersin hergün güzel paylaşımların olur gelecek hafta listede olursun
kız aslında yulaf kepeğinden yapılmış tatlandırıcılı turtalar,kekler bisküviler vs yapanlar çok.facede kk da tarifler var. yaparsan güzel çeşitlemeler çıkar. ya zaten dukan sitede sana bir cetvell çıkarıyor tam anlamıyla uygularsan şu zamnda hedefindesin diye adam ne dese çıkıyor ben gördüğüm kadaruyla bana aralık çıktı aralık ayına kadar devam edersem 59 a geliyorum. o zmanaa kadar sabredecem. sonrada meyve filan ekleniyor listeye. ona da biraz devam ediyorsun. en son aşamada ömür boyu kilo koruma programı var haftada sadece 1 günprotein ağırlıklı besleniyosun ve ömür boyunca koruyosun kilonu güzel değil mi.
kızz gülçinimm varyaa ne dicemm hani senin şu avatardaki kızz varyaa 90-60-90 lık hatunnişteee ben ona her baktığımda bilinç altıma mı yerleşmişş neyyyy sen zannediyom onuuu
Bende bu gülçin'in avatardaki hatunu çok beğeniyoorum öyle olmak istiyorummm
Ya nereye böyle olur mu ama lütfen burda hepimiz birbirimize karşı sorumluyuz Gülçin lütfen gitme bir yerekızlarr burda 1 amaç için bulunuyoruz evet herkes farklı. adı geçen canımm arkadaşım nev takımın gididşatıyla kilo vermesi orantılı olan birisiydi ve takımda 11 hafta kilo vermeyen kişi de aslıydı. nev ben esra ayşede ayrılmaz arkadaşlar olarak görüyorduk birbirimizi. sonra nev dayanamadı ve gitti çünkü aslının sakinliği onu kızdırdı fakat aslının bu mesaja allaha havale ediyorum demesi beni çok kızdırdı.halaa kendinidüşünmediği gibi haklısın nev demiyorsun o ayrıldıktan sonra dedin ki tamam siz ayrılmayın ben çıkayım takımdan dedin. sonra nev geldi ben çıkamam emek verdim 2009 dan beri dedin.sonra ben yalan söylemiş gibi oldum. kaptanlığı esraya verecem dedin artık kilo verecem dedin taaa şubattaydı sanırım bunlar. neyse de ben izne ayrıldığımda depresyondayken sen değil beni nev sakinleştirdi kilo konusunda bildiğim herşeyi ondan öğrendim. ve onun hakkı takımımda ve üzerimdeyken Allaha ahvale edilmesine sessiz kalamam. ben hep sana dedim bu sefer ders aldı bu sefer azimlenecek..ama yok. 2 ayda 1 arkadaşım gidiyor ve ben herseferinde hadi toparlanalım hadi ilerleyelim hadi pestemyelim şu kural bu kural koyaluım demekten sıkıldım. ben isteyerek takımdan ayrılıyorum. zaten isteyenlerlede face den görüşürüz. biranlık sinir değil uzuzn zamanın birikimi. hep gidenlerin arkasından üzülen oldum. üzmek istemzdim kimseyi tabi bana değer veren varsa. ama kalamam artık. hakkınızı helal edin.
ya ne oluyo takıma gülçin nereye yaaaa bu takıma beni sen çağırdın ilk seni tanıdım nev giderken benden takımda ayrılıyordum senin ve esranın hatrına geri geldim
şimdi sen mi bırakıp gidiyosun
yanlış anlaşılmalar yüzünden sürekli takımdan birileri gidiyo
aslıcım sorun senin kilo verememense kendini istikrarlı görmüyorsan takım kaptanı olarak insanları kamçılamıyorsan bırak başkası yapsın
sende kurtul başka arkadaşlarda gitmesin artık..yazmiyim dedim ama
sürekli alışıyoruz toparlanıyoruz derken bişeyler çıkıyo arkadaşlar gidiyo
senin kalbinide kırmak istemiyorum sen baştan kaptanlığı bıraksaydın ilk olayda dediğin gibi (esra olsun demiştin)
kimse gitmeyecekti belkide
esra o zaman taşınma aşamasındaydı ben hep esra alacak dediğimde ben yapamam başkası alsın dedi istersen geçmişi okuyabilirsin ya da ona sorarsın
konu benim kilo veremem değil daha önce yaşanmış olay onun yarattığı rahatsızlık
ben gerçekten anlayamıyorum nasıl bu hale gelindiğini
yorum bile yapamıyorum artık
aslı iznemi ayrılacaksın şimdi kaç hafta ?
