Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

offf sitede sorun var yaaaa.cevap yazıyorum görünmğyo...günaydın fadikimmmm...
beklenen oldu veeeeee...................

günaydınn çıtır bayanlaarrrrrr:87::87::87::87::87::87::87::87::87::87:
nasılsınız bakalımm :86::86::86::86::86::86:
öncelikle hemencik dün akşam ve bu sabah yediklerimi sizinle paylaşayım

dün akşam :

1. dilim peynirli börek

bu sabah:

2. dilim ekmek ve 3. adet yeşil zeytin yedim 1. lt yakın su içtim ve hıı birde şekersiz çay

adetliyim yaa ondan öylee çok bişey yiyesim gelmiyorum birazdan da kendime form çayı yapıcam

ilkincimm canım saçlarının kesimini ve rengini çok beğendimm ben yaaa ayy sen ne sevimli şeysinn öyle aşırı derecede sevimli bişeysin yerim o kedi canını

nazcom benim bildiğim kazanı değiştirmeden bir alet var onu takınca direk doğalgaza uyumlu kazan oluyor..isterseniz onu bi araştırın sanırım sizinki kat kalirferi...boşuna masraf olmasın...

yaa kız ne diyorsun okudukça gülüyorum yaaa
ya ben eve çıkıcam eve şuan bebek için olmaz uygun bir zaman değil eve çıktıktan sora gelsin
nasip be yavrum belki çocuğun hatırına işler yoluna girer....

ben geldim kızlarrrrrrr:) saçlarımı boyattım hiç pişman değilim çok güzel oldu facede foto koydum:)
yaaaa facee giremeyen nasıl görcek peki(

günaydınnn fatoşumm beklenennnn evetttt evettttt hadi söleeeee
teyze oluyormuyummmmm

heyecanlandın di mi:)))hayır canım bende kırmızı ışık göründüüüü....bu 2 ay değil ama sonrasında aklımda inşallah..bakalım o zamana olursun inş teyze....
yaaa nasıl bi psikolojiye girdiysem akşam hamilelikle ilgili..canım çiğ köfteee çektiii sen düşün artık ...insan beyni nelere kadirrrr....:)))

Son düzenleme:
gözdecimm kuzummmm şu okul işi içinde bi fac. konusup numaraları alalım artıkk balımmmm bakk yakınıma annemeın oraya geliyon ona göreeeee :82:

vala bilmiyorum 3 gün öncemi ne gene gelmişti çok az şimdi gene gelmiiiş 3 gün önce gelince dedim hastalandımmı acaba hayır yani üff daha var hastalanmama sanarsam bilmiyorum yaa bu kan niye böyle ki ?

üff gitsem yatırcak beni çatala hemen tırsıyorum
canım sen de bi eczaneden 3-5 liraya test al önce belki hiç çatala yatmana gerek kalmaz:))))aslında diğer türlüde yatmadan önce ultrasona sokuyolar sanırsam önce...bence sen hemeeeeenn bi test yapppp...

saol canımmm çok sevindim:)
yaaa bende görmek istiyorum yaaaaa...........

teyzee psikolojisine bürünmüştüm bende hem dün kuzenime gittim fal baktı bebek haberi alıcaksınn dediii ayyy dedimmm fatoşumm hamile kesinn:86::86::86::86::86::86:
ama benim teyzelik hayelleridee sonbahara kaldı desene sağlık olsun allah hayırlı zmanada hayırlı evlatlar versin cümlemize

yavrum daha gizemden haber almadık belki de onundur...neyse hayırlısı ne ise o olsun.....ama merak etme sıkıldıkça kucağına atcem çocuğu teyzeliğin tadını çıkarırsınbu arada ne ediin ders çalışmaları nasıl gidiyo?keyifler nasıl?

gizemm canımm bakk bence sende git bi test al yaptır fatoşun dediği gibii en azından emin olursunn

hemm bakkk dukan dieti yapıyosunn harika gidiyosun tam gaz yola devamm derken sen kendini koy verdin yawrum yaaa bakk iştahımda açıldı diyosun sodaya fazla dadanma bak miğdene zarar kuzuu. azcekk silkelen kendine gelll :86::86::86::86: dukan di,etine devam ett ne güzell dietler yapıyodunn ne oldu sana annem yaa nazar mı değidi neyyy ne yiyon ne ediyonn hele bi paylaş bakalım yawrumm belkide bebek var iştahım o yuzden açıkk belkide fatoşdan değilde senden yana teyze olcamm hıııı olma mı:86::86::86::86::86::86::86::86::86:

attt tabii yawrumm bakarımm bennn gezdiririm oyyy fırfırlıı etekelrde alır teyzesi onaaa :86::86::86::86:
ben ders çalışıyorum yawrumm ofiste yaa zaten fatoş allah izin ve ömür verirde sınavları bi verirsem bu snee ınan deli gibi ders çalışıcamm yaaaa aklım başıma geldiii kalmimm yeterrrrr ki geçimmm walllaaa keyifler iyi dün bi arkadaşım var izmitten onunla konustukkk fac. baktımm resimlerine felan filann :78::78::78::78::78::78::78::78::78:

yavrum biraz garip belki ama bende hep ikiz sevdası olmuştur şimdiye kadar...düşünsene ikiz kız çocuklarıı oyyy ne tatlı olur yaaaaaa.....neyse nasip tabi herşey...bu arada faec felan ders çalışırken karıştırma öle konuşmaları resimleri falan dersine yoğunlaş yavru kuşum bak son 2 gün ne çalıştıysan karr...istersen ve çok zamanın gidiyosa izin iste kaptandan...derslerini verdikten sonra daha rahat edersin hem...önemlli bi dönemeçtesin hem yavrum sonra hayıflanma sakın....sana güveniyom yavrum buraya kadar gelmişsin bundan sonrasını hayli hayli yaparsın sen...sakın boşlama..kapa bilgisayarını,telini de sessize al yoğunlaş bak....sonra nasıl olsa bir arada oalcağız...
bu arada paylaşmak dediydin de ben de sabah yediklerimi yazıyım dünküleri karıştırma hiç ama hiç ii bişey etmedim...en küçük boy cips aldım dün onu yedim ikindi de(((akşam ekmeksiz bi tabak çroba içtim...gece de çiğ köfte almış eşim ondan yedim yarım göbek marulla....kız aban fadikim yaaaaa....
bugün yediklerim
sabah erken kalktım ama dışarda imza işleri vardı onları hallediyim derkne saat 10.30u buldu kahvaltı için iki öğünü birleştirdim bende
2 dilim ekmek,1 kk peynir,2 zeytin,domates,salatalık,1 tatlı kaşığı alpella...
geçen gün kanaldde çok süper bi dietisyen çıktı çok beğendim acayip verim aldım anlatmasından....
bi de bunu gördüm çok hoşuma gitti bi baksanıza hatunlar
Kilolarınızdan Zumba dansıyla kurtulun / Genel / Önemli Bilgiler / Doktorum.kanald.com.tr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…