- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #40.001
yorgunum canım ya 5 e kadar uyumadım sonra yattım erken kalktım kuaföre gittim kaş bıyık için sonra fotoğraf çektirdim sonra annem tutturdu röfle yaptırcam diye yine kuaföre gittik bi ara fenalaştım hatta dışarı attım çok boğdu baya kalabalıktı. Daha şimdi eve attık kendimizi. Belim de tutulmuşBugün sakatım yani Sen nasılsın canım seni sormalı nasıl gidiyor
selam kızlar bizimkiler yemekteyken bir uğrayım dedim
herkesin kadir gecesi mübarek olsun dualarınız kabul olur inş dualarınızda benide unutmayın sakın
gelelim bu haftaki görevlere
gizemde gelmiş canım yarından itibaren günlük mesaj sayımını sen yapıyorsun kolay gelsin
27 ağustos - 2 eylül
geçen haftanın devam çizelgesinide gözdecim sen yapıyorsun
20 - 26 ağustos
gözdecim bu tarihler arasındaki her üye için geldiği gün + gelmediği gün - yazıyorsun
o gün bir kere bile gelse + yazıyorsun canım 7 mesaj yazıp yazmadığına bakmıyorsun
selaaaaam beeen geldimmmmm yarın eşim işbaşı yapıyor o zaman artık aranızdayım bebeeeekleeer özleyin beni
bu arada dün eve geldik ve şuan hasta oldum ateşim çıkıp çıkıp duruyor geçmiyorrr
of kuaförden nfret ediyorum ben ya işkence geliyor bnada canımbende napayım canım evin işleri bana kaldı yoruluyorum ama annem iyileşsin yeter:2:
gözde duygu aşağıda sizleri görüyorum nasılsınız iyisinizdir inş
benim çıkmam lazım erkek kardeşim işten geldi yemek yiyor ve beni kaldırır şimdi
bugün pc tamircisini aradık yarın inş hayırlı haber veririm dedi dua edinde pcim yapılmış olsun bende rahatlıkla buraya geliyim
canım çok şanslısın yaaa hayattaki rastladığım en büyük kolaylık kurutma makinası....zaten hemen hemen ütülü çıkıyor sen accık üstünden geçiyon...ya evlenmeden önce çok yalvardım ama aldıramadım benimkine..nasipse aklımda hep kurutma makinası var inş...Evet canim kurutma makinesini kullaniyorum. zaten camasir asmayi hic sevmezdim, annemde cok kizardi evlenince napicaksin daha camasirlari bile guzel asamiyorusun iyice cirp as diye:)) ama Allah yardim ettide kurutucu makinem var
ya izinli oldugun zamanda mi kilon boluyordu onu bilmiyordum, kacirmisim. sanki bildirim yapmadigin zaman diye hatirliyordum ben. neyse ben tartilayim , yazayim bari. asli ozele paylasin demis , aslinin ozeline atarim mesaj. sagol canim.
canım arkadaşım çok güzel yazmışsın teşekkür edrim dürüstlüğün içinde ne diyebilirim ki gerçektenn çok güzel yazmışşsınn ve bugün beni arayıpp bana söylediklerin için hatta gidiyorum diye kızdığın için kısaca HAYATIMDA OLDUĞUN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
fadikim yavrum emin ol pişman olmayacaksın bizleri dinleyip kırmadığın için...bu takımla ideal kilomuza kavuşacağız inş....işte budurrrrrrrrrrrr fatoşuma bakınnnn heleeeeeeeeee süpersinnnnnn balımm yaaaa:13::13::13::13::13::13::13::13:
gözdede mesaj attı kilosunu listeyi hazırladım kızlar
14. TAKIM 221. ETAP
aynalar ( 95,7 / 95,5 / 0,2 / 0,21% )
aysen_34 ( 67,8 ) 7. takıma transfer oldu.
