Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok ya kesinleşmedi. Yedeklerdeyim. Kimi 1 aya çıkar diyo kimi çıkmaz diyo. Kafamız karıştı valla. Misafir olarak kalmayı düşünüyorum kesin çıkmazsa özele giderim herhalde. Ama çok para istiyolar yaa

Arkadaşının annesinin gelmesi iyi olmuş hemen bitirirsiniz temizliği. Kolay gelsin canım şimdiden fazla yormamaya çalış kendini okullar da açılacak zaten

sağol canım
senin işinde hayırlısı neyse o olsun devlet yurdu nasılmış temizdir inş

yarı özel yarı devlet statüsündeymiş. Kampüsün içinde. Temiz mi bilmiyrum ama herkes orayı öneriyor. Girebilirim umarım. 400-500 para arası vermekten iyidir yaa

inş olur canım daha iyi olur kampüsün içind eolması filan

öyle bir geçer zaman ki başladı bakalım ne olcak

evet son gelişmeler eşim arabasına seervise veriyor 3 . 000 tllik turbo taktırıcakmış arabayı cila boya attırıp satıcakmış 25000-30000 arası bir şeye onun yerine 12-13000 birşey alıcakmış geri kalanınlada eşyalarımızı alırız diyor ..
kendimi şuan ev moduna tamaıyla bağlamış durumdayım eğer beni kandırmışsa yani arabayı satmaktan vazgeçerse herhalde kalp krizinden giderim ..
bana çok kararlı konuşuyor ama araba sitelerine öyle yazmıyor yok beygirini arttırıcakmış arabanın nasıl güçlü araba yaparmış flnn flnnn üff ikilemde kaldım

kızlarrrr naberr?sonunda girebildim bütün gün sorun oldu siteye girmem....yaaa sitede sorun mu var yoksa sadece bizim bağlantıda mı sorun var?

offff ilkincim zor oluyo diyolar hep heryer toz oluyomuş burdada bizim komşular bağlatıyo bizde bağlatıcaz ama ben bu sene istemiyorum
kolay gelsin canım
ilkincim ve nazcom acayip zor oluyo inan ki...bizimki bağlandı tam 2 hafta sırf ayakkabılarla evde dolaştık temizliği de cabası(bi de boya badana oldu üstüne(ama bitince acayip tasarruflu oluyo inan ki..3 aydır banyo ve ocak toplamda 20 milyon verdik daha da gelen giden fatura yok:))))inşallah bir an önce bağlanır da sizde kurtulursunuz bu stresten....

ahh be canım eşinle aile danışmanı falan düşün be canım hemen hgızlı karar verme...evladınız yeni olmuş ikinizde de bunun sıkkınlığı da var üzerinizde..Rabbim muhabbete yöneltsin inş..herşey rahata kavuşacak yeter ki sen canını sıkma...

noldu hayatım yaa((

bugun kaynanamlarla gezmeye gittik o evdede yeni yatakodası takımı almışlar ordan çıktık işte o mobilyacıyı gördük girdik oraya kayınvaldemle adam konuşuyor nakite şu karta şu fln diye .. bende koltuk takımlarına baktım işte ..
sonra dedi kayınvaldem ne güzel dimi fln fln sen dedi mobilyalarını değiştiricenmi dedi ben dedim şuan değiştiremem eve çıktıktan borçlarımız biraz azaldıktan sonra dedim oda dediki ben bunu sana alayım dedisende giderken mobilyalarını bırak bana dedi bende dedimki ya bırakmasına bırakırım ama biz birşey alamayız dedim beyaz eşyalar daha öncelikli dedim ben ödücem dedi .. sizden birşey istemiyorum ben dedi .. sora işte eşim gececi bugun onu aradım dedim böyle böyle annen alıcakmış bize gardolap eskilerini bana bırakın diyor dedim ..
anaaam benimki bi açtı ağzını her zamanki olay işte.. o fabrikatörmüymüşş ödüyemezmiiiş onuuu BOŞ HAYALLERE KAPILMICAKMIŞIM sinir oldum bende demedim annen ödücekmiş onu fln fln diye bide yüzüme kapattı utanmaz şey .. ya benim bu adamdan çektiğim neee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…