kendini toplayacağına inanıyosan ayrıl yok gidip gelirsem daha kötü olurum diyorsan hiç gitme
kaptan olmak büyük sorumluluk üstesinden gelebilirmiyim hiç bilmiyorum...
insanlar yazarak anlaşmaya çalışınca alınılmaması gereken şeyler bile yanlış anlaşılıyo
kimsenin birbirini kırmasına gerek yoktu şu zamana kadar sorun neyse açık olarak yazılsaydı veya isim verilerek söylenseydi hiç bu durumada gelinmezdi
ama hep imalarla ortaya konuşularak aşılmaya çalışıldı fakat hep patlak verdi
şimdi ben buraya geliyorum yediklerimi yazıyorum yazılanları okuyup alıntı yapıyorum vakit ayırıyorum değer veriyorum hırslanalım kurtulalım artık şu başa bela kilolarımızdan diye karşımdakinden bişeyler kapmaya çalışıyorum...ama bakıyorum bazıları sadece yazmak için girip yazıyo ayyy 7 mesaj nasıl dolacak idye dert yakınıyo
bundan sonra kimin eksiği var kim azmetmiyo takımda boşa yer tutuyo sölüycem ben artık ya o çıkar ya ben ama
susmamak lazım yoksa böyle çorap söküğü gibi dağılıyoruz
insanlar yazarak anlaşmaya çalışınca alınılmaması gereken şeyler bile yanlış anlaşılıyo
kimsenin birbirini kırmasına gerek yoktu şu zamana kadar sorun neyse açık olarak yazılsaydı veya isim verilerek söylenseydi hiç bu durumada gelinmezdi
ama hep imalarla ortaya konuşularak aşılmaya çalışıldı fakat hep patlak verdi
şimdi ben buraya geliyorum yediklerimi yazıyorum yazılanları okuyup alıntı yapıyorum vakit ayırıyorum değer veriyorum hırslanalım kurtulalım artık şu başa bela kilolarımızdan diye karşımdakinden bişeyler kapmaya çalışıyorum...ama bakıyorum bazıları sadece yazmak için girip yazıyo ayyy 7 mesaj nasıl dolacak idye dert yakınıyo
bundan sonra kimin eksiği var kim azmetmiyo takımda boşa yer tutuyo sölüycem ben artık ya o çıkar ya ben ama
susmamak lazım yoksa böyle çorap söküğü gibi dağılıyoruz
canım gerçekten çok kötü bir durumdayım inan kardeşim geldi noldu bişey mi var diyo yok dedim anlatsam güler babam gözünün ucuyla bakıyor bişey mi oldu diye bu halde daha kötü olcam inan gerçekten haketmedim bu durumu. ben dedim yien diyorum geçmişi okuduysan benden 1-2 kilo vermemi beklemeyin bunun acısını çok çektin inanın geçmişe gidip baktığınızda 25 kilodan fazlasını verdim ben ama geri aldım. dedim ki yanlış yoldasın az az vereyim bu sefer belki daha iyi olur ama yetmedi. takımı motive etmediğim söylendi uyarı yapılmadığım söylendi ben hep özel mesajlarla hallettim bunu kimseyi herkesin içinde zor duruma sokmayım diye. gizli olduğu için bilinmedi.yapmıyormuşum oldum. kimsenin arkasından konuşmamaya çalıştım sustum hatalı oldum. zamana ihtiyacım var. aslında gitmek istemiyorum. ama gitmezsem olmayacakta.
ben senin başaracağına inanıyorum yaparsın
eğer çok demezseniz bayram sonuna kadar 5 eylül sivasta olcam o zamana kadar eğer kendimi daha erken toplarsam erkenden dönerim çok uzak kalacağımı düşünmüyorum
ben bugün bunu dile getirdim geçmişi okumuşsundur dedim kimden rahatsızsanız direk ismini söyleyelim kimsede darılmasın gücenmesin dedim
gülçin biz söyleyemeyiz sen kaptansın sen söylersin dedi ama bu omuzuma o kadar yük oluyor ki. düşün bi kızdığın bir kaptanın var ne kadar sürecek bu ama başkalarıda bunu söylese o zaman kaptan sadece hedef olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?