Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

insanın evine eşya bakmasıda ayrı birşeymiiiş
bu arada kayınvaldem diyorki niye acele ediyorsunuzzz nasıl geçinceksiniz ne aceleniz var sizi kovalayanmı var n,ye oturmuyorsunuz size birşeymi diyoruzz
TAKMA AYNEN DEVAM

ÇOK GÜZEL Bİ DUYGU Dİ Mİ:))TEBRİK EDRİM CANIM....

aa çok sevindim. Bayram tatili yaramış gibi gözüküyor ohh benim için de gez valla :))
sorma yaaaa resmen doping oldu....

hoşgeldin canım

evet beğen tuşu iyi oluyordu
canım valla daha bavul işine girişmedim huyumdur son anda yaparım
koli yapmam heralde bakalım
ahh ahh bekarken bende öleydim de şimdi eeşim tez canlı....hazır valizler şimdi oturup muhabbet ediyos bizimkilerle:))

[
ne güzel seni motive etmiştir canım bu duydukların

Hoşbuldum canım. Ayrılık vakti gelmiş bakıyorum da. Hayırlı yolculuklar :/

evet malesef öyle napalım biran önc ebaşlayımda bu sene bitsin başlamadan biter mi

ahh kızlar yaa düzen falan kalmadı ben de. Bugün bi kalktım saat 4.30 da. Yemek düzeni desen hiç kalmadı. Daha bi saat önce yedim ilk öğünümü. İlk önce şu uyku düzenini halletmem gerekk:97:

saçlarım da gitti. Pişmanım aslında ama canlandı saçlarım ama çok kısa
hayırlısı olsun boşver nasılsa kökü sende....bu arada hepimizin düzenler bozuldu merak etme toparlıycaz....pazartesiden itibaren tam gaz devam..yeşil çay,spor 6 öğünle 5-6 günde toparlarız...vucüdumuz tam bir mucize çünkü....

kızz hayırlı olsun güle güle uzat....bu arada çilek kırmızısı nasıl bi renk ki gı?

kızlar son akşam die dışarıda çay faslı istiyo bizimkiler....bahçeye çıkıyorlarmş...beni de çağırdılar....pazartesi görüşürüz özlemişim valla yaa.aynı odada eşim,annem varken laf atıyolar o şekildeyken yazmaya çalıştım çok konsatre olarak olmadı ama bu bile ii geldii.çok öptüümm hepinizi.....canım takımım benim.....

Etti tabi. Aynen öyle hele bi başlasın da nasıl geçti anlamazsın bile :))

öyle canım inş iyi geçer bu sene

şimdiden iyi yolculuklar canım

kıpkırmızı bir renk cnm rihannanın şimdiki saç rengi googledan çıkıyor:)

teşekkür ederim ben çok beğendim zaten burayı ama biraz hareketlense iyi olur gerçekten motivasyona ihtiyacım var dün çok yemek yedim hala onun sıkıntısı içindeyim inşallah hedef kilona ulaşabilirsin...79 dan 73 ne kadar zamanda düştün canım yaa benim de iki ayda 10 kilo vermem lazım abimin düğünü var...

Son düzenleme:
kimse var mi acil birileriyle konusmam lasim korkuyorum esimde uyuyor gece gece sacma sapan videoya denk geldim korkum gecene kadar sohbet etmek istiyorummmmmmm

kimse var mi acil birileriyle konusmam lasim korkuyorum esimde uyuyor gece gece sacma sapan videoya denk geldim korkum gecene kadar sohbet etmek istiyorummmmmmm

ben yeni geldim ama burada değilsin galiba ne gibi videolar canım bende çabuk korkarım hiç tıklamam o yüzden:44:

günaydın kızlar herhalde 1-2 saate kadar herkes gelir bende o zaman ara öğn yapayım 6da kahvaltı yaptımgörüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…