- 13 Şubat 2010
- 1.540
- 775
- 363
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #40.401
kızlar haklısınız ama ben üzülünce çok yemek yiyorum;(
canım barışmak istemiyorum ama 4 yıllık ilişkiyi bitiremiyorum
kızlarr ben çıkıyorummm hepinizi kocaman öpüyorummm kendinize iyi bakın
akşam telefondan girmeye çalışıcam ınş. olurr :86::86::86::86::86::86::86::86:
sen beni bugün gerçekten üzdün yaayaptığım tüm diyet rezil oldu şimdi tartıldım hemen kilo almışım ya 99.200 olmuşum
slm kızlar ben valla kadersizim ya biz evden çıkıyoruz oturduğumuz eve ebe gelecekmiş oturduğumuz daire sağlıkçılara ait
karşı daireye geçcez allahtan hemen karşı daire çok yorulmayacaz
bende bi sorun var ama anlamadım ebe hemen eve geçmek istiyor bizde bir an önce taşınmamız lazım
bu hafta çok giremeyecem benim iznim devam edecek ama cuma gelip yaparım listeyi bir an önce herşey hallorsun ya sizede mahcup oluyorum kusura bakmayın kızlar inanın elimde olmayan nedenlerden dolayı
kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi akşamlar akşam girebilirsem girerim.giremezsem yarın görüşürüz :79::79:
olsun cnm sen hayırlısıyla işlerini hallet de gerisini düşünme
canım denedim herşeyi birde fotoğraf işini deneyeyim ama çok pişman oldum yediklerimegüzelim ben strese girince buzdolabına yapışırım ne bulsam yerim kara lahana bile yediğimi bilirim çiğ çiğ eşim kaçkere beni buzdolabının önünden kucaklayıp götürmüştür ayrılamam ama olan bana olur bak hayatım boyunca hep şişko biri oldum arkadaşlarım resim koymuşlar faceye onlara baktım az önce imrendim inan ben hiç öyle çıtırcık olamadım neyim eksiktiki onlardan üstelik yüzüm daha güzel onun için yapma ben artık bıraktım bu huyumu buzdolabının kapağında o çıtır arkadaşlarla çekilmiş bir fotoğrafım yapışık onlar çıtır ben yanlarında şişko onu görünce vaz geçiyorum zati yemekten
canım ayrılalama sebebim 4 yıl değil seviyorum ama bu defa sevgiyi bile düşünmüyorum çok kırıldım düşünüp ona göre karar verecem çok kötüyüm ama bugün;(sen beni bugün gerçekten üzdün yaa( aldığın kilo da önemli tabi ama kiloyu verirsin de geçen zamanlarını geri getirmen çok zor..seni etkilemek istemem ama zorlamayla ilişki yürümez sırf uzun süredir çıkıyoruz zamana acıyorum diye ayrılmazsan ilerde bi bakarsın acıycak daha fazla zamanın olmuş...yine sen bilirsin tabi canım ama boşuna üzme kendini bak fazladan kilo alıcan bir de ona üzüleceksin sonra
canım ayrılalama sebebim 4 yıl değil seviyorum ama bu defa sevgiyi bile düşünmüyorum çok kırıldım düşünüp ona göre karar verecem çok kötüyüm ama bugün;(sen beni bugün gerçekten üzdün yaa( aldığın kilo da önemli tabi ama kiloyu verirsin de geçen zamanlarını geri getirmen çok zor..seni etkilemek istemem ama zorlamayla ilişki yürümez sırf uzun süredir çıkıyoruz zamana acıyorum diye ayrılmazsan ilerde bi bakarsın acıycak daha fazla zamanın olmuş...yine sen bilirsin tabi canım ama boşuna üzme kendini bak fazladan kilo alıcan bir de ona üzüleceksin sonra
kızlar telefondan yazdığım için cevaplar saçma sapan gidiyor sinir oldum zaten yarın yola çıkıyorum ankaraya gidiyorum beni birkaç gün izinli sayabilir misiniz;(
ahhh ahhh çok güseldihala hastalanmadım düşün yani
gezdik dolaştık eğlendik güzeldi en kötü yanı ise tatilden eve dönmek istemedim alıştım orda ikimizliğe eve dönünce kalabalıkta olmadı sanki bir şeyler ..
sonraa evim için tava takımı tuzluk fln aldım kargodalar gelicekler ..
