- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #40.341
Selam arkadaslar, nasilsin, bayram herkezin iyi gecmistir umarim. yeni arkadaslar katilmis , hosgeldiniz...
2 gundur bogazim aciyordu, grip baslangici, burnum falan tikali , halsizlikte var, grip oldum sanirim. yarin ins daha iyi olurum.
çok geçmiş olsun canımSelam arkadaslar, nasilsin, bayram herkezin iyi gecmistir umarim. yeni arkadaslar katilmis , hosgeldiniz...
2 gundur bogazim aciyordu, grip baslangici, burnum falan tikali , halsizlikte var, grip oldum sanirim. yarin ins daha iyi olurum.
kızlaar yarın kayıt işlemlerim için gerekli belgeleri topluyorum. Büyük ihtimal Salı günü kayıta gitcem gibi gözüküyor. Çarşambaya da sarkabilir. Cumartesi günü de babamlar köye götürmeyi planlıyolar beni. 1 hafta kalıp ordan istanbula gelirken beni okula bırakmayı falan. Koşuşturmaca başlıyor sanırım
kızlarr geçmişe bakayım dedim de bayaa uzunn yahuu negüzell dolmuş sayfalarımızzz
yeni gelen arkadaşlarda olmuşş hoşgelmişlerrr:87::87::87::87::87::87:
GÖRDÜM YAFF BEN DE Mİ YAPSAM ECEP:)))))beyaz tenlilere güzel gider vesselam....hernekadar rihanna ablamıza da farklı bi tarz olmuşsa da:))kıpkırmızı bir renk cnmrihannanın şimdiki saç rengi googledan çıkıyor:)
canım ben mayıs başından beri uraşıyorum canım....canım aslında takımımız normalde çok hareketli ama son dönem tatile denk geldi hemen hemen hiç kimse yaşadığı yerde dildi..bugün de biraz sessiz olur malum herkes evini işini bışlamıştı 10-12 gündür ama yarın acayip olur zannımca..bir de geceleri hareketli oluyo girebilirsen gece gir...canım aslında daha sıkı bi detle hızlı verilebilir muhakkak..fakat ben gündüzleri işteyim.akşamları da akraba apartmanındayım o yüzden çok kendime yoğun çalışamıyorum ama buna da çok şükür..bir de 10 kilo die kendini strese sokma emin ol spor ve 4-5 kilo bile çok farkediyor sen kendini zayıflayacağım die motive et gerisi gelir hiç merak etme.....teşekkür ederim ben çok beğendim zaten burayı ama biraz hareketlense iyi olur gerçekten motivasyona ihtiyacım var dün çok yemek yedim hala onun sıkıntısı içindeyiminşallah hedef kilona ulaşabilirsin...79 dan 73 ne kadar zamanda düştün canım yaa benim de iki ayda 10 kilo vermem lazım abimin düğünü var...
kimsee yok muuuu huuuuuu huuuuuuuu...
kızlarrrrrrrr hala uyanmadınız mı
yine kimse yok...gelin artık ya cok sıkıldım
canlarım hoşgeldiniz..bugün en geç yarın eski tempoyla paylaşıma devammm....ben geldim kimse varmı
EN BÜYÜK KAPTAN BİZİM KAPTAN....aslıcım kilidi bence de kesin değiştirin..ne olur ne olmaz.....slm kızlar sivasa geldim hemen temizliğe koyulduk
kapımızda sorun çıktı sanki biri zorlamış gibi
açamadık bir türlü kilit girmedi komşu yaptı zor kapanıyor
yarında iş başı yapıyoruz
yarından itibaren tam gaz ileri artık
al bende de o kadar...nerdeyse 1 valizden çoğu kirli...evi bir an önce adam etmek lazım.....selam kızlar tatil bitti iki saat önce geldik eve
bissürü işim var bu gece bavulları çamaşır makinesinin önüne boşalttım yıkamaya başladım b
ne çok şey kirletmişiz yahuuu
temizlik yapıcam yarın görüşürüz artıkın herşeyleri anlatırım
çok geçmiş olsun cnaımm.dikkat et kendine.....limonlu maydanoz veya yeşil biber ye acayip toparlıyo vücudu...Selam arkadaslar, nasilsin, bayram herkezin iyi gecmistir umarim. yeni arkadaslar katilmis , hosgeldiniz...
