Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar nasılsınız gününüz nasıl geçiyor benim ki çok yoğun du..sabah kızımı aşıya götürdüm bi ağladı bi ağladı gözleri şişti valla ağlamaktan ordan çıktım koştur koştur kızımı kayınvalideme bıraktım oradanda işe off çok yoğundu bugün şükür şimdi evdeyim...
ben sabahleyin
kızımı aşıya götürdüğüm için kahvaltı hazırlayamadım kendime sütle yulaf ezmesi yedim
arada da bir dilim karpuz
kk beyaz peynir yedim
öğlen;yarım kase mercimek çorbası
yarım tabak sulu köfte
3 dal brokoli
arada bir bardak şekersiz çay 2 ad petibör bisküvi
akşamda 1 kase mercimek çorbası içeceğim
arada da yağsız süt yerim

ya ben niye mavi yazamıyorum siz yazmışsınız yanlış mı yapıyorum acaba..nasıl yapılıyo bi anlatırmısınız...

Son düzenleme:

selam canım mavi yazacağın yeri tara yukarda mavi rengi tıkla oluyor

Son düzenleme:

inşallah canım yaa özel yurtlar çok pahalı bi an büyüyünce yurt mu açsam napsam dedim:90:

bu aralar iştahım çok açılmış durumda durum durğım yok sodaya aşırı bağlanmış durumdayım su gibi gidiyor resmen ..
bu hafta nasıl çıkıcam tartıda bilmiyorum ..

biraz daha zaman geçsin kalabalıklaşır buralar. Yok canım ben istanbulda oturuyorum ama kocaeli diyelim artık. Sen nerde oturuyosun

ben antalyada oturuyorum isminin yanında 07 yazdığı için sordum...öğrencisin heralde..??yurt falan yazmışsın.kaç yaşındaydın gözdeciğim yaa hep unutuyom isimlerle yaşları:78::78:

bu aralar iştahım çok açılmış durumda durum durğım yok sodaya aşırı bağlanmış durumdayım su gibi gidiyor resmen ..
bu hafta nasıl çıkıcam tartıda bilmiyorum ..

yaa sorma bende de aşırı bi ekmek yeme isteiği var şimdi içerden gidip şöle kocaman bi parça koparıp yiyesim geliyo ama tutuyorum kendimi tabi kibende çok merak ediyorum tartıda ne kadar çıkacağımı hafta başından beri tartılmadım zayıflamış gibi de hissediyorum yaa kendimi bakalım

bi ara 7 rakamına takmıştım canım site gözde diye kabul etmeyince 7 de tek başına güzel olmuyor diye 07 yaptım :)) Canım 18 yaşındayım ben bu sene kazandım üniversite. Hiç denk gelemedik birbirimize bayram kayıt süreci derken giremedim ben fazla siteye

yaa ne güzel hangi bölümü kazandın güzeldir öğrencilik dönemleri en güzel yıllarım öğrenciyken ki yıllarımdı valla :)) ders telaşı arkadaşlar hocalar hepsi ayrı bi güzel oluyo inşallah çok rahat geçirirsin sende...nerde okuyacaksın???

Kocaeli'de canım iletişim fakültesi bakalım biz nasıl geçircezz :))

Kocaeli'de canım iletişim fakültesi bakalım biz nasıl geçircezz :))

güzel geçer inşallah...senin kilon kaç hedef kilon ne boyun kaç merak ettim.ben 1,60 boyundayım kilo da 67iki aya kadar 60 kiloya düşmeyi planlıyorum ama inşallah olur.buraya başladığımdan beri çok düzenli yer oldum gerçekten çok işe yarıyor bu grup olayı.

slm canım nasılsın
canım senin ismin neydi kusura bakma

kızçeler 25 tl ye avon pur blanca satıyorum kargoda dahil istiyen parmaklarını kaldırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…