sonra kayınvaldem oğlunu bırakamıyor sanırım eve çıkma taraftarı değiller
benden bu kadar
ahh be canımm merak etme her şey rayına giriyo zaman ver sadece biraz kendine ve ona....merak etme bu akşam ve yarın dikkat edersin toparlarsın...ben çok kötüyüm canım erkek arkadaşımla kavga ettim bulsam yiyorum
canım seninki en ala rejim aslında..emzirirken hiç bi şey yapmadan 10 kilo veren arklarım var...olacak canım inş sadece azim ve devamlılık..bunu da destekleşerek yapcez burda inş....bebişle rejim diye bişey yok valla :)) ben çok abur cubur yiyordum bebeğime hiç bir faydası olmadığı halde cipsler çikolatalar tatlılar o kadar çok yiyordum ki 2 ayda 7 kilo aldımrejim yerine daha dengeli ve sağlıklı en önemlisi düzenli yemeye çalışıyorum...
kahvaltımı çok sağlam yapıyorum balımı yumurtamı peynirimi zeytinimi sütümü ihmal etmiyorum normal ekmek yerine kepek ekmeği yiyorum o kadar ondan sonra yediklerime dikkat ediyorum biraz..bi de öğlen ve akşam yemeklerinde de ekmeği kestim arlarda da sırayla süt yoğurt meyve yiyorum muhakkak.ama düzene soktuğumdan bayaa bi fark etti zaten sadece yediğim abur cuburları kesmek bile bana kilo verdirir diye düşünüyorum ama en önemlisi her gün 30 dk. kondisyon bisikletine biniyorum 30 dk. da plates yapıyorum yoksa göbeğim gitmiycek
ahhh be canıımmmm sakınnnnn yeemmeee.bak sonra sen pişman olacaksın.....aranız düzeldiğinde sen kötü hissedeceksin canım..başka bişey bul sinirini çıkarmak için...muhakkak vardır ...ben de fiyona gibi temizliğe yönlenridim sinirimi..acayip işe yarıyoo..sakinleşine yapacak işin kalmıyo el ense yapıyosun:)))evet canım erkek arkadaşım ile çok kötü kavga ettik ;(bol bol yemek yiyorum
vayyy aynı yöntem desene:)))niyee yaptın yaavermek için kaç gün belki bi hafta uğraştığın kalorileri bi seferde aldırdın kendine...valla bende eşime çok sinirliyim hemde o kadar ki şu an suratını bile göresim yok ama inatla daha da bi sarıldım zayıflama olayına...kimse benden değerli değil çünkü eşim bile olsa,sende öle düşün başkasına kızıp hıncını kendinden çıkarma. ben çok sinirlendiğimde yada üzüldüğümde eskiden sigara içerdim ama bebişime hamile kalınca bıraktım ve doğurunca geri başlamadım o yüzden şimdi temizlik yapıyorum durmadan hemde şimdi görsen evim pırıl pırıl
nolsun be güzelim iyiyim işte bir sürü iş var evde cebelleşiyorum ama çok zor geldi inan alışmışım on gündür ev işi yok yemek derdi yok herşey hazır
şimdi uyum sağlama süreci geçiriyorum tabi ev elden gitmiş bu arada temizlik baya uzun sürecek
ahh sorma ev kapalı iken ne kadar toz oluyor burası anlamadım gitti....bi de helal olsun bu senenin aferini gidiyo enişteyi...ben okumamıştım çocuk meselesini...çok ayıp etmişler ama merak etme gün ola devran döne...ama kapak olmu onlara:)))yüzlerinin ifadesini çok merak ettim muhtemelen bölediray fadik okadar çok şey biriktiki anlatacak tatilden anlatayım hemen
bayramdan önce paso gece gündüz dört gün çalıştık öldük yani
sonra bayramın birinci günü akşam üstü kaynanaya gittik eltimde orda tabi bayramdan önce bu eltiyle kaynana benim oğluşa bakmadılarya atalandı çocuk orda burda dört gün mazeretleri eltimin küçük oğlan çok yaramazdı
iki gün kaldık orda oğlanın yaramazlığını anlata anlata bitiremediler tabi yaraları var gocunuyorlar ben bişi demedim ama sinir oldum çünkü çocuğun öyle abartılı bir yaramazlığı yok her erkek çocuğu gibi eşim patladı en sonunda amma abarttınız diye çocuğun bişi yaptığı yok dedi bişi diyemediler tabiki
ikinci gün öğleden sonra eşim ben tatile gidiyorum dedi aldı bizi çıktık yola baktılar kaldılar arkamızdan eşimde kızmış herhalde yoksa anasının dibinden ayrılmazdı banada iyi oldu hiç değilse dört gün tatil yapabildik işte böyle kuzu
oley çekilinn geliyo nazoiyi oldu gerçekte bende eşimi tebrik ettim içimden gıcıklar üç gün rahatlarını bozamadılar ama bundan sonra hiçbişi eskisi gibi olmuycak malesef artık her söylenene tamam diyen nazmiye yok karşılarında madem herkez rahatını düşünüyor bundan sora böyle
kızlar haklısınız ama ben üzülünce çok yemek yiyorum;(
canım barışmak istemiyorum ama 4 yıllık ilişkiyi bitiremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?