Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selaaaaam beeen geldimmmmm yarın eşim işbaşı yapıyor o zaman artık aranızdayım bebeeeekleeer özleyin beni
bu arada dün eve geldik ve şuan hasta oldum ateşim çıkıp çıkıp duruyor geçmiyorrr

selam kızlar bizimkiler yemekteyken bir uğrayım dedim

herkesin kadir gecesi mübarek olsun dualarınız kabul olur inş dualarınızda benide unutmayın sakın

gelelim bu haftaki görevlere

gizemde gelmiş canım yarından itibaren günlük mesaj sayımını sen yapıyorsun kolay gelsin
27 ağustos - 2 eylül

geçen haftanın devam çizelgesinide gözdecim sen yapıyorsun
20 - 26 ağustos
gözdecim bu tarihler arasındaki her üye için geldiği gün + gelmediği gün - yazıyorsun
o gün bir kere bile gelse + yazıyorsun canım 7 mesaj yazıp yazmadığına bakmıyorsun

of kuaförden nfret ediyorum ben ya işkence geliyor bnada canımbende napayım canım evin işleri bana kaldı yoruluyorum ama annem iyileşsin yeter:2:

kızlar eylül bana mesaj atmış çocuğu olduğu için fazla giremediğini ve bayramdan sonra okullar açılınca uğramasının çok zor olacağını söylemiş o yüzden ayrılmak istedi ben anlayışla karşıladım ama bu durumun son yaşananların bir etkisi olduğunu düşünüyorum. belki üzerine alındı.
zaten bir çok kişi son yaşanılanlar yüzünden üzerine alındı. çünkü daha öncede yaşanıldı bu durum. takımda paylaşımın az olduğu, bazı kişilerin çok az uğradığı, çok fazla izin alındığı gelinmediği, kilo vermek için çaba gösterilmediği, kilo verememeye bahane bulunduğu iddia edilerek bu nedenlerden dolayı bu takımda motivesi bozulduğu için ayrılmalar oldu. eski üyeler bilir ilk sorun benim yüzünden çıkmıştı ama sonraki ayrılmalarda takımımızdaki bazı kişilerdende yukarda bahsettiğim nedenlerden dolayı şikayetçi olunup ayrılmalar oldu.
arkadaşlar kim kimden şikayetçi oldu bunun artık önemi yok giden gitti zaten ama ne olduğunu bilmediğiniz ve anlamadığınız için açıklama gereği duydum sadece.

arkadaşlar benim bir fikrim var bundan sonra kim kimden şikayetçi ise direk söylesin mesela aslı takıma çok az uğruyorsun ben bundan rahatsızım gibi. bu şikayet anlamında değil birbirimize yardım amaçlı olsun. kimsede kimseye kırılmasın çünkü biz buraya destek görerek kilo vermeye geldik. şimdi biz söyleyemeyiz ama kaptan söyler demiyelim eğer herşeyi kaptan yapacaksa kimse kimseye bişey yazmasın kaptan herkese yorum yazsın. böyle bişey olmaz bundan sonra bu yüzden bu sorunların olmasını istemiyorum. buna şeffaflık kuralı diyelim. herkes açık olsun. gelip ima etmesin. sonra başkaları üzerine alınıyor. sorun çıkıyor. ben artık bunu istemiyorum. ve eminim sizde istemiyorsunuz.

tamam canım bakarım şimdi

gözde duygu aşağıda sizleri görüyorum nasılsınız iyisinizdir inş
benim çıkmam lazım erkek kardeşim işten geldi yemek yiyor ve beni kaldırır şimdi
bugün pc tamircisini aradık yarın inş hayırlı haber veririm dedi dua edinde pcim yapılmış olsun bende rahatlıkla buraya geliyim

iyiyiz canım seni sormalıı inşallah güzel haberlerle gelirsin yarın

kızlar selamllar..herkesin kandilini Rabbim mübarek etsin ve oruçlarını kabul etsin....ne var ne yok?

