- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #40.421
ASLIMMM HOŞGELDİNNN...inşallah açılışı yapmışızdır gerisi de gelir de toplanıp laflarız...naptın attın mı yol yorgunluğunu?
hadi be fadikim sende gel tam olalım...kızlarr ben çıkıyorummm hepinizi kocaman öpüyorummm kendinize iyi bakın
akşam telefondan girmeye çalışıcam ınş. olurr :86::86::86::86::86::86::86::86:
slm kızlar ben valla kadersizim ya biz evden çıkıyoruz oturduğumuz eve ebe gelecekmiş oturduğumuz daire sağlıkçılara ait
karşı daireye geçcez allahtan hemen karşı daire çok yorulmayacaz
bende bi sorun var ama anlamadım ebe hemen eve geçmek istiyor bizde bir an önce taşınmamız lazım
bu hafta çok giremeyecem benim iznim devam edecek ama cuma gelip yaparım listeyi bir an önce herşey hallorsun ya sizede mahcup oluyorum kusura bakmayın kızlar inanın elimde olmayan nedenlerden dolayı
yok be aslıcım olumlu düşün lütfen..emin ol o koşuşturmaca bittiği anda bu hayattaki nefesimiz de kesiliyo malum..o yüzden bozma moralini..ve yoluna aynen devam....sağol canım ama bende bir sorun var ya bütün aksilikler beni buluyo bir ohh diye rahatça oturamıyorum neyse allah beterinden saklasın
hoşbulduk canım attım sayılırdı canım ama evden çıkmamız gerekiyor bu kadersiz arkadaşın bir gün yüzü görmeyecek
fatmaaa canım nasılsın
yok be aslıcım olumlu düşün lütfen..emin ol o koşuşturmaca bittiği anda bu hayattaki nefesimiz de kesiliyo malum..o yüzden bozma moralini..ve yoluna aynen devam....
iyiyim kaptancım.benimkinin bi umre ziyareti varmış oraya gitti ben de fırsattan istifade hazır temizlik de bitmiş ütü dışında..accık oturıımm da arkidişlerimle laflıyım dedim...amaa aslıcımm böle düşünürsennn olmazz ki be bacıımm.olsun buna da şükür..ya gidecek yeriniz olmasa ve de ev aramak zorunda kalsaydınız Allah korusun...
allah beterinden korusun canım zaten ev kaloriferli iken sobalıya döncez daha kötüsü olmasın sakın
duygucummm hoşgeldin sende....ya duam kabul mu oldu ne yavaş yavaş toplanıyos:))
bu arada bugün yediklerimi mavi yazmayı unutmuşum yarın aynen devamm...özür dilerim arkidişler...yarına derli toplu bi menüyle yazcem söz...
dediğin gibi aslım ALlah beterinden korusun buna da şükür..ya 3 kat yukarda olsaydı ya da yan blokda bi de onunla uğraşırdınız?sobanızın olması ne güzel işte kışın mis gibi kestaneleri pişirir yanına da taze çay demlersiniz oohhhh mis misss...arada da yağsız tuzsuz mısır yaparsın....2 su bardağı yersin mesela...bi de ne güzzel oluyo biliyon mu sobalı evde dışardan buz gibi gelip sobanın arkasına oturmak..o zamna aynı kedi gibi bi mayışıyon ki ohh miss misss..
sen nasıl oldun duygucumm?
üff karnım acıktı salata kemireyim bari
sağol canım kaptanım benimhımm tamam affettim gitti
canım sen de hoşgeldin etti 4 bakalım başka kim düşecek oltaya..hazır av mevsimi de açılmış...yavru balıklar birer birer takılıyo oltayaüff karnım acıktı salata kemireyim bari
nasılsın canım nasıl gidiyor hayat
evet güzel olur bide soba yakmayı öğrenseydik süper oluruz
duygu gitti galiba
amaaan nasıl gitsin ya bayram geldi geçti hiç bişi anlamadım
amaaan nasıl gitsin ya bayram geldi geçti hiç bişi anlamadım
öğrenirsiniz yaf..sizden kaçar mı?
belki cevap yazıyodur aslı...yazarken misafir olarak görünüyon ya
aslım kaptanım telefondan giriyo ya belki sorun çıkmıştır....aslım kaptanım bana da müsade..herif geliimiş...yarın görüşürüzbayram çocuklara canım kimse bişey anlamıyor artık belki öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?