Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya bunlar hep benim o mesaja bir cevap yazmamla oldu ben o cevabıda eski defterler açılsın olay buraya gelsin diye yazmadımdaha çok açılmasın diye yazdım
bu konudaki kararını birdaha düşün lütfen gülçincim ben bu durumdan son derece rahatsız oldum şimdi çok ta üzüldüm
gitmenide istemiyorum o kadar emek verip gitmemelisin

gulcin nereye yaa??

arkadaslar takima naza rmi degdi ne ?

ozelden ne yazdiklarinizi bilmiyorum ama , gorunurde bir sey yoktu ?

Gulcincigim Esra ciktimi diye ciktin

tamam canım inş devam edersin hergün güzel paylaşımların olur gelecek hafta listede olursun

Tamam kaptan inşallah elimden geldiği kadar da paylaşım da bulunurum.

Ya Gülçin ben takıma yeni geldim ama sana çok alıştım sen nereye gidiyosun böyle bende geçmişi okudum bu mesjı alıntı yapmıştım sana ben de dukan diyeti yapmak istiyorum yardımcı ol diyecektim

ya ne oluyo takıma gülçin nereye yaaaa bu takıma beni sen çağırdın ilk seni tanıdım nev giderken benden takımda ayrılıyordum senin ve esranın hatrına geri geldim
şimdi sen mi bırakıp gidiyosun
yanlış anlaşılmalar yüzünden sürekli takımdan birileri gidiyo

aslıcım sorun senin kilo verememense kendini istikrarlı görmüyorsan takım kaptanı olarak insanları kamçılamıyorsan bırak başkası yapsın
sende kurtul başka arkadaşlarda gitmesin artık..yazmiyim dedim ama
sürekli alışıyoruz toparlanıyoruz derken bişeyler çıkıyo arkadaşlar gidiyo

senin kalbinide kırmak istemiyorum sen baştan kaptanlığı bıraksaydın ilk olayda dediğin gibi (esra olsun demiştin)

kimse gitmeyecekti belkide

Kızlar Merhaba geçmişi okudum çok canım sıkıldı yani ortada fol yok yumurta yok bir sürü tartışma olmuş kırılmış insanlar birbirine çok üzüldümmm...

Menümü yazayım ;

Kalkınca : 2 bardak su

Sabah: 1 yumurta,1dilim ekmek, domates,salatalık

Ara: 4 adet diyet bisküvi,

Öğlen : bir bardak makarna kaynatıp bol yeşillik karıştırıp yedim,

Ara: 3 bisküvi türk kahvesi

Akşam: 1 ince dilim kavun 1 dilim ekmek 1 kk peynir

yarım saat yürüdüm.

gülçincim bilmiyorum senin için birşeyler ifade eder mi yada fikrini değiştirir mi canım ama gitme lütfen bir sorun varsa çözmeye çalışalım hep birlikte aşalım problemleri.lütfen gitme canımmm...

