Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aynen zaten pek taraftarda değiller çıkmama ayrı eve . eltimle konuşuyorlarmış geçinemezler fln fln diye oda demişki illaki çıkıcaklar elbet kendi başlarının çaresine bakar demiş oda ..
konuşuyoruz işte eltimle diyorki bence o diyo oğlu 30 yıldır yanında ya diyor çıkmasını kabullenemedi hele zaman yaklaştıkça daha çok üzülür diyor

ayyyy kızlar bugun ekmek sepetimde geldi günlük kullanımlık yarın çaydanlık çatal kaşık bakıcam kısmetse bi aksilik olmazsa

kızlarr geldim gittim sonra yine tekrar geldimm daha gelmemişsinizzzz

hemencikk sabah kahvaltımı paylaşıyorum:87::87::87::87::87::87:

2. dilim ekmek
1. çay kaşığı gül reçeli
şekersiz çay
2. küçük dilimde k. peyniri

unuttummm 1. lt suyumm herzamanki gibiiii

vee mavi renk yazamıyorum denedim olmuyorrr kızlarr

kızçlerr ben çıkıyorumm gelen olursa bana haberr eylesiinn olarmııı :86::86::86::86::86::86::86:

kızlarrr henüzz gelmemişsinizzz anemmmmmmmmmmmm yanlız mı kaldım ben buralardaaaa

oyyyyyyyyy kıyamam kuzum ben sana ben geldim ama sen gitmişsin
bu gün geç kalktım kızlar dün aç kalmamın ödülünü aldım ama aldığım gramları geri vermişim o kadar iş ve açlığın sonunda çok sevindim
bu günde aynen devam cumaya iyi şeyler görürüm inş reglimde bitiyo artık

takıma uğrazmalar azalmış elimde olmayan nedenlerden dolayı gelemiyorum ama yan daireye geçtiğim anda haberiniz olsun burası nazi kampına döncek
lütfen arkadaşlar kendimizi bırakmayalım

aslıııııııııııııııııııııııı hoooyyy beni görmüyonmu kız ben burdayıııııııııııııııııııııııım
sen taşınıyonmuki

aslıııııııııııııııııııı seminerler başladımı kuzum napıyon nediyon özet geç bakiiiiiiiiiiiiiiim

hoşgeldin ilkinciiğim iyidir kuzum ben işlerden mola verdim takılıyorum burda aslı biraz gergin sanırsam gitmiş bile çoktan beni görmedi
sen nasılsın kuzum

ben de iyiyim canım başım agrıdan çatlıyor ya...eve doğalgaz bağlattık onun işleri var bir sürü.onlarla uğraşıyoz.

sabah kahvaltım
1 dilim ekmek
yarım domates
1 dilim peynir
1 çay kaşığı bal
2 bardak çay
1 litre su
ara öğün form çay
geç kahvaltı yaptığım için öğle yemeği yemedim daha akşam üstü yiyicem akşamda sadece salata ve meyveyle geçiştiricem gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…