faTTa83 ( 73,0 / 72,5 / 0,5 / 0,68% )
nazco ( 76,3 / 76,2 / 0,1 / 0,13% )
emidaf ( 67,5 / 67,0 / 0,5 / 0,74% )
pinkcat87 ( 64,8 / 64,7 / 0,1 / 0,15% )
elifus ( 75,0 / 74,3 / 0,7 / 0,93% )
prenses88 ( 54,8 / 54,2 / 0,6 / 1,10% )
selinay2002 ( 66,9 / 67,0 / -0,1 / -0,15% )
gozdee07 ( 59,1 / 58,6 / 0,5 / 0,85% )
eylulums ( 80,6 / 80,1 / 0,5 / 0,62% )
dudujan ( 99,0 / 98,0 / 1,0 / 1,01%)
14.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI 0,57%
bu arada site hızlanmış mı kızlar yoksa bana mı öyle geliyor
tamam canım inş bekliyoruz zaten bayramdan sonra zaten hep beraber iyice rayına oturtmaya çalışacağız...selaaaaam beeen geldimmmmm yarın eşim işbaşı yapıyor o zaman artık aranızdayım bebeeeekleeer özleyin beni
bu arada dün eve geldik ve şuan hasta oldum ateşim çıkıp çıkıp duruyor geçmiyorrr
canım kesnlikle aynı fikirdeyim...üslubumuz yumuşak olduktan sonra birbirimizi uyarmadan içten içe dolup sonra da patlamak yerine kibarca durumu açıklamasını izah etsin..o kadar da nazımızı çekelim birbirimizin..en özel hislerimizi paylaşıyoruz burda..ayrıca da net kilomuzu çekinmeden dobra dobraa sölediğimiz sayılı insanlar topluluğu bu takım...en azından ebnim için..o yüzden hem tahammüllü hem de yumuşak dilli olursak sonuçları daha da güzel olacak inş...kızlar eylül bana mesaj atmış çocuğu olduğu için fazla giremediğini ve bayramdan sonra okullar açılınca uğramasının çok zor olacağını söylemiş o yüzden ayrılmak istedi ben anlayışla karşıladım ama bu durumun son yaşananların bir etkisi olduğunu düşünüyorum. belki üzerine alındı.
zaten bir çok kişi son yaşanılanlar yüzünden üzerine alındı. çünkü daha öncede yaşanıldı bu durum. takımda paylaşımın az olduğu, bazı kişilerin çok az uğradığı, çok fazla izin alındığı gelinmediği, kilo vermek için çaba gösterilmediği, kilo verememeye bahane bulunduğu iddia edilerek bu nedenlerden dolayı bu takımda motivesi bozulduğu için ayrılmalar oldu. eski üyeler bilir ilk sorun benim yüzünden çıkmıştı ama sonraki ayrılmalarda takımımızdaki bazı kişilerdende yukarda bahsettiğim nedenlerden dolayı şikayetçi olunup ayrılmalar oldu.
arkadaşlar kim kimden şikayetçi oldu bunun artık önemi yok giden gitti zaten ama ne olduğunu bilmediğiniz ve anlamadığınız için açıklama gereği duydum sadece.
arkadaşlar benim bir fikrim var bundan sonra kim kimden şikayetçi ise direk söylesin mesela aslı takıma çok az uğruyorsun ben bundan rahatsızım gibi. bu şikayet anlamında değil birbirimize yardım amaçlı olsun. kimsede kimseye kırılmasın çünkü biz buraya destek görerek kilo vermeye geldik. şimdi biz söyleyemeyiz ama kaptan söyler demiyelim eğer herşeyi kaptan yapacaksa kimse kimseye bişey yazmasın kaptan herkese yorum yazsın. böyle bişey olmaz bundan sonra bu yüzden bu sorunların olmasını istemiyorum. buna şeffaflık kuralı diyelim. herkes açık olsun. gelip ima etmesin. sonra başkaları üzerine alınıyor. sorun çıkıyor. ben artık bunu istemiyorum. ve eminim sizde istemiyorsunuz.
gözde duygu aşağıda sizleri görüyorum nasılsınız iyisinizdir inş
benim çıkmam lazım erkek kardeşim işten geldi yemek yiyor ve beni kaldırır şimdi
bugün pc tamircisini aradık yarın inş hayırlı haber veririm dedi dua edinde pcim yapılmış olsun bende rahatlıkla buraya geliyim
süprizzzzzzzzzzzzzzzzz ben geldimmmmm bacularrrrrrrrrrrrrr napıyosunuzz ben ablamdayım bulaşıkları yıkamadan bi geleyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?