Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben de iyiyim canım başım agrıdan çatlıyor ya...eve doğalgaz bağlattık onun işleri var bir sürü.onlarla uğraşıyoz.

offff ilkincim zor oluyo diyolar hep heryer toz oluyomuş burdada bizim komşular bağlatıyo bizde bağlatıcaz ama ben bu sene istemiyorum
kolay gelsin canım

bende çıkıyorum artık işlerimi bitirmem lazım bugün yarına sadece ütüler kalsın istiyorum az kaldı zaten
akşam üstü uğrarım öptüm herkesleri

offff ilkincim zor oluyo diyolar hep heryer toz oluyomuş burdada bizim komşular bağlatıyo bizde bağlatıcaz ama ben bu sene istemiyorum
kolay gelsin canım

saol canım tozu falan neyse de cok süründürüyorlar.3 aydır bağlancak..

ben geldimm kızlarrrrrrrrrrr napıyosunuz bakalım benim başım ağrıyoo yine tuttu valla bayadır ağrımıyordu

kızlar ben uğrayamadım yaa yeni giriyom daha sabah eşimle kavga ettik sanırım yürütemiycez biz bu evliliğineyse sıkmıyayım şimdi sizi ben arkadaşların aksine moralim bozuk olunca iştahım kaçar bişey yiyemem sırf kızımı emzirdiğim için zorumdan kahvaltı yaptım...kafam o kadar doluydu ki ne yediğimi hatırlamıyorum ama az yedim neyse akşam geri kaln kısmını yazarım...

canım hayırdır ne oldu hemen yürütemeyecez deme herşey yoluna girer küçük çocuğunuz var inş büyük bir sorun değildir

canımm ne sıkması aşk olsun. hem bak boşanmış biri olarak söylüyorum hemen acele karar verme sorun ne bılmıyorum ama şuan hani gergin ve eminim kırgınsın onun için böyle düşünüyosun. üzme kendini olurmu canım

canım hayırdır ne oldu hemen yürütemeyecez deme herşey yoluna girer küçük çocuğunuz var inş büyük bir sorun değildir

saolun kızlar bu sefer olmıyacak 4 yılımızı 2 gün sonra ama ben sanki 20 yıldır evli gibi hissediyorum çok çabuk eskittik evliliğimizi...bebeğimi düşünüyorum bende zaten canım yaa çok kötü kavga ettik lcd televizyonumuzu bile kırdı durması gerektiği yerde duramıyor ... bize karşı ilgisizsin dediğim için oldu tüm bunlar artık zor bu evi de kırılan kalbimide toparlayamaz...inan ki kızım uyuyodu babasının bağırtısına uyandı ve ben hala kızımı uyutamadım bgn...

canım hakkınızda hayırlısı olsun ama çok üzüldüm inan
ahh yavrum ya korkmuştur ondan uyuyamıyordur

hoşgeldin aslıcım dün bende aynı krizi yaşadım hemen lavabo açıcılardan dök tatlım sorun hallediliveriyo

aslıııııııııııııııııııı seminerler başladımı kuzum napıyon nediyon özet geç bakiiiiiiiiiiiiiiim

canım kusura bakma misafir vardı haber vermek için yazıp çıktım
evet canım taşınıyorum karşı daireye mecburen oturduğumuz daireye ebe gelecekmiş neden o karşıya gitmiyor dersen devlet işleri işte akıl ermiyor
seminer ler başladı boş boş oturuyoruz canımız sıkılıyor

kızlar ben sabah

ne yediğimi hiç bilmiyorum ama az yedim.
ara yapamadım,unutmuşum..
öğlen de 5 adet ızgara köfte bol salata
arada sütlü yulaf ezmesi
akşam da 3 adet köfte 6 kaşık piriç pilavı
4 kaşık yağsız yoğurt yedim
3 bardak yeşil çay içtim
2lt su içtim
yatmadan bir tane de elma yerim
işte bu kadar

ya ben mavi yazamadım bi türlü nasıl olacak arkidişler

Son düzenleme:

canım herkeste bu sorun var siteden dolayı galiba

hoşgeldin canım yaptırdın mı kaydını

Evet şükür ki yaptırdım. Kayıt işi fazla sürmedi de kayıttan çıkar çıkmaz yurt tanıtımları için yakanıza yapışıyolar resmen. Bi 15 dakika bi yarım saat knuşuyolar car car. Zor kaçtık valla babamla:90: Okulu ve merkezi gezdik sonra da. Sen naptın Aslı abla

napayım canım bildiğin gibi ev taşıma işi çıktı arkadaşın yarın annesi geliyor yarın ev temizleriz perşembe geçeriz allahtan karşı daire çok zor olmayacak
yurt işini ne yaptın keşinleşti mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…