- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #39.721
inşlh rabbim nasip eder kendiliğinden kalabilmiş olsam gözüm kiloyu felan görmez hem çok şkr bu kadar inebildim hamile kaldığımda ideal kiloma dah inmiş olsam en fazla 10 kiloyla bitirmeyi düşünüyorum zaten
rabbim hayırlısını versin bana ve tüm isteyenlere inşlh
Umarım yaparlar yaa.. Sen bayramdan sonra dönüyodun dimi. İnşallah o zamana kadar yaparlar
evet canım bayramdan sonra pazar günü gidiyorum inşallah yapılır canım çünkü yenisini alacak durumum yok
ben bugün allahım affetsin susadım ve kafama ders namına bişey girmiyor tutmasam borçlansam diyorum ama yapamıyorum bilmiyorum bayram sonrası sınavlarım ne yapıcam bilemiyorum kızlar dua edın olurmu
Canım inan çok üzüldüm ben takımda yeniyim pek birşeyden haberim yok:44:Ama süre ihtiyacın varsa en iyi sen bilirsin inşallah bu süre sana çok iyi aramıza eskisindende daha iyi dönersin bu kısa süre çok sevdim herkesi seni tabiki umarım biran önce sapasağlam dönersinkızlar biliyorsunuz daha öncede yaşadığımız olaylar beni çok yıpratmıştı ama takım dağılmasın tekrar toplayım diye izne ayrılmadım şuan özel hayatımdada sıkıntılarım var psikolojik olarak iyi değilim ve sağlığım açısından korkuyorum çünkü sıkıntıdan vücudumda kaşıntılı kızarıklar çıktı benin izne ihtiyacım var ve bütün sorumluluklarımdan uzak durmam lazım
ayşenle konuştuk kaptanlığı ona devrediyorum ve izne ayrılıyorum
ayşen pazar günü 2 hafta izne ayrılıyor o zaman takımla fadik ilgilenecek. ayşen dönünce kaptanlığı devam ettirecek.
yarın temizliğe başlayacaz sonra bayram gelecek ben sivasa gitcem 4 eylülde ordaki evimizdede temizlik yapcaz, sonra okulda yeni döneme hazırlık başlayacak sınıfın temizlenmesi düzenlenmesi planlar evraklar toplantılar filan baya bir işim olacak ve bunun dışında kendime gelmek için aman ayırmam lazım. okullar açılana kadar yani 19 eylüle kadar izin alıyorum. sonra yine aranızdayım. benim kendime bir sözüm var hedefime ulaşmadan bu takımdan gitmeyecem.
ama kendime bir süre vermem gerekiyor bu sağlığım için önemli. inş aranıza daha iyi bir şekilde dönecem. hepinizi çok seviyorum. kendinize çoookkk iyi bakın şimdiden iyi tatiller kızlar. döndüğümde hereks hedefine biraz daha yakınlaşmış olsun tamam mı canlarım benim
Hayırlı olsun canım güle güle kullanbu arada artık benım bır bulaşık makinam var çok şükür ablamla hafta sonu gidip aldık birde yani bir elektirik süprg. yeni çıknlardan bugün gelip tkıldı ve eve gitmek için sabırsızlanıyorum hemen çalıştırasım var
kızlar biliyorsunuz daha öncede yaşadığımız olaylar beni çok yıpratmıştı ama takım dağılmasın tekrar toplayım diye izne ayrılmadım şuan özel hayatımdada sıkıntılarım var psikolojik olarak iyi değilim ve sağlığım açısından korkuyorum çünkü sıkıntıdan vücudumda kaşıntılı kızarıklar çıktı benin izne ihtiyacım var ve bütün sorumluluklarımdan uzak durmam lazım
ayşen pazar günü 2 hafta izne ayrılıyor o zaman takımla fadik ilgilenecek. ayşen dönünce kaptanlığı devam ettirecek.
yarın temizliğe başlayacaz sonra bayram gelecek ben sivasa gitcem 4 eylülde ordaki evimizdede temizlik yapcaz, sonra okulda yeni döneme hazırlık başlayacak sınıfın temizlenmesi düzenlenmesi planlar evraklar toplantılar filan baya bir işim olacak ve bunun dışında kendime gelmek için aman ayırmam lazım. okullar açılana kadar yani 19 eylüle kadar izin alıyorum. sonra yine aranızdayım. benim kendime bir sözüm var hedefime ulaşmadan bu takımdan gitmeyecem.
ama kendime bir süre vermem gerekiyor bu sağlığım için önemli. inş aranıza daha iyi bir şekilde dönecem. hepinizi çok seviyorum. kendinize çoookkk iyi bakın şimdiden iyi tatiller kızlar. döndüğümde hereks hedefine biraz daha yakınlaşmış olsun tamam mı canlarım benim
Hayırlı olsun canım güle güle kullan
Hayırlı olsun canım güle güle kullan
iyi iftarlar canım iyi akşamlarben çıkıyorum cümleten iyi akşamlar...
Canım inan çok üzüldüm ben takımda yeniyim pek birşeyden haberim yok:44:Ama süre ihtiyacın varsa en iyi sen bilirsin inşallah bu süre sana çok iyi aramıza eskisindende daha iyi dönersin bu kısa süre çok sevdim herkesi seni tabiki umarım biran önce sapasağlam dönersin
canım senin adına çok sevindim sakın kırılma ama üzülmedim . çünki evet baya yıprandım ve ben bunun farkındayım baya uzun zaman öncede sölemiştim sana yıprandım kendini bukadar yıpratma v.s.
ben senın izinden sonra hayatını resetlemiş ve sıfırdan başalmış bir aslı olark geri döenceğine hem inanıyorum hemde çokk üveniyorum. kafana takma sakın hiç bişey herşey olucağına varır. seni özlemicemmmm çünki sürekli irtibat halinde olucaz telf. yani üzgünüm ama yanlız bırakmıcam seni
kendine çok iyi bakk canım benim.
kızlar biraz süre vermek inanın bana çok iyi gelecek
biraz toparlanmış kendime gelmiş olarak dönecem
takıma daha faydam olacak böylelikle
kızlar biliyorsunuz daha öncede yaşadığımız olaylar beni çok yıpratmıştı ama takım dağılmasın tekrar toplayım diye izne ayrılmadım şuan özel hayatımdada sıkıntılarım var psikolojik olarak iyi değilim ve sağlığım açısından korkuyorum çünkü sıkıntıdan vücudumda kaşıntılı kızarıklar çıktı benin izne ihtiyacım var ve bütün sorumluluklarımdan uzak durmam lazım
çok ağırlık var kızlar üstümde yaa yürüyüş yapmaya gidecek halim yo. Leslie ile de 15 dakika zor dayandım bıraktım ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?