Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ahhh ahhh çok güseldi hala hastalanmadım düşün yani
gezdik dolaştık eğlendik güzeldi en kötü yanı ise tatilden eve dönmek istemedim alıştım orda ikimizliğe eve dönünce kalabalıkta olmadı sanki bir şeyler ..
sonraa evim için tava takımı tuzluk fln aldım kargodalar gelicekler ..
sonra kayınvaldem oğlunu bırakamıyor sanırım eve çıkma taraftarı değiller
benden bu kadar

slm kızlar okuldan yeni geldim çok sıkıcıydı boş boş oturduk
ama erkekn kalkmaya daha alışamadım vee çookkk yorgunum uykum var bir süre alışana kadar böyle devam eder bu
sizler nasılsınız

canım bilmiyorum ama çok canım sıkkın ne bulsam yiyorum çok bunaldım

slm kızlar okuldan yeni geldim çok sıkıcıydı boş boş oturduk
ama erkekn kalkmaya daha alışamadım vee çookkk yorgunum uykum var bir süre alışana kadar böyle devam eder bu
sizler nasılsınız

ben çok kötüyüm canım erkek arkadaşımla kavga ettim bulsam yiyorum

hoşgeldin cnaım...bebiş ve rejim nasıl?neler yedin kahvaltıda?

bebişle rejim diye bişey yok valla :)) ben çok abur cubur yiyordum bebeğime hiç bir faydası olmadığı halde cipsler çikolatalar tatlılar o kadar çok yiyordum ki 2 ayda 7 kilo aldım rejim yerine daha dengeli ve sağlıklı en önemlisi düzenli yemeye çalışıyorum...
kahvaltımı çok sağlam yapıyorum balımı yumurtamı peynirimi zeytinimi sütümü ihmal etmiyorum normal ekmek yerine kepek ekmeği yiyorum o kadar ondan sonra yediklerime dikkat ediyorum biraz..bi de öğlen ve akşam yemeklerinde de ekmeği kestim arlarda da sırayla süt yoğurt meyve yiyorum muhakkak.ama düzene soktuğumdan bayaa bi fark etti zaten sadece yediğim abur cuburları kesmek bile bana kilo verdirir diye düşünüyorum ama en önemlisi her gün 30 dk. kondisyon bisikletine biniyorum 30 dk. da plates yapıyorum yoksa göbeğim gitmiycek

selam kızlar nabersiniz bakalım
ben az önce ödemişten geldim malum bugün oğluşun okulu başladı biz iyice salmışız tatilde çocuk bugün ders yapmak istemedi öğretmenimizde bize yeni ödevler verdi
biraz toparlanalım diye
çok i,ş var bu gün temizlik ve çamaşır daha bitmedi
oğluşun ödevleri var çalışılacak
yemek yapılacak vs vs vs

fiyona hoşgeldin canım geçmişi okuyamadım daha tanışalım ama
benim adım nazmiye 37 yaşındayım izmirdeyim birde oğluşum var
yarı yarıya çalışıyorum sayılır fırsat buldukça işe gidiyorum yani esnaflık yapıyorum
sende bahsetsene biraz kendinden

kızlarrrr erkek arkadaşımla kavga ettim öğlen yemeği üstüne sinirle 2 koca tabak kakaolu puding yedim çok pişmanım;(

niyee yaptın yaa vermek için kaç gün belki bi hafta uğraştığın kalorileri bi seferde aldırdın kendine...valla bende eşime çok sinirliyim hemde o kadar ki şu an suratını bile göresim yok ama inatla daha da bi sarıldım zayıflama olayına...kimse benden değerli değil çünkü eşim bile olsa,sende öle düşün başkasına kızıp hıncını kendinden çıkarma.ben çok sinirlendiğimde yada üzüldüğümde eskiden sigara içerdim ama bebişime hamile kalınca bıraktım ve doğurunca geri başlamadım o yüzden şimdi temizlik yapıyorum durmadan hemde şimdi görsen evim pırıl pırıl

saol canım benim adım da özge 26 yaşındayım benim de fındık bir kızım var daha 4 aylık :))) antlaya da yaşıyorum,çalışıyorum bi gıda firmasında şimdi marka versem sorun olurmu bilemediğimden ürünün adını yazamadım..benim işim dışarda büyük zincir marketleri girip eksik gedik yazıp yok olanları reyonlara yerleştiriyorum zevkli ve rahat bi iş.bebeğimle ilgilenebiliyorum en azından..çok memnun oldum nazmiyeceğim :)))

ben geldimm tekrardan kızlarrrrr napıyosunuz bakalım ben henüz bişey yemedim acıkmadım çünki halenn oruçtaymısız gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…