- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #40.541
kızlar ben uğrayamadım yaa yeni giriyom daha sabah eşimle kavga ettik sanırım yürütemiycez biz bu evliliğineyse sıkmıyayım şimdi sizi ben arkadaşların aksine moralim bozuk olunca iştahım kaçar bişey yiyemem sırf kızımı emzirdiğim için zorumdan kahvaltı yaptım...kafam o kadar doluydu ki ne yediğimi hatırlamıyorum ama az yedim neyse akşam geri kaln kısmını yazarım...
hayırlı olsun gözdecim inş yurt işinde kısa zamanda hallolurEvet şükür ki yaptırdım. Kayıt işi fazla sürmedi de kayıttan çıkar çıkmaz yurt tanıtımları için yakanıza yapışıyolar resmen. Bi 15 dakika bi yarım saat knuşuyolar car car. Zor kaçtık valla babamla:90: Okulu ve merkezi gezdik sonra da. Sen naptın Aslı abla
evet son gelişmeler eşim arabasına seervise veriyor 3 . 000 tllik turbo taktırıcakmış arabayı cila boya attırıp satıcakmış 25000-30000 arası bir şeye onun yerine 12-13000 birşey alıcakmış geri kalanınlada eşyalarımızı alırız diyor ..
kendimi şuan ev moduna tamaıyla bağlamış durumdayım eğer beni kandırmışsa yani arabayı satmaktan vazgeçerse herhalde kalp krizinden giderim ..
bana çok kararlı konuşuyor ama araba sitelerine öyle yazmıyor yok beygirini arttırıcakmış arabanın nasıl güçlü araba yaparmış flnn flnnn üff ikilemde kaldım
hoş geldin kuzum nasılsın bakalım bende geçmişe bakıyorum ne randevusu kuzumben geldim kızlar nasılsınız napıyosunuz ben bi ders çalışıyorum bi dinleniyorum beynim sulanmasın diye
pztesi gününe randevu aldım bi gidip baktırıcam neymiş diye inş. kötü bişy değildir
hoş geldin kuzum nasılsın bakalım bende geçmişe bakıyorum ne randevusu kuzum
ilkincim ve nazcom acayip zor oluyo inan ki...bizimki bağlandı tam 2 hafta sırf ayakkabılarla evde dolaştık temizliği de cabası(bi de boya badana oldu üstüne (ama bitince acayip tasarruflu oluyo inan ki..3 aydır banyo ve ocak toplamda 20 milyon verdik daha da gelen giden fatura yok:))))inşallah bir an önce bağlanır da sizde kurtulursunuz bu stresten....
.
bugun kaynanamlarla gezmeye gittik o evdede yeni yatakodası takımı almışlar ordan çıktık işte o mobilyacıyı gördük girdik oraya kayınvaldemle adam konuşuyor nakite şu karta şu fln diye .. bende koltuk takımlarına baktım işte ..
sonra dedi kayınvaldem ne güzel dimi fln fln sen dedi mobilyalarını değiştiricenmi dedi ben dedim şuan değiştiremem eve çıktıktan borçlarımız biraz azaldıktan sonra dedim oda dediki ben bunu sana alayım dedisende giderken mobilyalarını bırak bana dedi bende dedimki ya bırakmasına bırakırım ama biz birşey alamayız dedim beyaz eşyalar daha öncelikli dedim ben ödücem dedi .. sizden birşey istemiyorum ben dedi .. sora işte eşim gececi bugun onu aradım dedim böyle böyle annen alıcakmış bize gardolap eskilerini bana bırakın diyor dedim ..