canım çok şanslısın yaaa hayattaki rastladığım en büyük kolaylık kurutma makinası....zaten hemen hemen ütülü çıkıyor sen accık üstünden geçiyon...ya evlenmeden önce çok yalvardım ama aldıramadım benimkine..nasipse aklımda hep kurutma makinası var inş...

işte budurrrrrrrrrrrr fatoşuma bakınnnn heleeeeeeeeee süpersinnnnnn balımm yaaaa:13::13::13::13::13::13::13::13:
fadikim yavrum emin ol pişman olmayacaksın bizleri dinleyip kırmadığın için...bu takımla ideal kilomuza kavuşacağız inş....

eline sağlık kaptancım inş bayram sonrası daha güzel olcekkkk çiçeeeğğeeemmm kaptanım...

selaaaaam beeen geldimmmmm yarın eşim işbaşı yapıyor o zaman artık aranızdayım bebeeeekleeer özleyin beni
bu arada dün eve geldik ve şuan hasta oldum ateşim çıkıp çıkıp duruyor geçmiyorrr
tamam canım inş bekliyoruz zaten bayramdan sonra zaten hep beraber iyice rayına oturtmaya çalışacağız...
canım kesnlikle aynı fikirdeyim...üslubumuz yumuşak olduktan sonra birbirimizi uyarmadan içten içe dolup sonra da patlamak yerine kibarca durumu açıklamasını izah etsin..o kadar da nazımızı çekelim birbirimizin..en özel hislerimizi paylaşıyoruz burda..ayrıca da net kilomuzu çekinmeden dobra dobraa sölediğimiz sayılı insanlar topluluğu bu takım...en azından ebnim için..o yüzden hem tahammüllü hem de yumuşak dilli olursak sonuçları daha da güzel olacak inş...

ayyy aslı inşşş canım yaaaa...

aynalar için hayırlı bir pc,hayırlı bir eş ve hayırlı bir evlilik,kalbine ve ruhuna itap eden bir hayat ver RABBİM
faTTa83 hayırlısı ile hac vazifesini yüzünün akıyla vermesini sonrasonda da bunu koruyabilmesinin nasip et RABBİM
nazco işlerinde bol bol bereket,evladına ve eşine sıhhat ve kendisine güç kuvvet ver RABBİM
emidaf hayırlı bir eş,aklına ve mantığına hitap eden,hayatı dolu dolu yaşayabileceği bir eş,sınavlarında başarı,işlerinde kolaylık ver RABBİM
pinkcat87 hayırlısı ile bir iş,hayırlı bir evlilik ve sevdiceği ile beraber uzuuuuuunnnnn mutluuuuu bir hayat ver RABBİM
elifus elinin lezzetini arttır:))ve de hayırlısı ile istediği şekilde mesleğinde ilerlemeyi nasip et RABBİM
prenses88 yavrucağını kucağına sağlıkla tez vakitte almayı,ailesi ile huzuru ve gurbetteki günlerini kısaltıp tezcek ailesine kavuşmayı sağla RABBİM
selinay2002 dedesine rahmet ver RABBİM
gozdee07 hayırlısı ile okulunda başarılar ver RABBİM
eylulums için de evladını sağlıkla büyütmeyi işinde de başarılar elde etmesini nasip et RABBİM
dudujan annesine tez vakitte sıhhat ver RABBİM
çatlak kemik alt kısmının da üst kısmı gibi small beden olasını nasip et RABBİM
Kızlar nacizane takım için aklıam ilk gelen özet duaları yazdım inş Rabbim kabul eder......

süprizzzzzzzzzzzzzzzzz ben geldimmmmm bacularrrrrrrrrrrrrr napıyosunuzz ben ablamdayım bulaşıkları yıkamadan bi geleyim dedim

[sıze=2]kızlarrrrr 4000. Sayfamızı da geçmişiz hayırlısı olsunnnnnnn....[/sıze]

süprizzzzzzzzzzzzzzzzz ben geldimmmmm bacularrrrrrrrrrrrrr napıyosunuzz ben ablamdayım bulaşıkları yıkamadan bi geleyim dedim

İİİ yavruum senden naaberr?ne yapıyon?bizim burda teravih bitti sen düşün artık saat farkını:))))keyifler nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…