Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

anam doğum günün kutlu olsun tatlım nice uzun senelere inşallah sevdiklerinle tatlım

eşinin hediyeside çok güzel bende çok beğeniyorum o alyansları güle güle kullan tatlım
sağol canım benim...
sağol canım bende iyiyim eminim ki çok hoş hediyeler almışlardır
bakalım yarın yazalım ne aldıklarını hehehe....
doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara
ne güzel güle güle kullan canım​

sağol canım darısı başına seninde kocan sana alsın inşallah....

kızlar yürüyüşe gittim geldim
sonra kardeşimle hızlı bir azeri müziğinde oynadık baya terledim

iftar menümü yazayım kızlar çorba içeceğim demiştim ama sevmediğim bir çorbaydı onun yerine
tavuklu patates yemeği (küçük iki parça tavuk eti bir kaç tane de patates vardı içinde)
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak ayran içtim

nerdesiniz kızlar kimse yok bende çıkayım milli takımın hazırlık basketbol maçı varmış bende 12 dev adamı izleyeyim bari severim babamla izleyeceğiz hadi görüşürüz :87::87::87:

kızlaar ben geldiiim. Yeni uyandım desem yalan olmaz heralde. Ezandan 10 dakika falan önce kalktım. Dişçiden gelince uyuyakalmışım. Ve hava buzz gibii. Annem de kışlıkları kaldırırken hiç hırka bırakmamış yaa donuyorum:90: Yürüyüşe de gidemem şimdi Leslie'ye kaldım onla takılırım biraz ısınayım:90: 1 tane bile hırka olmaz mı yaa aldım çarşafı sardım öyle geziyorum evin içinde:90::90:

Herkes yemekte galibaa. Afiyet olsun canlar ben de menümü yazıyımm

sahur
domates,salatalık ve zeytinn. Kızlar ben zeytini çok yerim bi zararı olur mu kii

iftar; 1 tabak mercimek çorbası, 2 tane dolma

kızlar ben geldim çok hastayım ya halsizim ateşim var boğazım acıyo.noluyo bana yaz günü.
bu arada yediklerimi de yazıyım
sahurda 1 kase kflakes
iftarda yarım içli pide

slm kızlar...evin düzenini oturtmaya çalışıyoruz o yüzden yeme düzenimde alt üst oldu.daha akşam yemeğide yemedim.yemeğimi yişyip gelirim birazdan

Canim yeni evin hayirli olsun. Allah saglikla huzurla oturtturmayi nasip etsin. Tasinma telasesi oyle olur, bu zamanda yakinindan komsundan yemek gelmesi cok iyi ama artik zaMAnimzda boyle seyler kalmadi. Komsu komsuyu tanimaz durumda.

Adet duzensizligi, adet goremeyip siskinlik bunlara hayit tohumu bitkisi cok iyi geliyor. ben turkiyeden getirttim, her ay duzenli adet gormek icin iciyorum, ve gunu gelmeden 2 gun once icmeye baslasan adeti kesinlikle sokturuyor. Tavsiye ederim, bir zarari yok. ibrahim saracoglunun kitabindan okumustum.

Ayrica jinokoluga gitmeye hic korkma tatlim. Ozellikle bekarlara alttan muayene yapmiyorlar, evlilere yapiiyor sadece, oda okadar zor degil.

Herkes yemekte galibaa. Afiyet olsun canlar ben de menümü yazıyımm

sahur
domates,salatalık ve zeytinn. Kızlar ben zeytini çok yerim bi zararı olur mu kii

iftar; 1 tabak mercimek çorbası, 2 tane dolma

canim bildigime gore, 4 zeytin bir yumurta colarisine es degermis. bunu duydugumda liseye gidiyordum. ogunden beri kahvaltida cok cok zeytin yemegi biraktim:)) sen mesela cook derken ne kadar yiyorsun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…