- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #36.561
hoşgeldin canım aramızamerhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım..kendimden bahsedeyim biraz.3 ay önce doğum yaptım emziriyorum bebeğimi o yüzden çok sıkı diyetler yapamıyorum ama 1 aya kadar 5 kilo vermek zorundayım.çünkü işe başlıycam.bunun için motivasyona ihtiyacım var.çok azimliyimdir.sizlerin de desteğiyle kilo vermek istiyorum.birazdan kendime bir kilo çizelgesi hazırlarım.81 kiloyum 166 boyum var.öncelikli hedefim 75 olmak sonra gerisi gelir inşallah.emzirdiğim için oruç da tutamıyorum.earanızda emzirirken kilo verenler varsa tavsiyelerini bekilyrum
bir de ben bu cuma yarışmaya dahil oluyormuyum yoksa deneme haftası mı bu hafta?
kizlar ben oruc tutmadigim icin, esim sahura kalkmana gerek yok , ben aksam dan kkalan yemekleri yerim , sen gece uy uykunu bolme falan dedi.
bende tamam dedim. kizlar siz oruc tutmadiginiz zamanlar esiniz icin sahura kalkiyormusunuz? yoksa ben bencillikmi yapiyorum uyuyarak? sanki benim hazirlamam gerekiyor diye dusunuyorum. mesala dun gece sahura kalkamadi, belki ben kalkip hazirlasam yerdi ac ac tutmazdi . ayrica aksam 9 a kadar calisiyor, ve 9:30 da eve geliyor orucunu evde aciyor. is yerinde birsey yemiyor.
kusura bakmayin aklima takildigi icin soruyorum, belki sizin icin onemsiz bir mesajtir bilmiyorum :)
kızlar burda hava maşşallah bir serinledi sizin oralar nasıl hep böyle olsa keşke
elifkus cezayamı kaldın kuzu 30 tane yazmak nasıl bir duygu kaç dk nı aldı :86::86::86:
kizlar ben oruc tutmadigim icin, esim sahura kalkmana gerek yok , ben aksam dan kkalan yemekleri yerim , sen gece uy uykunu bolme falan dedi.
bende tamam dedim. kizlar siz oruc tutmadiginiz zamanlar esiniz icin sahura kalkiyormusunuz? yoksa ben bencillikmi yapiyorum uyuyarak? sanki benim hazirlamam gerekiyor diye dusunuyorum. mesala dun gece sahura kalkamadi, belki ben kalkip hazirlasam yerdi ac ac tutmazdi . ayrica aksam 9 a kadar calisiyor, ve 9:30 da eve geliyor orucunu evde aciyor. is yerinde birsey yemiyor.
kusura bakmayin aklima takildigi icin soruyorum, belki sizin icin onemsiz bir mesajtir bilmiyorum :)
canım hoş bulduk.ben öğretmenim.eylülde işe başlıycam.kurallarınıza uymaya çalışcam.ama bebekten dolayı kuralları aksatırsam beni idare edersiniz umarım bebişin hatrı için olur harhelde.bugünden başladım sayıyorum umarım cumaya kadar kilo varir size bildiririm
kızlaaar ben geldiiimm :)) yürüyüş yapacak kimse bulamadım yaa :/
su içmektne şiştim acayipp yawwwwwww
o kadar namaz kıldım şişlik haal inmedi
bu da benim menüümm :))
sahur da bir şey yemediğimi, 2,5 şişe su içtiğimi söylemiştim
akşam yemeğinde de fırında patates,domates yaptım kendim 1 tabak onlardan yedim geri kalanını abime verdimiftardan beri de su içip duruyorum evde soğuk su kalmadı nerdeyse yiyecekler beni
ben de yürüyüş yapmak istiyorum ama kimseyi bulamıyorum ya :// neyse kimseyi bulamasam bile caddeye çıkıp inmeye karar verdim oturmaktan iyidir
ohhh aslı abla kıskandım şimdi senii :))
ben geldim 15 dk önce fln geldm kuzenlerle sahile indik yürüdük fln sizler naptınız?
ne güzel bende öğretmenim meslektaşız demek
canım elimizden geldikçe yardımcı oluruz ama sende elinden geldikçe gayret et canım
çizelgende kilon 81.8 şuan tam kilon bu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?