- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #40.561
gizem sen bekleme bence hemen bi test yaptır kuzum bunlar bebek habercileri çünkü
kızlar nasılsınız gününüz nasıl geçiyor benim ki çok yoğun du..sabah kızımı aşıya götürdüm bi ağladı bi ağladı gözleri şişti valla ağlamaktanordan çıktım koştur koştur kızımı kayınvalideme bıraktım oradanda işe off çok yoğundu bugün şükür şimdi evdeyim...
ben sabahleyin
kızımı aşıya götürdüğüm için kahvaltı hazırlayamadım kendime sütle yulaf ezmesi yedim
arada da bir dilim karpuz
kk beyaz peynir yedim
öğlen;yarım kase mercimek çorbası
yarım tabak sulu köfte
3 dal brokoli
arada bir bardak şekersiz çay 2 ad petibör bisküvi
akşamda 1 kase mercimek çorbası içeceğim
arada da yağsız süt yerim
ya ben niye mavi yazamıyorum siz yazmışsınız yanlış mı yapıyorum acaba..nasıl yapılıyo bi anlatırmısınız...
herkess nerde yaa sıkıldım kızlaaaaaarrr:84::84::84:
yettiiimm kıız. Benn geldiiim
çok üzüldüm canım ama sizin daha yeni bebeğiniz var sorunlar olabilir hayatınız değişti çünkü eşinde bu duruma ayak uyduramamış olabilir hemen karar verme zamanla herşey düzelir inş bırakma kendini
hayırlı olsun gözdecim inş yurt işinde kısa zamanda hallolur
oyyyyyy sizede hayırlı olsun tatlım eşin inş seni hayal kırıklığına uğratmaz bekle bakalım nolucak ama eşin söylediğini yapmazsada senfazla takma sen hele bir ayrı eve çık eksik gedik zamanlada tamamlanır şu an zaruri ihtiyaçları tamamlamaya çalış gerisi kolay
gözdeciğim sen de mi antalyada oturuyorsun
biraz daha zaman geçsin kalabalıklaşır buralar. Yok canım ben istanbulda oturuyorum ama kocaeli diyelim artık. Sen nerde oturuyosun
bu aralar iştahım çok açılmış durumda durum durğım yok sodaya aşırı bağlanmış durumdayım su gibi gidiyor resmen ..
bu hafta nasıl çıkıcam tartıda bilmiyorum ..
ben antalyada oturuyorum isminin yanında 07 yazdığı için sordum...öğrencisin heralde..??yurt falan yazmışsın.kaç yaşındaydın gözdeciğim yaa hep unutuyom isimlerle yaşları:78::78:
yaa sorma bende de aşırı bi ekmek yeme isteiği var şimdi içerden gidip şöle kocaman bi parça koparıp yiyesim geliyoama tutuyorum kendimi tabi ki bende çok merak ediyorum tartıda ne kadar çıkacağımı hafta başından beri tartılmadım zayıflamış gibi de hissediyorum yaa kendimi bakalım
bi ara 7 rakamına takmıştım canım site gözde diye kabul etmeyince 7 de tek başına güzel olmuyor diye 07 yaptım :)) Canım 18 yaşındayım ben bu sene kazandım üniversite. Hiç denk gelemedik birbirimize bayram kayıt süreci derken giremedim ben fazla siteye
yaa ne güzelhangi bölümü kazandın güzeldir öğrencilik dönemleri en güzel yıllarım öğrenciyken ki yıllarımdı valla :)) ders telaşı arkadaşlar hocalar hepsi ayrı bi güzel oluyo inşallah çok rahat geçirirsin sende...nerde okuyacaksın???
bu aralar iştahım çok açılmış durumda durum durğım yok sodaya aşırı bağlanmış durumdayım su gibi gidiyor resmen ..
bu hafta nasıl çıkıcam tartıda bilmiyorum ..
Kocaeli'de canım iletişim fakültesi bakalım biz nasıl geçircezz :))
güzel geçer inşallah...senin kilon kaç hedef kilon ne boyun kaç merak ettim.ben 1,60 boyundayım kilo da 67iki aya kadar 60 kiloya düşmeyi planlıyorum ama inşallah olur.buraya başladığımdan beri çok düzenli yer oldum gerçekten çok işe yarıyor bu grup olayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?