Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarr benımde bıraz canım sıkkın gıbı göğsümde elime gelen bı beze gıbı bısey var suan adetlıyım adet bıtımınde gıdıcem doktora ama ckk korkuyorum dua edın olurmu kotu bısey cıkmasın

kızlarr dün eve gidince hiç bişey yemedim sadece su içtim canım bişey istemiyorrrduu

sabah kahvaltım yarım ıspanıklı gözleme ve şekersiz çayy:78::78::78::78::78::78:

gnaydın ben geldim benimki sabah gelmiş hiç pas vermiyor bana uğraşamadım valla uykulu uykulu

kızlar hakkınızı helal edin birazdan saçımı kırmızıya boyatmaya gidiorm

slm kızlar bana yardıma kim gelir bugün ev silip yarın taşıyacaz
sizler neler yaptınız bakalım

fatoşummmmmmmmmmmmmmmmmm ayyy durr panik yaptımm biiiiii adet geciktiii houyyyyyy bı kaç gün daha bekle canım sonrsa hemenn testttt hemen
ayyyy canımm yaaa belkıde hamılesınnn hııııı
ya sorma canım..hala beklemedeyim.belki de psikolojiktir...bakalım 3-4 gün daha bekliycem...hayırlısı ne diyelim....

fatoşumm gelmişşş aşağıda görüyorumm hoşgeldinn canım benım

fatoşum beni görmüyon muu yoksamm
yaa canımcım ben dışardaydım bilgisayar da kapalıydı....yaaa sitede sorun var sanırsam ben de arada kendimi dışarda görüyorum ama aynı zamanda da forumda oluyorum....anlamadım gitti:)))
gnaydın ben geldim benimki sabah gelmiş hiç pas vermiyor bana uğraşamadım valla uykulu uykulu
boşver canım umursama...ayrı evdeyken de aynı sorunların olabileceği,ni sanmıyorum...daha mantıklı davranır eminim..sen umursama ve kendini toparlamaya devam et canımcım...

canım inş bişey yoktur kötü bişey aklına getirme

kızlarr dün eve gidince hiç bişey yemedim sadece su içtim canım bişey istemiyorrrduu

sabah kahvaltım yarım ıspanıklı gözleme ve şekersiz çayy:78::78::78::78::78::78:

neyyy gözleme mi

benim kahvaltım
1 bardak şekersiz çay
1 kk kadar peynir
5 zeytin
2 bıçak çikolata
1.5 dilim ekmek

Son düzenleme:
kızlar hakkınızı helal edin birazdan saçımı kırmızıya boyatmaya gidiorm
bi şartla sonrasında resim koyarsan saçlarının nasıl olduğunu merak edicez çünkü:))bi de güzel olursa ben de boyarım belki...
slm kızlar bana yardıma kim gelir bugün ev silip yarın taşıyacaz
sizler neler yaptınız bakalım

ben de uzun tatilin acısını çıkarırcasına evi temizledinm sonunda bitti çok şükür.az bi ütüm var onu da bu akşam falan hallederim...

ilkin fatma nasılsınız kızlar nasıl gidiyor hayat
iidir kaptancım...ya katancım bu hafta sayımları kim yapıyo ya da yapıyomuyuz?
yavrum fadikim panik olma hemen..adetliyken de göğüslerde öle bezeler oluşuyo hormonel...inş bişey yoktur...merak etme...
şimdiye kadar yediklerim:
2 dilim ekmek,1 kk peynir,
1 kırmızı biber,
1 salatalık,
1 domates
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta

arada 10 üzüm
1 türk kahvesi tek şekerli

öğlen
1 kk peynir
1 dilim ekmek
5 yemek kaşığı taze fasulye
yarım su bardağı yoğurt

kızlar nereye gittiniz yahu?siteden kaynaklı mı acaba?yoksa arkadaşlar bişey demeden çıkmazsınız di mi?

ilkin fatma nasılsınız kızlar nasıl gidiyor hayat

iim canım saç boyatmakla helalliğin şu alakası var..saçımı boyatacağım renk normal bir renk değil.:)

canım resim koyarım ama güzel olursa.şu an saçım kıpkısa...hiç sevmiorum saçımı.ondan boyatıorum belki severim diye. kötü olursa koymam benirsem koyarım :)
canım çıkıyorum ben .öptüm hepinizi.görüşürüz akşama.

kızlar nereye gittiniz yahu?siteden kaynaklı mı acaba?yoksa arkadaşlar bişey demeden çıkmazsınız di mi?

canım geldim öğle yemeği yedim
2 kepçe çorba
2 kaşık patatesli bezelye
2 kaşık pilav
salata
bir dilim ekmek

canım benim listeler eski pc deydi oda çökünce hepsi gitti cumaya kadar gizem canım sen yap bayram haftası o yapacaktı ama bayramada 7 kuralını kaldırmıştık gizem cumaya kadar yapsın ben mesaj atayım onada

iim canım saç boyatmakla helalliğin şu alakası var..saçımı boyatacağım renk normal bir renk değil.:)

sorun çıkmaz inş canım

tamam canım kolay gelsin merakla bekliyoruz.....

afiyet olsun kaptancım..ben de çıkıyorum dışarda işim var onlar hallediim..bu arada kaptancım istersen 7 mesaj kuralını bi daha başladığı büyük harflerle duyuru da yap kaptancım sonra bi sorun çıkmasın...çok öptüm aslım kaptanım kolay gelsin....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…