- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #40.301
TAKMA AYNEN DEVAMinsanın evine eşya bakmasıda ayrı birşeymiiiş
bu arada kayınvaldem diyorki niye acele ediyorsunuzzz nasıl geçinceksiniz ne aceleniz var sizi kovalayanmı var n,ye oturmuyorsunuz size birşeymi diyoruzz
ÇOK GÜZEL Bİ DUYGU Dİ Mİ:))TEBRİK EDRİM CANIM....kızlar kilo veremedim diye üzülüyordum ama verdiğim 4 kilo bile bir beden fark ettirMiş hep renkli kot istiyordum ama bulamıyorum 38 beden kotlar hep klasik oluyordu bugün gidip yeşil ve kırmızı 2 kot aldım çok mutluyum:)keyfim yerine geldi
sorma yaaaa resmen doping oldu....aa çok sevindim. Bayram tatili yaramış gibi gözüküyor ohh benim için de gez valla :))
ahh ahh bekarken bende öleydim de şimdi eeşim tez canlı....hazır valizler şimdi oturup muhabbet ediyos bizimkilerle:))hoşgeldin canım
evet beğen tuşu iyi oluyordu
canım valla daha bavul işine girişmedim huyumdur son anda yaparım
koli yapmam heralde bakalım
hoşgeldin canım
evet beğen tuşu iyi oluyordu
canım valla daha bavul işine girişmedim huyumdur son anda yaparım
koli yapmam heralde bakalım
kızlar bugün bi kahvaltıyla duruyorum. En yakın arkadaşım köye gitmişti geldi İstanbul'a. Hemen gittim yanına gezdik falan çok eğlendik. Canım yemek yemek istemedi hiiç arkadaşım yerken bi limonatayla eşlik ettim sadece. Ve bi dondurma aldık gezerken. Ve gideceğimiz yerden resmen 8 durak önce falan indik yürüyerek gittik en az bi saat olmuştur :)) Eve geldiğimde de geç oldu dolayısıyla yemek yemek istemiyorum o yüzden. Çay içiyorum şimdi. Ve asıl mutlu eden beni arkadaşımın annesi görür görmezz çok zayıflamışsın gözde dediii arkadaşım da baktı harbiden baya zayıflamışsın sen dedi. Ben de hemen hemen 4 kilo verdim dedim. Yok daha fazla vermişsin gibi duruyo dedi. Kal böyle ne kilo al ne de ver dedi. Ama durmak yok yola devam hedefime kadar zayıflıcamm
Hoşbuldum canım. Ayrılık vakti gelmiş bakıyorum da. Hayırlı yolculuklar :/
ahh kızlar yaa düzen falan kalmadı ben de. Bugün bi kalktım saat 4.30 da. Yemek düzeni desen hiç kalmadı. Daha bi saat önce yedim ilk öğünümü. İlk önce şu uyku düzenini halletmem gerekk:97:
hayırlısı olsun boşver nasılsa kökü sende....bu arada hepimizin düzenler bozuldu merak etme toparlıycaz....pazartesiden itibaren tam gaz devam..yeşil çay,spor 6 öğünle 5-6 günde toparlarız...vucüdumuz tam bir mucize çünkü....saçlarım da gitti. Pişmanım aslında ama canlandı saçlarım ama çok kısa
kızz hayırlı olsun güle güle uzat....bu arada çilek kırmızısı nasıl bi renk ki gı?ben de kestirdim ve inan benim ki de cok kısa.bir iki gün sonra bir cıkgınlık yapıp çilek kırmızısına boyatcam kararımı verdim.bu saçımdan pişmanım battı balık yan gider bakalım öyle nasıl olcak.
[
ne güzel seni motive etmiştir canım bu duydukların
evet malesef öyle napalım biran önc ebaşlayımda bu sene bitsin başlamadan biter mi
Etti tabi. Aynen öyle hele bi başlasın da nasıl geçti anlamazsın bile :))
kızlar son akşam die dışarıda çay faslı istiyo bizimkiler....bahçeye çıkıyorlarmş...beni de çağırdılar....pazartesi görüşürüz özlemişim valla yaa.aynı odada eşim,annem varken laf atıyolar o şekildeyken yazmaya çalıştım çok konsatre olarak olmadı ama bu bile ii geldii.çok öptüümm hepinizi.....canım takımım benim.....
hayırlısı olsun boşver nasılsa kökü sende....bu arada hepimizin düzenler bozuldu merak etme toparlıycaz....pazartesiden itibaren tam gaz devam..yeşil çay,spor 6 öğünle 5-6 günde toparlarız...vucüdumuz tam bir mucize çünkü....
kızz hayırlı olsun güle güle uzat....bu arada çilek kırmızısı nasıl bi renk ki gı?
fiyona canım nasılsın
senin ismin ne canım ben aslı
hoşgeldin canım aramıza..ben de fatma 28 yaşındayım lüleburgazdanım...hedef kilom yılbaşına kadar 55 bakalım hayırlısı ile hep beraber başaracağız...canım aslında bizim bu sayfa çok hareketlidir ama bayram dolayısı ile çok sakin..normalde tempoya ve kilo muhabbetine yetişemezsin..inş pazartesiden itibaren yoğunluk olur....
offf gidip başarı öykülerini okuyım barii sabah sabah
kimse var mi acil birileriyle konusmam lasim korkuyorum esimde uyuyor gece gece sacma sapan videoya denk geldim korkum gecene kadar sohbet etmek istiyorummmmmmm
kızlarrrrrrrr hala uyanmadınız mı
ben kızımdan dolayı erken kalkıyorum...dünden kalma bir enkaza dönüşmüştü evim temizlik yaptım...şimdi de öğle yemeği hazırlamaya gidecem...iş hiç bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?