kızlar ben insanları değerlendirirken sevdiklerine davranışları ile değil sevmediklerine davranışları ile değerlendiririm
bugüne kadar hatamı kabul ettim hep söyledim ama bu üzerime hep bir yük oldu. belkide hatayı burda yaptım. daha dişli olsaydım bu kadar üzülmezdim.
ben ulu orta konuşulması yerine herkesi ilgilendirmeyen şeyleri canlarını sıkacak şeyleri özel halletmeye çalışırken olmadı. istemeden olsa canınız sıkıldı
bugün yaşanan olaylar esranın gitmesiyle bir alakası yok daha önce yaşanmış olaylarla alakalı. ben esrayı çok severim kimsenin hakkında kötü düşünmediğini bilirim. banada çok desteği olmuştur. yolu açık olsun ona kızmadım ama kırıldım yukarda allah var biliyor yalan söyleyemem
bu yaşadığım olaylar beni her seferinde daha da çok sarstı üzdü. çünkü sizler benim ailem idiniz. ben dedim çok konuşkan biri değilim. soğuk dururum içimde yaşarım sevgimi. belki bu yüzden ilgilenmiyor göründüm.
bu takımdan ayrılmayı kabul ettiğimde birinin sözü çok ağırıma gitmişti o yüzden aslı sen ne yapıyorsun bu takıma emek verdin böyle bırakıp gidecek misin dedim. ve yine canımı acıtacak birçok olay oldu. dedim ya ben insanları sevmediklerine davranışları ile değerlendiririm. ben yine susmayı tercih ediyorum. şu şöyle bu böyle diye bişey söylemeyecem. belki beni haksız bulanlarınız vardır. bişey diyemem herkesin düşüncesine saygılıyım. ben vazgeçip gitmek istemiyorum ama zamana ihtiyacım var. daha güçlü dönmek için. biliyorsunuz durmadan izin alan biri değilim ama bu defa gerçekten ihtiyacım var. ama bu durumun sizi etkilemesini istemiyorum. eğer istemezseniz izne gitmem. size zarar gelsin istemiyorum çünkü. bizim takımın arasında gerçekten çok güzel dostluklar ve bağ var. dieğr takımlarda bu yok. isterseniz arada bir bir saatini ayırıp gidip onları izleyin farkı göreceksiniz. sivasta tek başıma olduğumda ben sizi buldum yanımda hepinize çok teşekkür ederim. sizden ayrılmak istemiyorum hele hedefime ulaşmadan asla. ama biraz kendimi toplamam lazım. kusura bakmayın kelimeleri toplayamıyorum bir türlü. ben izindeyken takımla ilgilenecek biri lazım. ona elimden geldikçe yardım ederim kendimi topladığımda geri dönerim.
ben ayseni düşünüyorum bu görevi çok iyi başarır eğer oda isterse çok sevinirim

esra o zaman taşınma aşamasındaydı ben hep esra alacak dediğimde ben yapamam başkası alsın dedi istersen geçmişi okuyabilirsin ya da ona sorarsın
konu benim kilo veremem değil daha önce yaşanmış olay onun yarattığı rahatsızlık

ben gerçekten anlayamıyorum nasıl bu hale gelindiğini
yorum bile yapamıyorum artık

ben gerçekten anlayamıyorum nasıl bu hale gelindiğini
yorum bile yapamıyorum artık

gerçekten bende bunu anlamakta zorluk çekiyorum canım
şuan paylaşımın birbirine bağın en iyi takımın olduğu takımlardan biriyiz
geçen hafta 2. bu hafta 4. olduk
hepimiz birbirimiz hakkında nerdeyse herşeyi biliyor
bugün herkes azda olsa kilo verdi
diğer takımlar günde 1 sayfa bile dolduramazken bizim sayfalarımız doluyor
inan bende anlamıyorum

aslı iznemi ayrılacaksın şimdi kaç hafta ?

kendini toplayacağına inanıyosan ayrıl yok gidip gelirsem daha kötü olurum diyorsan hiç gitme

kaptan olmak büyük sorumluluk üstesinden gelebilirmiyim hiç bilmiyorum...

canım gerçekten çok kötü bir durumdayım inan kardeşim geldi noldu bişey mi var diyo yok dedim anlatsam güler babam gözünün ucuyla bakıyor bişey mi oldu diye bu halde daha kötü olcam inan gerçekten haketmedim bu durumu. ben dedim yien diyorum geçmişi okuduysan benden 1-2 kilo vermemi beklemeyin bunun acısını çok çektin inanın geçmişe gidip baktığınızda 25 kilodan fazlasını verdim ben ama geri aldım. dedim ki yanlış yoldasın az az vereyim bu sefer belki daha iyi olur ama yetmedi. takımı motive etmediğim söylendi uyarı yapılmadığım söylendi ben hep özel mesajlarla hallettim bunu kimseyi herkesin içinde zor duruma sokmayım diye. gizli olduğu için bilinmedi.yapmıyormuşum oldum. kimsenin arkasından konuşmamaya çalıştım sustum hatalı oldum. zamana ihtiyacım var. aslında gitmek istemiyorum. ama gitmezsem olmayacakta.
ben senin başaracağına inanıyorum yaparsın
eğer çok demezseniz bayram sonuna kadar 5 eylül sivasta olcam o zamana kadar eğer kendimi daha erken toplarsam erkenden dönerim çok uzak kalacağımı düşünmüyorum

