Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım boyumu tam bilmiyrum ama en fazla 1.60 tır benmde :)) 62 kiloydum ramazandan önce şimdi 58. Hedef ilk başta sene başındaki kilo tabi ki o da 54. Ama buraya 50 yazdırdım. 50 daha iyi çünkü :))

aa mavi gördüm de listemi yazmadım benn

sabah kahvaltısı olarak salata yedim yanına da ufak parça lavaş
geç kalktım biraz sonra arkadaşıma gittim. Orda da bi nescafe içtim. Onu da ara olarak sayarsak akşam yemeğinde demantarlı,domatesli falan yumurta yaptım :))

kızlar ben çıkıyorum artık kızışımı uyuttum bende yanına kıvrılıp uyumayı düşünüyorum...zaten canım bişiler yemek isteyip duruyo en güzeli uyumak :))))hepinize iyi geceleeerrr

canım sıkıldı kız aslı bana lokma göndersene bacım ya hırsızlar cirit atıyor şehrimde

ben geldim kızlarrrrrrr:) saçlarımı boyattım hiç pişman değilim çok güzel oldu facede foto koydum:)

teşekkür ederim cnm saçlarımı da kestirmiştim:) kısacık belli oluyo sanırım.

canım ne kanı bu?

vala bilmiyorum 3 gün öncemi ne gene gelmişti çok az şimdi gene gelmiiiş 3 gün önce gelince dedim hastalandımmı acaba hayır yani üff daha var hastalanmama sanarsam bilmiyorum yaa bu kan niye böyle ki ?

vala bilmiyorum 3 gün öncemi ne gene gelmişti çok az şimdi gene gelmiiiş 3 gün önce gelince dedim hastalandımmı acaba hayır yani üff daha var hastalanmama sanarsam bilmiyorum yaa bu kan niye böyle ki ?

canım bi doktora görün bence.ara kanama oluyomus bazen adet arasında ama bence doktora görünmende fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…