- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #40.481
napayım canım bildiğin gibi ev taşıma işi çıktı arkadaşın yarın annesi geliyor yarın ev temizleriz perşembe geçeriz allahtan karşı daire çok zor olmayacak
yurt işini ne yaptın keşinleşti mi
yok ya kesinleşmedi. Yedeklerdeyim. Kimi 1 aya çıkar diyo kimi çıkmaz diyo. Kafamız karıştı valla. Misafir olarak kalmayı düşünüyorum kesin çıkmazsa özele giderim herhalde. Ama çok para istiyolar yaa
Arkadaşının annesinin gelmesi iyi olmuş hemen bitirirsiniz temizliği. Kolay gelsin canım şimdiden fazla yormamaya çalış kendini okullar da açılacak zaten
sağol canım
senin işinde hayırlısı neyse o olsun devlet yurdu nasılmış temizdir inş
yarı özel yarı devlet statüsündeymiş. Kampüsün içinde. Temiz mi bilmiyrum ama herkes orayı öneriyor. Girebilirim umarım. 400-500 para arası vermekten iyidir yaa
inş olur canım daha iyi olur kampüsün içind eolması filan
öyle bir geçer zaman ki başladı bakalım ne olcak
ben geldim nasılsınız kızlar?
iyi akşamlar ben geldimmm
hoşgeldiniz kızlar nasılsınız
hoşgeldiniz kızlar nasılsınız
ilkincim ve nazcom acayip zor oluyo inan ki...bizimki bağlandı tam 2 hafta sırf ayakkabılarla evde dolaştık temizliği de cabasıoffff ilkincim zor oluyo diyolar hep heryer toz oluyomuş burdada bizim komşular bağlatıyo bizde bağlatıcaz ama ben bu sene istemiyorum
kolay gelsin canım
kızlar ben uğrayamadım yaa yeni giriyom daha sabah eşimle kavga ettik sanırım yürütemiycez biz bu evliliğineyse sıkmıyayım şimdi sizi ben arkadaşların aksine moralim bozuk olunca iştahım kaçar bişey yiyemem sırf kızımı emzirdiğim için zorumdan kahvaltı yaptım...kafam o kadar doluydu ki ne yediğimi hatırlamıyorum ama az yedim neyse akşam geri kaln kısmını yazarım...
ahh be canım eşinle aile danışmanı falan düşün be canım hemen hgızlı karar verme...evladınız yeni olmuş ikinizde de bunun sıkkınlığı da var üzerinizde..Rabbim muhabbete yöneltsin inş..herşey rahata kavuşacak yeter ki sen canını sıkma...saolun kızlar bu sefer olmıyacak 4 yılımızı 2 gün sonra ama ben sanki 20 yıldır evli gibi hissediyorum çok çabuk eskittik evliliğimizi...bebeğimi düşünüyorum bende zaten canım yaa çok kötü kavga ettik lcd televizyonumuzu bile kırdı durması gerektiği yerde duramıyor ... bize karşı ilgisizsin dediğim için oldu tüm bunlar artık zor bu evi de kırılan kalbimide toparlayamaz...inan ki kızım uyuyodu babasının bağırtısına uyandı ve ben hala kızımı uyutamadım bgn...
noldu hayatım yaabu kocaaa benim gene sinirlerimi bozduuuuuu
noldu hayatım yaa((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?