Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ASLIMMM HOŞGELDİNNN...inşallah açılışı yapmışızdır gerisi de gelir de toplanıp laflarız...naptın attın mı yol yorgunluğunu?

ASLIMMM HOŞGELDİNNN...inşallah açılışı yapmışızdır gerisi de gelir de toplanıp laflarız...naptın attın mı yol yorgunluğunu?

hoşbulduk canım attım sayılırdı canım ama evden çıkmamız gerekiyor bu kadersiz arkadaşın bir gün yüzü görmeyecek

kızlarr ben çıkıyorummm hepinizi kocaman öpüyorummm kendinize iyi bakın
akşam telefondan girmeye çalışıcam ınş. olurr :86::86::86::86::86::86::86::86:
hadi be fadikim sende gel tam olalım...

sağol canım ama bende bir sorun var ya bütün aksilikler beni buluyo bir ohh diye rahatça oturamıyorum neyse allah beterinden saklasın
yok be aslıcım olumlu düşün lütfen..emin ol o koşuşturmaca bittiği anda bu hayattaki nefesimiz de kesiliyo malum..o yüzden bozma moralini..ve yoluna aynen devam....

hoşbulduk canım attım sayılırdı canım ama evden çıkmamız gerekiyor bu kadersiz arkadaşın bir gün yüzü görmeyecek

fatmaaa canım nasılsın

iyiyim kaptancım.benimkinin bi umre ziyareti varmış oraya gitti ben de fırsattan istifade hazır temizlik de bitmiş ütü dışında..accık oturıımm da arkidişlerimle laflıyım dedim...amaa aslıcımm böle düşünürsennn olmazz ki be bacıımm.olsun buna da şükür..ya gidecek yeriniz olmasa ve de ev aramak zorunda kalsaydınız Allah korusun...

yok be aslıcım olumlu düşün lütfen..emin ol o koşuşturmaca bittiği anda bu hayattaki nefesimiz de kesiliyo malum..o yüzden bozma moralini..ve yoluna aynen devam....

inş canım bu düzelsin herşey valla temizlikten bir türlü kurtulamıyom

duygucum sen nasılsın kuzum ya kusura bakma kendi derdime daldım sizlere yeteri kadar özen gösteremiyom ne olsu senin erkek arkadaşınla tartışman inş büyük bişey yoktur
bide kendini bırakma canım yemek yok sakın ha

allah beterinden korusun canım zaten ev kaloriferli iken sobalıya döncez daha kötüsü olmasın sakın

duygucummm hoşgeldin sende....ya duam kabul mu oldu ne yavaş yavaş toplanıyos:))
bu arada bugün yediklerimi mavi yazmayı unutmuşum yarın aynen devamm...özür dilerim arkidişler...yarına derli toplu bi menüyle yazcem söz...

allah beterinden korusun canım zaten ev kaloriferli iken sobalıya döncez daha kötüsü olmasın sakın

dediğin gibi aslım ALlah beterinden korusun buna da şükür..ya 3 kat yukarda olsaydı ya da yan blokda bi de onunla uğraşırdınız?sobanızın olması ne güzel işte kışın mis gibi kestaneleri pişirir yanına da taze çay demlersiniz oohhhh mis misss...arada da yağsız tuzsuz mısır yaparsın....2 su bardağı yersin mesela...bi de ne güzzel oluyo biliyon mu sobalı evde dışardan buz gibi gelip sobanın arkasına oturmak..o zamna aynı kedi gibi bi mayışıyon ki ohh miss misss..
sen nasıl oldun duygucumm?

hımm tamam affettim gitti

evet güzel olur bide soba yakmayı öğrenseydik süper oluruz
duygu gitti galiba

amaaan nasıl gitsin ya bayram geldi geçti hiç bişi anlamadım
anlamazsın tabiiiiii ben de o kadar başbaşa kalsam ben de anlamamseni gidi seni...
canım sakın seni germelerine izin verme lütfen...ne güzel moral depolamışsın sakın surat asıp gergin olma...unutma son golü sen atcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…