- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #38.441
aslıı kaptanımmm benim izni pazartesiye uzatabilir miyiz?adamlar teslimi pazartesiye istiyor(durmadan çizmeye başlıyacağm dua ediinnn.........
merhabalarrr günaydınnlarrrr ben geldimmmm
12 ağustos mesaj sayım bildirisi
aynalar---------> 44
aysen_34-------> 21
emidaf----------> 17
pinkcat87-------> 16
nazco-----------> 15
elifus-----------> 14 :87:
selinay----------> 12 :81:
gözdee07-------> 12 :79:
prenses88-------> 10 :80:
irras_-----------> 9
eylulums--------> 8
fatta83---------> izinli :92:
oy tatlım bende öle olurum genelde ama ertesi günde hiç kafam kalkmaz sersem gibi olurum ramazan uyku dengemizi bozdu
ben kitap okuycam biraz moskof cariye hürreme başladım sonrada 4 tane ayşe kulin romanı var sırada
yeğenimden topladım geldim kitapları biran önce okumak istiyorum merak ediyorum
ben geldim :92:
12 ağustos mesaj sayım bildirisi
aynalar---------> 44
aysen_34-------> 21
emidaf----------> 17
pinkcat87-------> 16
nazco-----------> 15
elifus-----------> 14 :87:
selinay----------> 12 :81:
gözdee07-------> 12 :79:
prenses88-------> 10 :80:
irras_-----------> 9
eylulums--------> 8
fatta83---------> izinli :92:
aslıı kaptanımmm benim izni pazartesiye uzatabilir miyiz?adamlar teslimi pazartesiye istiyor(durmadan çizmeye başlıyacağm dua ediinnn.........
bi insan seviyorsa bu aşkta doyuyorsa durmalı yanımda durmalııı
kızçeler evlilik yıldönünümüz geliyor
kızlar dün annemler çok güzel bi ayakkabı almışlar,kızkardeşim badi almış,arkadaşımda şu adım aleti varya ondan almış hehe çok sevindim artık spor yapabilicem...
hoşbuldum canım nasılsın
ellerine sağlık canım
gözün aydın bitti görevin
tamam canım kolay gelsin
ooh ne güzel söyle bakalım aldın mı gecelik
oooh ne güzel gelsin hediyeler gelsin hediyeler
iyiyim canım dışarı çıkcam bugün biraz sen naparsın...
yok canım daha almadım
kışın almıştım bi tane hiçç giymedim onu olmadı onu giyerim
şimdi salı ameliyat olucak ya sonraki hafta evlilik yıldönümümüz bakalım iyileşcekmi iyileşirsee planlarımız var o geceye yönelik
hadi hayırlısı
kız varya şimdi bizde uzun zamandır tık yokya aklıma ne geliyo bilinmi girişler kapanmasın bidee kapandıysa tamam ben kaçarım köş bıçak
merak etme kapanmamışlardır
wala bilemiyorum ya kız ben size şeyi anlatmadım dimii denize gittik ya biz geçen haftalarda perşembe hastalandım pazarda 4.gün olacak hastalığımın dedim napsam napsam dedim en iyisi tampon alim gittim enn incee tampondan aldım nerden baksan 2 cm dir eni .. deneyeyim bakim dedim taaaam 15 dk da soktum onu oraya anam ağladı oturamadım hamileler gibi oturdum yürümem bile değişti sora annemi aradım dedim böle böle oturamıyorum flnn ittir daha dedi anam ittirdim ipi kısaldı iyicee anneme dedim ipi kayboldu bunun dedim olur gelir gene o dedi bide demezmii belki ipide kopabilir çekerken dikkat et dedi bi tırstııım dedim bu ne yaa girmem denize dedim çıkartmaya çalıştım tzaaammm 30 dakkada çıkarttım ipi kopcak diyede tırstım santim santim çektim felaket acıdı annadımki o an ben doğum fln yapamam
sora bu bi çıktı kocaaamaaan 2 parmağım gibi bişi olmuş yemin ettim bi daha yapmıcam öle şeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?