Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

geldimm fatoşuummm yettimm gariiii sitede sorun var galiba yine:95::95::95::95::95::95:
walla evet fatoşummm şimcik melekim patronumdanda azar işimttim az buçukkk yaaa okul yüzündenn

o zaman canım şimdi sen çık dersini çalış..gizem de geldi ama çıkmış gibi duruyo uzun süredir....ben de çıkıyım bişeyler okiim....sonra yarın bi daha konuşuruz...oturrr derss çalış şeker....3-4 güne kadar nasılsa rahatsınnn inşş...çok öptüm yavriimmmm....senin iğiliğin için çıkıyom bak beni pişman etme sakınnn....

tammm canım benimm bende çıkıyorum artıkın kendime bir form çay yapayım alıyım fincanımı yanıma hem anayasa çalışıyım hem içiyimmm haklısın hemmm ders çalış drken bende öptüm çokk canım arkadaşım benimmmmm inş. pişman olmayacaksınn:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:

gözdecimm kuzummmm şu okul işi içinde bi fac. konusup numaraları alalım artıkk balımmmm bakk yakınıma annemeın oraya geliyon ona göreeeee :82:

sizin mekana geliyorum ayık olayım yani dimi:90: Denk gelemiyoruz kii hiiç konuşalım sen sınavlarını hallet önceliğimiz bu canıım

ben geldimmmm

yeğenimle kargocuya gittikk geldik öğlen yemeği yemedim daha menemen yicem az sonra bu aradqa test fln yapmadım gelceeek eminiiimmm yok bebeek fln

kızlar pcm bozuldu bgn ya da yrn yaptırmaya gtcem kardeşimin pcden giriyorum.fazla giremem bu sebeple k.bakmayın.haberiniz olsun..

ben geldim ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
sabahın köründe çıktık oğluşla evden ancak şimdik gelebildik gezdik tozduk lunaparka gittik sonra okula gittik ve geldik

Selam arkadaslar, nasilsiniz? gecmisi okuyamadim, umarim herkez iyidir ben henuz iyilesemedim, esimede bulasti, oda cok hasta yaa. bide hasta hasta ise gidiyor aksama kadar:26::26: tabi bunye kaldirmiyor okadar yogunlugu. oksuruk ve hapsirik var. bol bol bal yiyorum. ins kilo almam. hazir yemekler yiyoruz kac gundur. yemek falan yapicak halim yok. ama bugun birazdaha iyiyim. Bugun misafirimiz var yatili. pzt gunu girerim buyuk ihtimal. Turkiyeden gelicek misafirler. Simdi temizlige basladim, yemek vs. arkadasimda okula giderken cocugu birakacak, onceden soz verdigim icin geri cevirmek istemedim cocugu. 2 yasinda cok tatli. o arabalarla oynarken bende temizlik yaparim artik.

kilo bildirimi yapayim , 55.8 ciktim tartida. hormon ilaci ,ve vucut siskinligi var. sanriim oyuzden fazla cikti.

buarda begen butonunu neden kaldirmislar ki?

kızlar kociş aradı şimcik gel akşam dışarda yiyelim diyo izin istesem çok şeymi istemiş olurum sizce
sabahtan beri evde yoktum yeni gelmiştim şimdik çıkınca gece geliriz giremem birdaha beni bu gün izinli sayın yarın telafi ederim artık

merhaba kızlar ben geldim. nasılsınız off işdi evdeki işlerdi derken birde pazar alışverişi eklenince anca şimdi girebildim....nasıl gidiyo kızlaaaaaaarr

Son düzenleme:

aa çok yeme ama sana afiyet olsun canım şimdiden

galiba ben bgn biraz abarttım..bgn ki menüm

sabah 2 dilim kızarmış ekmek
4 adet zeytin
kk dan biraz büyük yağsız peynir
1 tatlı kaşığı kayısı reçeli
5 çatal menemen
şekersiz çay 2 bardak
ara yok(işteydim çünkü)
öğlen 1 dilim kepek ekmek
yarım tabak barbunya
yarım tabak bulgur pilavı
2 dal brokoli
ara da 3 top dondurma
akşamda yarım tabak bezelyeli havuçlu köfte
3 bardakta yeşil çay içeçeceğim

ne zamandır spor yapamadım fırsat olmuyor çünkü..hafta sonu telafi ederim artık napıyım

slm kızlar ölüyom ben
bugün bütün evi boyadık daha yeni oturduk
yarın evi taşıyacaz
ama ev çok güzel oldu lila rengi yaptık çok tatlı oldu
sağolsun bir arkadaşımız var o yaptı bide okula yeni resim öğretmeni geldi oda bizimle oturacak ikisi evi boyadılar ben diğer arkadaım ve anneside temizliği yaptık
yarında bi taşınıp yerleşseydik rahatlayacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…