- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #40.601
ben geldim kızlarrrrrrr:) saçlarımı boyattım hiç pişman değilim çok güzel oldu facede foto koydum:)
vala bilmiyorum 3 gün öncemi ne gene gelmişti çok az şimdi gene gelmiiiş 3 gün önce gelince dedim hastalandımmı acaba hayır yani üff daha var hastalanmama sanarsam bilmiyorum yaa bu kan niye böyle ki ?
offf sitede sorun var yaaaa.cevap yazıyorum görünmğyo...günaydın fadikimmmm...
beklenen oldu veeeeee...................
nazcom benim bildiğim kazanı değiştirmeden bir alet var onu takınca direk doğalgaza uyumlu kazan oluyor..isterseniz onu bi araştırın sanırım sizinki kat kalirferi...boşuna masraf olmasın...talım ben bu sene istemiyorum eşim istedi ama biz kalorifer kazanını daha yeni aldık iki senedir kullanıyoruz o kadar para verdik hiç değilse biraz kullanalım istiyorum şimdi bardaha kombi parası vermek beni sinir ediyor
tatlım sen sen ol bu konularda herşeyi eşinin üstüne at bilmem onunla konuş de sen sonra işini eşinle hallet kaynana huzursuzluk çıkarmak için önüne yemde atabilir çünkü sonra ödeyemiyorum yardım et diye eşine gelir kabak senin başına patlar
oyyyyyyyyyy yeni bebeklermi geliyokine sizin ikinizinde bebişi yoktu demi kızlar hadi hayırlısı bakalım
nasip be yavrum belki çocuğun hatırına işler yoluna girer....yaa kız ne diyorsun okudukça gülüyorum yaaa
ya ben eve çıkıcam eve şuan bebek için olmaz uygun bir zaman değil eve çıktıktan sora gelsin
yaaaa facee giremeyen nasıl görcek pekiben geldim kızlarrrrrrr:) saçlarımı boyattım hiç pişman değilim çok güzel oldu facede foto koydum:)
günaydınnn fatoşumm beklenennnn evetttt evettttt hadi söleeeee
teyze oluyormuyummmmm
vala bilmiyorum 3 gün öncemi ne gene gelmişti çok az şimdi gene gelmiiiş 3 gün önce gelince dedim hastalandımmı acaba hayır yani üff daha var hastalanmama sanarsam bilmiyorum yaa bu kan niye böyle ki ?
canım sen de bi eczaneden 3-5 liraya test al önce belki hiç çatala yatmana gerek kalmaz:))))aslında diğer türlüde yatmadan önce ultrasona sokuyolar sanırsam önce...bence sen hemeeeeenn bi test yapppp...üff gitsem yatırcak beni çatala hementırsıyorum
yaaa bende görmek istiyorum yaaaaa...........saol canımmm çok sevindim:)
heyecanlandın di mi:)))hayır canım bende kırmızı ışık göründüüüü....bu 2 ay değil ama sonrasında aklımda inşallah..bakalım o zamana olursun inş teyze....
yaaa nasıl bi psikolojiye girdiysem akşam hamilelikle ilgili..canım çiğ köfteee çektiii sen düşün artık ...insan beyni nelere kadirrrr....:)))
teyzee psikolojisine bürünmüştüm bende hem dün kuzenime gittim fal baktı bebek haberi alıcaksınn dediii ayyy dedimmm fatoşumm hamile kesinn:86::86::86::86::86::86:
ama benim teyzelik hayelleridee sonbahara kaldı desenesağlık olsun allah hayırlı zmanada hayırlı evlatlar versin cümlemize
yavrum daha gizemden haber almadık belki de onundur...neyse hayırlısı ne ise o olsun.....ama merak etme sıkıldıkça kucağına atcem çocuğu teyzeliğin tadını çıkarırsınbu arada ne ediin ders çalışmaları nasıl gidiyo?keyifler nasıl?
attt tabii yawrumm bakarımm bennn gezdiririm oyyy fırfırlıı etekelrde alır teyzesi onaaa :86::86::86::86:
ben ders çalışıyorum yawrumm ofiste yaa zaten fatoş allah izin ve ömür verirde sınavları bi verirsem bu snee ınan deli gibi ders çalışıcamm yaaaa aklım başıma geldiiikalmimm yeterrrrr ki geçimmm walllaaa keyifler iyi dün bi arkadaşım var izmitten onunla konustukkk fac. baktımm resimlerine felan filann :78::78::78::78::78::78::78::78::78:
günaydınnn bennn geldiiiimmm :78::78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?