- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #40.381
saol canım benim adım da özge 26 yaşındayım benim de fındık bir kızım var daha 4 aylık :))) antlaya da yaşıyorum,çalışıyorum bi gıda firmasında şimdi marka versem sorun olurmu bilemediğimden ürünün adını yazamadım..benim işim dışarda büyük zincir marketleri girip eksik gedik yazıp yok olanları reyonlara yerleştiriyorum zevkli ve rahat bi iş.bebeğimle ilgilenebiliyorum en azından..çok memnun oldum nazmiyeceğim :)))
tatlım takma bu kadar bak o yediklerinden çok pişman olacaksın barışınca
ben geldimm tekrardan kızlarrrrr napıyosunuz bakalım ben henüz bişey yemedim acıkmadım çünki halenn oruçtaymısız gibi hissediyorum
nazomm burdaa oleyy yuppiiiiiiiyaa nekadardır görüşemiyoruzz annemm yaaa walla çok özledimmmm nasılsın nazomm yaaa
hoşgeldin fadikim naber bakalım nasıl geçti tatil ahmet beyler nasıllar aranız nasıl hemen anlat bekliyorum
fiyonacımm tekrar hoşgeldin canım :87::87::87::87:
bende kendimi tanıtayımm izindeydim sınavlarım vardı karşılaşamadık o yuzdenadım fadik 26. yaşındayımm bekarımm av. asistanlığı yapıp ayrıcada ünv. 1. sınıfta okuyorum böyle yaniii bukadancıkkk
bende memnun oldum canım allah uzun ömür versin bebişine
nolsun be güzelim iyiyim işte bir sürü iş var evde cebelleşiyorum ama çok zor geldi inan alışmışım on gündür ev işi yok yemek derdi yok herşey hazır
şimdi uyum sağlama süreci geçiriyorum tabi ev elden gitmiş bu arada temizlik baya uzun sürecek
ay fadik okadar çok şey biriktiki anlatacak tatilden anlatayım hemen
bayramdan önce paso gece gündüz dört gün çalıştık öldük yani
sonra bayramın birinci günü akşam üstü kaynanaya gittik eltimde orda tabi bayramdan önce bu eltiyle kaynana benim oğluşa bakmadılarya atalandı çocuk orda burda dört gün mazeretleri eltimin küçük oğlan çok yaramazdı
iki gün kaldık orda oğlanın yaramazlığını anlata anlata bitiremediler tabi yaraları var gocunuyorlar ben bişi demedim ama sinir oldum çünkü çocuğun öyle abartılı bir yaramazlığı yok her erkek çocuğu gibi eşim patladı en sonunda amma abarttınız diye çocuğun bişi yaptığı yok dedi bişi diyemediler tabiki
ikinci gün öğleden sonra eşim ben tatile gidiyorum dedi aldı bizi çıktık yola baktılar kaldılar arkamızdan eşimde kızmış herhalde yoksa anasının dibinden ayrılmazdı banada iyi oldu hiç değilse dört gün tatil yapabildik işte böyle kuzu
hoşbulduk annemm yaaaa
tatill yorucu yogun ders temizlik ziiyaret anneye gidiş böyle geçtiii . bayrama kadar temizlik sonrasında ziyaretler ders çalışmaaa veee anneme git orda temizlik yap gel buakadn yanii annemmm ama çok yoruldumm değidi ama mahvoldum
ahmet beyler r iyiler tatildeydi memleketine gitti bayramda yoktu dün akşam geldii daha yeni aramız iyi arkadaşça devam ediyor bakalımm ne zamnnnn flört etmeye başlıcaz bence daha çokk uzun bi süreçç var nazomm yaa kendimi hazır hissetmem içinn ama iyi biri şimdilik iyi davranıyor da ne bilimm bazen fazla iyi olmasıda beni korkutuyo hani sütten ağzım yandı ya çok korkuyorumm annem yaaa bakalım kısmettt yaniii
ohhh iyi olmuşş kaynananla eltin gilee canımada değsinn arkadan baka kalırlar işte öylee ohhh ne güzell olmuşşş
gıcıklara bakk sennn bakmadılar bi çocuğaaeşinede helal olsunnn hem sanada iyi geldi tatil hemde oğluşaaa ohh sefanız olsunn
hem merak etme gün gelir devran döer onlarında sana bi işi düşerr gıcıklarr
memnun oldum fadikciğim hangi bölüm okuyorsun..??
