Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugün yediklerim
sabah
1 litre su
1 dilim ekmek
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
ara
1 muz
öğlen
2 tabak mercimek çorbası
ara
3 madlen,3 gevrek
akşam
1 tabak mercimek çorbası
6 yemek kaşığı taze fazulye
1 bardak yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1 fincan tek şekerli süt
ikindide ki ara abarttı oldu ama misafirlikteydim ve canım çok sıkkındı daha büyük bi delikle atlatmaktan son anda kurtardım kendimi.

yaaa canımcımmm takma sen onu..evin gerginliği var ya üzerinde onun etkisidir..hiççç sinir olmaaa.herkesler çatlasa da patlasa da Allahın izniyle sen kendi evine çıkacaksın inş...buna eşin de dahil emin ol..yanlız benden bi arkadaş ve kardeş tavsiyesii sakın bu süreçte talepler ve işler konusunda araya girmee...yoksa arada harcanırsın...ben önceleri öle yapğıyodumm.eşim bişey soracağında,söliyceğinde vs..ben elçi oluyodum ya da tam tersi olsun istiyodum fakat bi gördüm ki elçi olan arada harcanıyor...kayınvalidenin bi talebi söliceği bişey varsa eşine yönlendir..ben bilmem oğlunla konulş bence falan de..ben bu tekniği eşimden öğrendim.kendini koruma ve yıpratmama adına harika bi teknik...sinirlenmene gerek yok bu sadece teknik öğrenmek için hamleler...onun bu yönünü öğrendin nasılsa bi sonraki sorunda nasıl davranman gerektiğpin belli oıldu...sakın dert etme Allah çafesiz sorun vermesin kardeş

evet canım doğru söylüyorsun ya gardolobum küçüçüüük burdaki odam küçük diye neyse ya ben çıkarmıcam sesimi görür o destekde olmucam araba konusunda

kızlar destek olup soran herkese çok teşekkür ediyorum daha iyiyim saat 2 de ankara yolcusuyum yarın tam anlamııyla konuşacam cenkle sorunu o zaman rahat rahat sizlede konuşup fikrinizi alırım;(

evet canım doğru söylüyorsun ya gardolobum küçüçüüük burdaki odam küçük diye neyse ya ben çıkarmıcam sesimi görür o destekde olmucam araba konusunda

en iyisi hayatım hiç mudahale etme bakalım ne yapcek..bu arada da kendi özel işlerini bitir..kendini bakıma al eşyalarını toparla..onlarla ilgilendiğini ve destek olmak istediğini belli ettiğinde hemen bi havalara giriyorlar..ya bu arada benim adet 2 gün geçti ve hasta olmadım.son 5 yıldır aksadığı yoktu 28 dedimi gelir zatı muhterem...ama yok gelen giden.hasta olacak gibi belirtiler de yoktedirginim

kızlar destek olup soran herkese çok teşekkür ediyorum daha iyiyim saat 2 de ankara yolcusuyum yarın tam anlamııyla konuşacam cenkle sorunu o zaman rahat rahat sizlede konuşup fikrinizi alırım;(
hakkında hayırlısı canım...merak etme herşey olacağına varır..yanlız sakinliğini ve yumuşaklığını kaybetme erkekler böle olunca acayip sökülüyolar ve yumuşuyorlar...hayırlı yolculuklar canım...

aynen canım benimki zaten düzensizdi ama 2 gün önce kahverengi kan gelmiş gece çarşaf marşaff her yer battı ama bi daha tık yokk halada hastalanmadım acaip sinirli ve gerginim barut gibiyim

aynen canım benimki zaten düzensizdi ama 2 gün önce kahverengi kan gelmiş gece çarşaf marşaff her yer battı ama bi daha tık yokk halada hastalanmadım acaip sinirli ve gerginim barut gibiyim

canım renk olarak nasıl bi rengi vardı?hamile olma ihtimalin var mı?bazen bebek rahme ilk yerleşşşirken de o şekilde bi kan geliyo bir ya da iki sefer çünkü

bir pembe bir açık kahverengi hem kız ne diyorsun bacım ya ne bebeği

valla canım seni panikletmek istemem ama benim önceki hamilelikte öle geldi iki kere.genelde de gelirmiş..vücudunda normalden daha farklı bişey hissediyo musun?mesela göğüslerinin büyümesi,canının bişey çekmesi vs gibi...

yok canım ya ama karnım saat başı acıkıyor onuda hastalanamamam veriyorum kıss üff stres bastı hee du bakalım 12 sine kadar olmazsam test yaparım

yok canım ya ama karnım saat başı acıkıyor onuda hastalanamamam veriyorum kıss üff stres bastı hee du bakalım 12 sine kadar olmazsam test yaparım

yok be canım stres basacak bişey yok.benim ki sadece varsayım...kendim de aynı durumda olunca tedirgin oldum senle paylaştım..kendinden eminsen sorun yok be şeker...alırsın bi test yaparsın olur biter..bu arada bugün 30 dakka hızlı 30 dakka ağır tempo dolandım..sen spor felan yapabildin mi bugün?

valla canım o allahın sıcağında baya yol yürüdüm o spor sayılırmı

valla canım o allahın sıcağında baya yol yürüdüm o spor sayılırmı
terlediysen yeter şeker..
ya bu arada bugün kanald de doktorumda bi dietisyen çıktı muthiş güzel anlattı..onu izledim demin kanaldde doktorum programının sayfasında kadının adı berrin gü<el.bi bak istersen canım hatta bütün takım için diorum kızlar orjinal şeklide anlatıyo ben de netten bi dinleeyin...
canımcım bana müsade...iyice sızmaya başladımm..çok öptüm seni..kendine çoookkk ii bak...bu arada araya girme deminki kararın çok güzel ama aklında yine de bulunsuni..benimkinden çok memnunum hem fiat olarak hem kullanım olarak yataştan bosco yolunun önünde görürsen bi mağazada gir bak canım..işine yarar die söledim sakın yanlış anlama yavri....

günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrr :86::86::86::86::86::86::86:

sanırım yine sorunnvar sitede çok yavaşşşş geçmişi okudum kızlar

gizemm kankimm takma kafana kocanıı ama bence arabaya verdiği parayla evıne bı esya alırsın be annemmm ama kocann arabaya yatırım yapıcakmıs hanı daha bkarlı dıye o zmn bekle bakalım bı canım ne oluyoo ıns. zamanla butunnnnn esyalar tamamlanırda kendı evıne çıkarsında kahve içmeeee gelirizzz:13::13::13::13::13: bu arada bence testt yaptır

fatoşummmmmmmmmmmmmmmmmm ayyy durr panik yaptımm biiiiii adet geciktiii houyyyyyy bı kaç gün daha bekle canım sonrsa hemenn testttt hemen
ayyyy canımm yaaa belkıde hamılesınnn hııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…