Son düzenleme:
insanlar yazarak anlaşmaya çalışınca alınılmaması gereken şeyler bile yanlış anlaşılıyo
kimsenin birbirini kırmasına gerek yoktu şu zamana kadar sorun neyse açık olarak yazılsaydı veya isim verilerek söylenseydi hiç bu durumada gelinmezdi
ama hep imalarla ortaya konuşularak aşılmaya çalışıldı fakat hep patlak verdi
şimdi ben buraya geliyorum yediklerimi yazıyorum yazılanları okuyup alıntı yapıyorum vakit ayırıyorum değer veriyorum hırslanalım kurtulalım artık şu başa bela kilolarımızdan diye karşımdakinden bişeyler kapmaya çalışıyorum...ama bakıyorum bazıları sadece yazmak için girip yazıyo ayyy 7 mesaj nasıl dolacak idye dert yakınıyo
bundan sonra kimin eksiği var kim azmetmiyo takımda boşa yer tutuyo sölüycem ben artık ya o çıkar ya ben ama
susmamak lazım yoksa böyle çorap söküğü gibi dağılıyoruz

ben bugün bunu dile getirdim geçmişi okumuşsundur dedim kimden rahatsızsanız direk ismini söyleyelim kimsede darılmasın gücenmesin dedim
gülçin biz söyleyemeyiz sen kaptansın sen söylersin dedi ama bu omuzuma o kadar yük oluyor ki. düşün bi kızdığın bir kaptanın var ne kadar sürecek bu ama başkalarıda bunu söylese o zaman kaptan sadece hedef olmaz

ben bugün bunu dile getirdim geçmişi okumuşsundur dedim kimden rahatsızsanız direk ismini söyleyelim kimsede darılmasın gücenmesin dedim
gülçin biz söyleyemeyiz sen kaptansın sen söylersin dedi ama bu omuzuma o kadar yük oluyor ki. düşün bi kızdığın bir kaptanın var ne kadar sürecek bu ama başkalarıda bunu söylese o zaman kaptan sadece hedef olmaz

Kaptancigim , niye bukadar kendini yipratiyorsun ailene yansicak kadar. Uzulme lutfen . Biz hepimiz seni cok seviyoruz. gayet iyide toparliyorsun grubu. Su siralar biraz streslisin belki ondan bunalmisindir. Ama kendini daha iyi hissedeceksen, bayrama kadar ayrilablirsin tabi. geldiginde anlatacak daha cok sey olur .

Aysen arkadasiminiz dedigi gibi, 7 mesaj doldurup girip cikmak isteyenlerden bir taneside benim. cunki sizin gunduzunuz benim gece , sizin gecenizde benim gunuduzum, sizin saate gore saat gece 12 ye kadar yazmam gerekiyor kural geregi , bazen gecmisi okumadan vaktim bitmesin diye yaziyorum. Bence sadece kurallari uyarma kaptana birakilmamali , herkez yetiskin ve okumus insanlar , birbirimizi anlayacak durumdayiz, kirmadan kibarca birbirimizi uyarabiliriz, boylece kaptanin omuzundaki yuku azda olsa aliriz.

Mesela, kilo vermiyor diye oznur arkadasimiz ayrilmak zorunda kaldi, sonrada esra motive olmadigi icin baska grubu tercih etti , simdide gulcin ayrilmak istiyor.Zaten en cok paylasim yapan arkadaslarimiz cikarsa geride kimler kaliyor? yeni girenler ben dahil yavas yavas alisip uyum sagliyoruz.Lutfen gulcin sen bari ayrilma

canım bence kaptansan biraz daha otoriter biraz daha disiplinli biraz daha dişli olucaksın

valla diğer takımlarda görüyorum kimsede kızamaz hakkı yok çünkü sen kendin için değil takım için kızarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…