Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende memnun oldum canım allah uzun ömür versin bebişine

fiyonacımm tekrar hoşgeldin canım :87::87::87::87:
bende kendimi tanıtayımm izindeydim sınavlarım vardı karşılaşamadık o yuzden adım fadik 26. yaşındayımm bekarımm av. asistanlığı yapıp ayrıcada ünv. 1. sınıfta okuyorum böyle yaniii bukadancıkkk

nazomm burdaa oleyy yuppiiiiiii yaa nekadardır görüşemiyoruzz annemm yaaa walla çok özledimmmm nasılsın nazomm yaaa

nolsun be güzelim iyiyim işte bir sürü iş var evde cebelleşiyorum ama çok zor geldi inan alışmışım on gündür ev işi yok yemek derdi yok herşey hazır
şimdi uyum sağlama süreci geçiriyorum tabi ev elden gitmiş bu arada temizlik baya uzun sürecek

hoşgeldin fadikim naber bakalım nasıl geçti tatil ahmet beyler nasıllar aranız nasıl hemen anlat bekliyorum

hoşbulduk annemm yaaaa
tatill yorucu yogun ders temizlik ziiyaret anneye gidiş böyle geçtiii . bayrama kadar temizlik sonrasında ziyaretler ders çalışmaaa veee anneme git orda temizlik yap gel buakadn yanii annemmm ama çok yoruldumm değidi ama mahvoldum

ahmet beyler r iyiler tatildeydi memleketine gitti bayramda yoktu dün akşam geldii daha yeni aramız iyi arkadaşça devam ediyor bakalımm ne zamnnnn flört etmeye başlıcaz bence daha çokk uzun bi süreçç var nazomm yaa kendimi hazır hissetmem içinn ama iyi biri şimdilik iyi davranıyor da ne bilimm bazen fazla iyi olmasıda beni korkutuyo hani sütten ağzım yandı ya çok korkuyorumm annem yaaa bakalım kısmettt yaniii

memnun oldum fadikciğim hangi bölüm okuyorsun..??

ay fadik okadar çok şey biriktiki anlatacak tatilden anlatayım hemen
bayramdan önce paso gece gündüz dört gün çalıştık öldük yani
sonra bayramın birinci günü akşam üstü kaynanaya gittik eltimde orda tabi bayramdan önce bu eltiyle kaynana benim oğluşa bakmadılarya atalandı çocuk orda burda dört gün mazeretleri eltimin küçük oğlan çok yaramazdı
iki gün kaldık orda oğlanın yaramazlığını anlata anlata bitiremediler tabi yaraları var gocunuyorlar ben bişi demedim ama sinir oldum çünkü çocuğun öyle abartılı bir yaramazlığı yok her erkek çocuğu gibi eşim patladı en sonunda amma abarttınız diye çocuğun bişi yaptığı yok dedi bişi diyemediler tabiki
ikinci gün öğleden sonra eşim ben tatile gidiyorum dedi aldı bizi çıktık yola baktılar kaldılar arkamızdan eşimde kızmış herhalde yoksa anasının dibinden ayrılmazdı banada iyi oldu hiç değilse dört gün tatil yapabildik işte böyle kuzu

houyyy annem yaa kolay gelsinn valla temizlik yapmak insanı okadar yoruyor kii tarifi mümkün değill çok iyi bilirim :18::18::18::18::18::18::18:
benimde uyku düzenim alt üst olduu uykusuzluktan artıkk ayakta duramaz halee geldimm bu bi hafta deli gibi olurum ama sonrasında inş. düzene koyucam herşeyiii sana kolay gelsinn nazomm yaa

ohhh iyi olmuşş kaynananla eltin gilee canımada değsinn arkadan baka kalırlar işte öylee ohhh ne güzell olmuşşş
gıcıklara bakk sennn bakmadılar bi çocuğaa eşinede helal olsunnn hem sanada iyi geldi tatil hemde oğluşaaa ohh sefanız olsunn
hem merak etme gün gelir devran döer onlarında sana bi işi düşerr gıcıklarr

temkinli olmak iyidir fadikim bencede çok acele etme doğru yoldasın kuzum bu kadar iyilik bencede fazla ama belkide gerçekten iyi bir çocuktur öyle
değilsede zamanla anlaşılır zaten sen yavaş yavaş devam et yola acele etmeye gerek yok
ben bayramdan önce gitçem diye temizlik yapmamıştım zaten evdede kalamamıştım
gece yatmaya geliyoduk sadece ama şimdi acısı çıkıyor inanaki heryer toz evde ellenmedik yer kalmıycak herhalde akşamdan beri çamaşır yıkıyorum

iyi oldu gerçekte bende eşimi tebrik ettim içimden gıcıklar üç gün rahatlarını bozamadılar ama bundan sonra hiçbişi eskisi gibi olmuycak malesef artık her söylenene tamam diyen nazmiye yok karşılarında madem herkez rahatını düşünüyor bundan sora böyle

memnun oldum fadikciğim hangi bölüm okuyorsun..??