temkinli olmak iyidir fadikim bencede çok acele etme doğru yoldasın kuzum bu kadar iyilik bencede fazla ama belkide gerçekten iyi bir çocuktur öyle
değilsede zamanla anlaşılır zaten sen yavaş yavaş devam et yola acele etmeye gerek yok
ben bayramdan önce gitçem diye temizlik yapmamıştım zaten evdede kalamamıştım
gece yatmaya geliyoduk sadece ama şimdi acısı çıkıyor inanaki heryer toz evde ellenmedik yer kalmıycak herhalde akşamdan beri çamaşır yıkıyorum
iyi oldu gerçekte bende eşimi tebrik ettim içimden gıcıklar üç gün rahatlarını bozamadılar ama bundan sonra hiçbişi eskisi gibi olmuycak malesef artık her söylenene tamam diyen nazmiye yok karşılarında madem herkez rahatını düşünüyor bundan sora böyle
canım hukuk(adalet) okuyorum bennn
evetttt annemmm temkinli davranıyorumm tekrar üzülmek istemiyorum çünkii
yaa çamaşır zaten yıka ass al işte akşma olduu toz almak kadar nefret ettşiğim bişeyde yokk yaa senn her yeri dökk annem en iyisii çokta birden yormadan kendini yavaş yavaş yap olurmu sonra hasta olursun allah korusunn nazoomm yaa
arkadaşlar ben sabah
*1 dilim yağsız beyaz peynir
*8 adet yeşil zeytin (biraz abartmışım sanırım):78:
*2 tatlı kaşığı bal
*çok az yağlı otlu omlet yedim
*şekersiz çay içtim
arada ılık tarçınlı şekersiz süt içtim (tarçın düzenli tüketilince şeker isteğini azaltıyormuş)
öğlen fazla açlık hissetmedim ama kızımı emzirdiğim iki kepçe yoğurtlu yayla çorbası içtim
arada elma ve 6 adet tuzsuz badem yedim
akşamda (yani şimdi) yarım porsiyon tavuklu barbunya ve 3 kaşık tepeleme yağsız yoğurt yedim...
yatmadan da ılık tarçınlı süt içmeyi düşünüyorum... bu arada süt tam yağsız.yağlı sütü oldum olası sevmem...
bir de ben cuma gününe kadar hiç tartıya çıkmayıp kendimi şaşırtmayı düşünüuorum
bgn spor yapamadım işin temposundan işe git eve gel..birde benim evim 7. katta ve asansörümüz yoksürekli inip çıkıyorum 5 yıldır...hala neden kilo alıyorum bende anlamış değilim akşam yatmadan eşim gelince spor yapacam inşallahh
sizler neler yediniz bakalım ..
kızlar haklısınız ama ben üzülünce çok yemek yiyorum;(niyee yaptın yaavermek için kaç gün belki bi hafta uğraştığın kalorileri bi seferde aldırdın kendine...valla bende eşime çok sinirliyim hemde o kadar ki şu an suratını bile göresim yok ama inatla daha da bi sarıldım zayıflama olayına...kimse benden değerli değil çünkü eşim bile olsa,sende öle düşün başkasına kızıp hıncını kendinden çıkarma. ben çok sinirlendiğimde yada üzüldüğümde eskiden sigara içerdim ama bebişime hamile kalınca bıraktım ve doğurunca geri başlamadım o yüzden şimdi temizlik yapıyorum durmadan hemde şimdi görsen evim pırıl pırıl
tatlım takma bu kadar bak o yediklerinden çok pişman olacaksın barışınca
bizde ettik dün ama barıştık.siz de barısırsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?