anaaam benimki bi açtı ağzını her zamanki olay işte.. o fabrikatörmüymüşş ödüyemezmiiiş onuuu BOŞ HAYALLERE KAPILMICAKMIŞIM sinir oldum bende demedim annen ödücekmiş onu fln fln diye bide yüzüme kapattı utanmaz şey .. ya benim bu adamdan çektiğim neee
evet canım doğru söylüyorsun ya gardolobum küçüçüüük burdaki odam küçük diye neyse ya ben çıkarmıcam sesimi görür o destekde olmucam araba konusunda
en iyisi hayatım hiç mudahale etme bakalım ne yapcek..bu arada da kendi özel işlerini bitir..kendini bakıma al eşyalarını toparla..onlarla ilgilendiğini ve destek olmak istediğini belli ettiğinde hemen bi havalara giriyorlar..ya bu arada benim adet 2 gün geçti ve hasta olmadım.son 5 yıldır aksadığı yoktu 28 dedimi gelir zatı muhterem...ama yok gelen giden.hasta olacak gibi belirtiler de yoktedirginim
bir pembe bir açık kahverengi hem kız ne diyorsun bacım ya ne bebeği
hoşbulduk annemmmm yaaa adet olmadan önce gögüslerimde bi ağrı vardı sonra bi baktım sol göğsümde bi beze var elime gelen bende korkuyorum bakalım bi muy. yaptırıcam belkide memoğrf. ister
ben geldmbu aralar çok bitkinim her yerim ağrıyor ayaklarım bile yürüyesim yok sürekli uykum varr
tatlım sen baktır ama korkma adet zamanlarında bende bazen hisediyorum sertlikler ama adetten sonra geçiyor ama sen genede memogrf.çektir arada kontrol ettirmek gerekiyo çünkü
kızlar hakkınızı helal edin birazdan saçımı kırmızıya boyatmaya gidiorm
aslııııııııııııııııııı bana silmek deme bööö geldi günlerdir temizlikten benim evin ucunu kaaçırmaya hiç gelmiyormuş bu sayede anladım bidaha toparlanmak çok zor oluyo düzineyle cam sildim hepsi yere kadar bi okadar kapı bu gün bu ütülerde bittimi yarın kendime tatil vercem sabahtan akşama kadar oğluşla gezcezslm kızlar bana yardıma kim gelir bugün ev silip yarın taşıyacaz
sizler neler yaptınız bakalım
sağoll annemmmmm pztesi bi gidiyim de iyi veya kötü rahatlıyım kafamı kurcalamasınn daha fazlaa moral oldu valla senle konusmakk
sen halaaa iş yapıyosun dimi kıyamam sana annem yaaaoğluşş nasıll okulda başladııı ohhhh
kızlarr benımde bıraz canım sıkkın gıbı göğsümde elime gelen bı beze gıbı bısey var suan adetlıyım adet bıtımınde gıdıcem doktora ama ckk korkuyorum dua edın olurmu kotu bısey cıkmasın
çok üzüldüm canım ama sizin daha yeni bebeğiniz var sorunlar olabilir hayatınız değişti çünkü eşinde bu duruma ayak uyduramamış olabilir hemen karar verme zamanla herşey düzelir inş bırakma kendini
hatunlar tekrardan günaydınnn evet listeleri yazıyorum
05-09-2011
gozdee07 3
dudujan 12
emidaf 15
fiyona_07 10
fattma83 17
irras 8
aynalar 18
pinkcat_87 8
nazco 15
06-09-2011
emidaf 10
nazco 7
aynalar 11
pinkcat87 7
fiyona 3
gozzde 6
irras 9
fattma 83 6
aranızda izinli varmı bilmiyorum eğer varsa kaptan tarafından düzeltilicektir
fadikim ben şimdi çıkıyorum canım bitireyim işlerimi akşam koca gelmeden gelebilirsem gene gelirim öptüm seni tatlım
evet talım hala iş yapıyorum mola verdim biraz şimdi tekrar döncem işe oğluşun özel eğitim başladı ayın yirmisindede normal okul başlıycak
yoğun günler başlıyo yani az kaldı çok işi var benim oğluşun çok sorma
aslııııııııııııııııııı bana silmek deme bööö geldi günlerdir temizlikten benim evin ucunu kaaçırmaya hiç gelmiyormuş bu sayede anladım bidaha toparlanmak çok zor oluyo düzineyle cam sildim hepsi yere kadar bi okadar kapı bu gün bu ütülerde bittimi yarın kendime tatil vercem sabahtan akşama kadar oğluşla gezcez
hatunlar tekrardan günaydınnn evet listeleri yazıyorum
05-09-2011
gozdee07 3
dudujan 12
emidaf 15
fiyona_07 10
fattma83 17
irras 8
aynalar 18
pinkcat_87 8
nazco 15
06-09-2011
emidaf 10
nazco 7
aynalar 11
pinkcat87 7
fiyona 3
gozzde 6
irras 9
fattma 83 6
aranızda izinli varmı bilmiyorum eğer varsa kaptan tarafından düzeltilicektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?