- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #40.501
ayyy canım hep sulu sulu şeyler istiyor meyve tarzı ama evde yok
yaaa irras canım benim yazdıklarımı görüyor musun ya da online olduğum gözüküyor mu yoksa sorun mu var sitede?
bugun kaynanamlarla gezmeye gittik o evdede yeni yatakodası takımı almışlar ordan çıktık işte o mobilyacıyı gördük girdik oraya kayınvaldemle adam konuşuyor nakite şu karta şu fln diye .. bende koltuk takımlarına baktım işte ..
sonra dedi kayınvaldem ne güzel dimi fln fln sen dedi mobilyalarını değiştiricenmi dedi ben dedim şuan değiştiremem eve çıktıktan borçlarımız biraz azaldıktan sonra dedim oda dediki ben bunu sana alayım dedisende giderken mobilyalarını bırak bana dedi bende dedimki ya bırakmasına bırakırım ama biz birşey alamayız dedim beyaz eşyalar daha öncelikli dedim ben ödücem dedi .. sizden birşey istemiyorum ben dedi .. sora işte eşim gececi bugun onu aradım dedim böyle böyle annen alıcakmış bize gardolap eskilerini bana bırakın diyor dedim ..
anaaam benimki bi açtı ağzını her zamanki olay işte.. o fabrikatörmüymüşş ödüyemezmiiiş onuuu BOŞ HAYALLERE KAPILMICAKMIŞIM sinir oldum bende demedim annen ödücekmiş onu fln fln diye bide yüzüme kapattı utanmaz şey .. ya benim bu adamdan çektiğim neee
yaaa canımcımmm takma sen onu..evin gerginliği var ya üzerinde onun etkisidir..hiççç sinir olmaaa.herkesler çatlasa da patlasa da Allahın izniyle sen kendi evine çıkacaksın inş...buna eşin de dahil emin ol..yanlız benden bi arkadaş ve kardeş tavsiyesii sakın bu süreçte talepler ve işler konusunda araya girmee...yoksa arada harcanırsın...ben önceleri öle yapğıyodumm.eşim bişey soracağında,söliyceğinde vs..ben elçi oluyodum ya da tam tersi olsun istiyodum fakat bi gördüm ki elçi olan arada harcanıyor...kayınvalidenin bi talebi söliceği bişey varsa eşine yönlendir..ben bilmem oğlunla konulş bence falan de..ben bu tekniği eşimden öğrendim.kendini koruma ve yıpratmama adına harika bi teknik...sinirlenmene gerek yok bu sadece teknik öğrenmek için hamleler...onun bu yönünü öğrendin nasılsa bi sonraki sorunda nasıl davranman gerektiğpin belli oıldu...sakın dert etme Allah çafesiz sorun vermesin kardeş
evet canım doğru söylüyorsun ya gardolobum küçüçüüük burdaki odam küçük diye neyse ya ben çıkarmıcam sesimi görür o destekde olmucam araba konusunda
hakkında hayırlısı canım...merak etme herşey olacağına varır..yanlız sakinliğini ve yumuşaklığını kaybetme erkekler böle olunca acayip sökülüyolar ve yumuşuyorlar...hayırlı yolculuklar canım...kızlar destek olup soran herkese çok teşekkür ediyorum daha iyiyim saat 2 de ankara yolcusuyum yarın tam anlamııyla konuşacam cenkle sorunu o zaman rahat rahat sizlede konuşup fikrinizi alırım;(
en iyisi hayatım hiç mudahale etme bakalım ne yapcek..bu arada da kendi özel işlerini bitir..kendini bakıma al eşyalarını toparla..onlarla ilgilendiğini ve destek olmak istediğini belli ettiğinde hemen bi havalara giriyorlar..ya bu arada benim adet 2 gün geçti ve hasta olmadım.son 5 yıldır aksadığı yoktu 28 dedimi gelir zatı muhterem...ama yok gelen giden.hasta olacak gibi belirtiler de yoktedirginim
aynen canım benimki zaten düzensizdi ama 2 gün önce kahverengi kan gelmiş gece çarşaf marşaff her yer battı ama bi daha tık yokk halada hastalanmadım acaip sinirli ve gerginim barut gibiyim
bir pembe bir açık kahverengi hem kız ne diyorsun bacım ya ne bebeği
valla canım seni panikletmek istemem ama benim önceki hamilelikte öle geldi iki kere.genelde de gelirmiş..vücudunda normalden daha farklı bişey hissediyo musun?mesela göğüslerinin büyümesi,canının bişey çekmesi vs gibi...
yok canım ya ama karnım saat başı acıkıyor onuda hastalanamamam veriyorum kıss üff stres bastı hee du bakalım 12 sine kadar olmazsam test yaparım
yok be canım stres basacak bişey yok.benim ki sadece varsayım...kendim de aynı durumda olunca tedirgin oldum senle paylaştım..kendinden eminsen sorun yok be şeker...alırsın bi test yaparsın olur biter..bu arada bugün 30 dakka hızlı 30 dakka ağır tempo dolandım..sen spor felan yapabildin mi bugün?
terlediysen yeter şeker..valla canım o allahın sıcağında baya yol yürüdüm o spor sayılırmı
fiyona canım sen nasıl oldun daha iyisindir inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?