Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selinaycigim DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN...

esinin hediyesini de cok guzel buldum. Dogum gununde tasli yuzuk aliyorsa evilik yil donumunde ne alacak acaba diye icimden gecirdim

Hadi ya üzüldüm şimdii:90: Ya en az 8-9 vardır heralde hiç saymadım ki

8-9 cok gibi sekerim. ama sen bilirsin tabi. ekmegi az yiyorsun sorun degil bence.

geçen sene zeytin kavanozunu alır öyle yerdim her gün öğle yemeği niyetine düşün yanii. Sonra birden nasıl oldu hatırlamıyorum yememeye başladım. Ekmekle yemiyorum canım fazla daha çok yemeklerin yanında yemeyi seviyorum

Prenseess sen 54 kilo mu oldun ne ara oldun kızz mutlu oldum 54 ü görünce az kalmış hedefine

ahh canim bide bana sor hangi ara kac haftadir ugrasiyorum. isvec diyeti yapiyorum. ama 2 gundur biraktim oruc tutunca. isvec diyetiyle 54 oldum sekerim

bide hergun bir ogun Special K yiyorum. oda incelme ve kilo vermemde yardimci oluyor, mesela sahurda yada iftarda special k yiyorum.

ama giyecek birsey bulamiyorum artik, hic bir pontolanum olmyor, beli dusuyor , ozelllikle kot pantolanlarin beli dusunce sinir oluyorum. etegim cok yok bir kac tane. onlarda olmuyor. yani disari cikarken ne giysem diye dusunuyorum hep:) esim kemer tak diyor, kemeride sevmiyorum. artik alisverise gidip pantolan alma zamani geldi ..

kizlar bugun aksam arkadaslar iftara cagirdi, esime soyledim oda gitmeyelim yorgunum bu aksam dedi, bide rahatsiz gibi ya. sonra bende tamam dedim, arkadasa mail attim ben gelmiyorum diye, esim simdi tel acti, gidelim diyor :)) bende mail attim gelemiyecegimizi yazdim dedim. simdi arkadasi arayip biz geliyoruz dersek ayip olurmu ki:) iftara 6 saat falan var .

hiim buarada , sadece bizi degil bir kac aileyi davet etti arkadas. yani aksamki iftari iptal etmicekler biz gitmiyoruz diye.

Son düzenleme:

ayy ne güzell cidden çok mutlu oldum yaa senin adına. Bende hasta olmayı bekliyorum deneyeceğim bu isveç diyetini :)) Special K yı peki isveçi uygularken kullanıyor muyduun. Bence alışverişi çoktan hak ettin bir an önce çık yap alışverişinii :)) Darısı bizim başımızaa :))

selam kızlar
menümü yazayım

sahurda bişey yemedim zaten

iftar
1 kepçe mercimek çorbası
1 tabak mantar sote
1 parça pide
salata

acayip şiştim ama yaaaa

şimdi form çay içiyorum
1 lt suyu içtim yarım lt daha içerim en fazla tuvalet yolu bekliyorum kaç saattir

bugünkü menüm
sabah
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
domates salatalık

öğle
çok az makarna
salata

akşam
1 biber dolması
4 adet yaprak sarma
yoğurt
salata

kızlar ben geldim çok hastayım ya halsizim ateşim var boğazım acıyo.noluyo bana yaz günü.
bu arada yediklerimi de yazıyım
sahurda 1 kase kflakes
iftarda yarım içli pide

geçmiş olsun canım istanbulda havalar serindi gece dışardaysan üşütmüş olabilirsin
burasıda soğuk ve biz balkonu pencereyi kapattık soğuk gerçekten

kaptancigim , yarindan itibaren mesaj sayisini yapacagim ins. izinli varmi bu hafta ?

canım izinli yok fadik haftasonu giremiyor evde pcsi yok sadece

iyi sahurlar kızlar şimdi daha iyiyim sanki.evet canım hava cok soğuk.yagmur yagıyo.üşüyoruz burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…