çok önemli bir şey yok canım gelince okursun genel olarak herkes tatilini ii değerlendirdi....kızlar hemen size bayram ve 9 günlük tatili özet geçeyim hemencik
arife günü hiç uyumadan bayram sabahını karşıladım temizliğim anca bitebildi ama çok yoruldum kızlar deli gibi temizlik yaptım ve evin eksikleri vardı eşya v.s onları aldık tamamladık ablamla sağolsunn hergün geldii hiç yanlız bırakmadısonra bayramın 1. günü babam buyuk olduğu için gelen giden v.sa ziyaret akşam saat 11 de anca bitti sonra hemen ablama geçtim ders çalılşmaya drs çalıştım annem köydeydi orda da üşütmüş hastalanmış 3. günü anneme geçtik temizlik yapmaya ve sabah eve geldimm ama çokk yoruldumm
gelelim damat adayı ahmeteoda köye gitmişti ama sürtekli msj attı çok özledim diye sıkıldım v.s keşke sende olsan felan filan bana hediyeler getirmiş yine dün geldi ist. öyle yanii
onun dışındaa hımm bakim bakimm si,zi özledimm baya hemdee
dieti bozmak değildi düzensiz saatlerde yedimm belki artı olarak geri dönebilir ama iş yaptıgım için sürekli saatlerde sarkma oldu istemeyerek ama telafi, edicimmm kızlarr
veee geçmişi okuyamadığık için acaba biri bana özetleyebilrimii
hoşgeldin cnaım...bebiş ve rejim nasıl?neler yedin kahvaltıda?nasılsınız arkadaşlar günaydınben işe gittim geldim..bu arada ben çalışıyorum işimde dışarda olduğu için istediğim zaman eve uğraya biliyorum kızımı emzirmek için yarım saat sonra bi daha gidicem
çok önemli bir şey yok canım gelince okursun genel olarak herkes tatilini ii değerlendirdi....
hoşgeldinnnnn gelin adayııııı ne var ne yok?baya olaylar var sende ama rahat zamanda görüşelim muhtemelen sende bugün epey yoğunsundur bütün tatilin işini eritmeye çalışırsın....yaaa fadikim bu arada kardeşime sordum bilgisayar meselesini benden önce davranmış bu sene üniye başlayan iihtiyaç sahibi bi kıza vermiş o yaaa (((kusurma bakma ne olurr
hoşgeldin cnaım...bebiş ve rejim nasıl?neler yedin kahvaltıda?
SEVGİLİ 14.TAKIMIM VE SAYGIDEĞER KAPTANIM VE KAPTAN YARDIMCIM...
BUGÜN İTİBARİ İLE TATİLLER İŞLER GÜÇLER GENEL OLARAK BİTTİ..VE BUGÜN İTİBARİYLE ESKİ YOĞUN TEMPOMUZA DÖNÜYORUZ İNŞ...HAYDİ KIZLAR BAKALIM BU HAFTA EN ÇOK KİM SPOR YAPACAK?
sabah işe yürüyerek ve hzılı tempo ile geldim 30 dakika...
kahvaltımda 1 kk peynir
1,5 dilim ekmek
3 yeşil zeytin
1/4 haşlanmış yumurta
2 dilim sucuk
domates,salatalık
şekersiz çay
6 ÖĞÜN OLAYINA YİNE GERİ DÖNDÜM....
önümüzdeki 2 gün boyunca tartılmadan yoğun tempo ile devam edip çarşamba sabah tartılmayı düşünüyorum..bu arada günde 5 fincan yeşil çay,toplamda 1-1,5 saat yürüyüş ve de akşam saat 7den sonra yememeyi de işin içine dahil edip bu hafta ii bi kilo vermeyi hedefliyorum...kızlar sizin hedeflerde ne var?
ve nihayet kendi bilgisayarımda kısayollara koyduğum ve başka yerde de kayıt etmediğim için 3 haftadır ertelemek zorunda kaldığım kilo çizelgemi de düzelttimm..şimcikk kızancıklarım benim ofis toz toprak içinde..evde yığınla çamaşır ve iş var bir de toz tutmuş her yer...onları bi halletmem lazımm..şimdilik herkeşler de tatil dönüşü ilk iş günü olduğu için zannımca ancak akşama girer...o yüzden ben de izninizi istiyorum...gün içinde bir daha dinlenmek için bi ara gireceğim o zaman herkeşlere haber veririm inş..daha rahat ve aklı selim konuşuruz...hepinizi çok öptümmmmm
kızlarrrr erkek arkadaşımla kavga ettim öğlen yemeği üstüne sinirle 2 koca tabak kakaolu puding yedim çok pişmanım;(
herkese günaydın ben geldimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?