- 13 Şubat 2010
- 1.540
- 775
- 363
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #40.321
kimsee yok muuuu huuuuuu huuuuuuuu...
ben yeni geldim ama burada değilsin galiba ne gibi videolar canım bende çabuk korkarım hiç tıklamam o yüzden:44:
ben geldim ama bu defa da sen yoksun galiba canım
yine kimse yok...gelin artık ya cok sıkıldım
merhaba pinkcat ismin ne..
merhaba cnm adım ilkin
senin adın ne?
ben geldim kimse varmı
benim adım da özge yeni katıldım gruba. sen ne zamandır varsın bide güzel kilo vermişsin ne kadar zamanda verdin kilolarını???
memnun oldum cnm bir seneyi geçti:) ama ilk 6 7 ayda verdm daha da gıdım gıdım gidiyo artık
keşke denk gelseydik cnm ya onla geçmiş olsunay sorma bende izlemem zaten bir sitede viedolara bakiyordum normal bir bebek videosu vardi manyaklar bir bebegin yuzune korku efekt yapmis bende de kulaklik vardi ciglik cigliga kaldim bende msj attim ama kimsecikler yoktu yineded tsk ederim canimmm
bi denk düşemedik zatennasıl geçiyo günün??ben dün misafirlerim var diye biraz kaçırmıştım bgn telafi günü yaptım kendime...çok güzel bi şekilde aç kalmadan yemek listeme uydum sporumuda yaptım yarım saat.birazdan da çorbamı içip bugün ki yemek olayını bitiriyorum..vermesi çok zorda insan bir günde verdiği kiloyu çok kolay alıyo o insana koyuyo yaa
ay sorma bende izlemem zaten bir sitede viedolara bakiyordum normal bir bebek videosu vardi manyaklar bir bebegin yuzune korku efekt yapmis bende de kulaklik vardi ciglik cigliga kaldim bende msj attim ama kimsecikler yoktu yineded tsk ederim canimmm
offf kolay gelsin canım:)selam kızlar tatil bitti iki saat önce geldik eve
bissürü işim var bu gece bavulları çamaşır makinesinin önüne boşalttım yıkamaya başladım b
ne çok şey kirletmişiz yahuuu
temizlik yapıcam yarın görüşürüz artıkın herşeyleri anlatırım
hayırdır canımcanım sıkılıyor yahu
slm kızlar sivasa geldim hemen temizliğe koyulduk
kapımızda sorun çıktı sanki biri zorlamış gibi
açamadık bir türlü kilit girmedi komşu yaptı zor kapanıyor
yarında iş başı yapıyoruz
yarından itibaren tam gaz ileri artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?