Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selaaaaaaaaaaaaam ben geldim
nasılsınız bakalım ben manyak gibi ütü yapıyorum sabahtan beri üç makine bitti ama daha dört makine var imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat

çok üzüldüm canım ama sizin daha yeni bebeğiniz var sorunlar olabilir hayatınız değişti çünkü eşinde bu duruma ayak uyduramamış olabilir hemen karar verme zamanla herşey düzelir inş bırakma kendini

hayırlı olsun gözdecim inş yurt işinde kısa zamanda hallolur

oyyyyyy sizede hayırlı olsun tatlım eşin inş seni hayal kırıklığına uğratmaz bekle bakalım nolucak ama eşin söylediğini yapmazsada senfazla takma sen hele bir ayrı eve çık eksik gedik zamanlada tamamlanır şu an zaruri ihtiyaçları tamamlamaya çalış gerisi kolay

ben geldim kızlar nasılsınız napıyosunuz ben bi ders çalışıyorum bi dinleniyorum beynim sulanmasın diye
pztesi gününe randevu aldım bi gidip baktırıcam neymiş diye inş. kötü bişy değildir

hoş geldin kuzum nasılsın bakalım bende geçmişe bakıyorum ne randevusu kuzum

hoş geldin kuzum nasılsın bakalım bende geçmişe bakıyorum ne randevusu kuzum

hoşbulduk annemmmm yaaa adet olmadan önce gögüslerimde bi ağrı vardı sonra bi baktım sol göğsümde bi beze var elime gelen bende korkuyorum bakalım bi muy. yaptırıcam belkide memoğrf. ister

hatunlar tekrardan günaydınnn evet listeleri yazıyorum

05-09-2011
gozdee07 3
dudujan 12
emidaf 15
fiyona_07 10
fattma83 17
irras 8
aynalar 18
pinkcat_87 8
nazco 15

06-09-2011
emidaf 10
nazco 7
aynalar 11
pinkcat87 7
fiyona 3
gozzde 6
irras 9
fattma 83 6

aranızda izinli varmı bilmiyorum eğer varsa kaptan tarafından düzeltilicektir

ben geldm bu aralar çok bitkinim her yerim ağrıyor ayaklarım bile yürüyesim yok sürekli uykum varr

talım ben bu sene istemiyorum eşim istedi ama biz kalorifer kazanını daha yeni aldık iki senedir kullanıyoruz o kadar para verdik hiç değilse biraz kullanalım istiyorum şimdi bardaha kombi parası vermek beni sinir ediyor

evet canım doğru söylüyorsun ya gardolobum küçüçüüük burdaki odam küçük diye neyse ya ben çıkarmıcam sesimi görür o destekde olmucam araba konusunda

tatlım sen sen ol bu konularda herşeyi eşinin üstüne at bilmem onunla konuş de sen sonra işini eşinle hallet kaynana huzursuzluk çıkarmak için önüne yemde atabilir çünkü sonra ödeyemiyorum yardım et diye eşine gelir kabak senin başına patlar

bir pembe bir açık kahverengi hem kız ne diyorsun bacım ya ne bebeği

oyyyyyyyyyy yeni bebeklermi geliyokine sizin ikinizinde bebişi yoktu demi kızlar hadi hayırlısı bakalım

hoşbulduk annemmmm yaaa adet olmadan önce gögüslerimde bi ağrı vardı sonra bi baktım sol göğsümde bi beze var elime gelen bende korkuyorum bakalım bi muy. yaptırıcam belkide memoğrf. ister

tatlım sen baktır ama korkma adet zamanlarında bende bazen hisediyorum sertlikler ama adetten sonra geçiyor ama sen genede memogrf.çektir arada kontrol ettirmek gerekiyo çünkü

tatlım sen baktır ama korkma adet zamanlarında bende bazen hisediyorum sertlikler ama adetten sonra geçiyor ama sen genede memogrf.çektir arada kontrol ettirmek gerekiyo çünkü

sağoll annemmmmm pztesi bi gidiyim de iyi veya kötü rahatlıyım kafamı kurcalamasınn daha fazlaa moral oldu valla senle konusmakk
sen halaaa iş yapıyosun dimi kıyamam sana annem yaaa oğluşş nasıll okulda başladııı ohhhh

kızlar hakkınızı helal edin birazdan saçımı kırmızıya boyatmaya gidiorm

güzel olmuştur bence ilkin ben çok severim öle radikal renkleri farklı bir hava katıyor insana zaten o rengi uzun saçta yapamazdın yakışmazdı o yüzden şimdi tadını çıkar ileride istesende öle renkler kullanamıyorsun ben sizin yaşlarınızda olsam yeşile bile boyarım valla saçımı

slm kızlar bana yardıma kim gelir bugün ev silip yarın taşıyacaz
sizler neler yaptınız bakalım
aslııııııııııııııııııı bana silmek deme bööö geldi günlerdir temizlikten benim evin ucunu kaaçırmaya hiç gelmiyormuş bu sayede anladım bidaha toparlanmak çok zor oluyo düzineyle cam sildim hepsi yere kadar bi okadar kapı bu gün bu ütülerde bittimi yarın kendime tatil vercem sabahtan akşama kadar oğluşla gezcez

evet talım hala iş yapıyorum mola verdim biraz şimdi tekrar döncem işe oğluşun özel eğitim başladı ayın yirmisindede normal okul başlıycak
yoğun günler başlıyo yani az kaldı çok işi var benim oğluşun çok sorma

fadikim ben şimdi çıkıyorum canım bitireyim işlerimi akşam koca gelmeden gelebilirsem gene gelirim öptüm seni tatlım

bişey çıkmaz inşallah yaa ama muhakkak git ihmal etme..bende gitmiştim böle bişey yüzünden de şükür allaha bişey çıkmamıştı sende de yoktur inşallah...

saol canım şimdilik askıya aldım ama onun haberi yok burnu sürtsün biraz...hakkımızda hayırlısı diyorum artık

canım yaa benim dün moralim çok bozuktu akşam da başım ağrıdığı için erkenden yatmıştım o yüzden fazla yazamamıştım kusura bakma artık...

fadikim ben şimdi çıkıyorum canım bitireyim işlerimi akşam koca gelmeden gelebilirsem gene gelirim öptüm seni tatlım

kolay gelsinn annemmm sanaaa kendine dikkat et olar mııı

ayy canım ya bizde bıraktık silmeyi 4 çocuklu bir aile oturmuştu çocukar duvarları hep karalamış pastel baya ile tükenmez kalem ile odanın birini sildik duvarlarını oturma odası olarak kullanacağımız oda berbat sildikçe alttaki boya çıktı daha kötü oldu
duvarlar boya istiyor arkadaşın annesi gelecek 1 saate o gelsin bi baksın boya yapcaz heralde uuuf ya

ellerine sağlık canım

bugünden itibaren 7 kuralına uymayan cezaya kalacak kızlar haberiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…