canım hukuk(adalet) okuyorum bennn

evetttt annemmm temkinli davranıyorumm tekrar üzülmek istemiyorum çünkii

yaa çamaşır zaten yıka ass al işte akşma olduu toz almak kadar nefret ettşiğim bişeyde yokk yaa senn her yeri dökk annem en iyisii çokta birden yormadan kendini yavaş yavaş yap olurmu sonra hasta olursun allah korusunn nazoomm yaa

arkadaşlar ben sabah
*1 dilim yağsız beyaz peynir
*8 adet yeşil zeytin (biraz abartmışım sanırım):78:
*2 tatlı kaşığı bal
*çok az yağlı otlu omlet yedim
*şekersiz çay içtim
arada ılık tarçınlı şekersiz süt içtim (tarçın düzenli tüketilince şeker isteğini azaltıyormuş)
öğlen fazla açlık hissetmedim ama kızımı emzirdiğim iki kepçe yoğurtlu yayla çorbası içtim
arada elma ve 6 adet tuzsuz badem yedim
akşamda (yani şimdi) yarım porsiyon tavuklu barbunya ve 3 kaşık tepeleme yağsız yoğurt yedim...
yatmadan da ılık tarçınlı süt içmeyi düşünüyorum... bu arada süt tam yağsız.yağlı sütü oldum olası sevmem...

bir de ben cuma gününe kadar hiç tartıya çıkmayıp kendimi şaşırtmayı düşünüuorum
bgn spor yapamadım işin temposundan işe git eve gel..birde benim evim 7. katta ve asansörümüz yok sürekli inip çıkıyorum 5 yıldır...hala neden kilo alıyorum bende anlamış değilimakşam yatmadan eşim gelince spor yapacam inşallahh
sizler neler yediniz bakalım ..

Son düzenleme:

bencedee onlarr nasıl rahatını düşünüyorlar baksana allah aşkına 3 günn baksalar nolucak yanii anlayışsız insanlarr yaa sende aynennn hiçç öyle yumuşak davranma nazomm evet deme herşeye onlarda bi görsünn bakalımm rahatına düşkün olmak nedemekmişş gıcıklarrrr

öyle yapıyorum tatlım akşam terastan başladım bugun de üst kat yatak odaları oldu ancak üç oda yapabildim daha aşağılara inemedim daha iki kat var şimdi yemek yapçam bugün ancak üst katla çamaşırlar biter herhalde sonra bissürü ütü

tatlım menün gayet güzel bide sen emziriyosun herhalde onun için düzenli beslenmen en doğrusu
ben sabah tartıldım on gün boyunca sürekli fast foot yemekten 800 gr almışım bu hafta onları vermek için cebelleşecem
gerçi yine iyi çıkyı çünkü ben kesin 2 3 kilo artıyla dönücem diye düşünüyordum 800 gr görünce sevindim aslında
birde memüleri maviyle yazıyoruz canımcım belli olsun diye

kızlar haklısınız ama ben üzülünce çok yemek yiyorum;(
tatlım takma bu kadar bak o yediklerinden çok pişman olacaksın barışınca

bizde ettik dün ama barıştık.siz de barısırsınız inşallah

canım barışmak istemiyorum ama 4 yıllık ilişkiyi bitiremiyorum

bu günden itibaren sıkı yönetime başladım işte menüm
sabah 1 fincan 3 ü bir arada kahve
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 çaykaşığı bal
öğle 1 tabak karpuz 1 dilim peynir
1 dilim ekmek
aralar form çay
akşam koca birkase az yağlı limonlu salata yapçam kendime
bukadar 3 litre suyu içtim dahada devam ediyorum
akşam yemeği saat yedide daha sonrada saat onda 1 tane şeftali yiyerceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…