Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

geçmiş olsun canım hayırdır üşüttün mü yoksa
bende boya, çamaşır suyu, deterjan kokusundan allah bullak oldum valla

bilmiyorum midem çok hassaslaştı sanırım ... ondan böyle oldum da ateş ney yani .. ben bilmezdim ateşi durup dururken kesinlikşle çıkmazdı .. ama anlamadım

kolay gelsin sana canım...çok zor yaa taşınma işi eşyaları topla yeniden yerleştir gerçekten zor.benimde babamlar taşınacak benim kızım olunca yırttım azcık
yaa lila en sevdiğim renktir bende mutfağımı o renge boyatmak istiyorum..lila renginin sakinleştirme özelliği varmış çocuk odalarını o renge boyayın diyor uzmanlar..güle güle kullan...inşallah uzun süreli olur bu sefer ki evin..

canım hoşgeldin geçmiş olsun
kusura bakma pc bozulduğu için takip edememiştim senin iznin bayram sonuna kadar değil miydi daha sonra izin istedin mi eğer istedin ise şimdiden özür diliyorum dediğim gibi takip edemedim 1.6 kilo almışsın hedefine bu kadar yakınken kendini bırakmak moralini bozar. hastalık yüzünden olabilir ama biraz daha dikkat canım

beğen butonu siteyi ağırlaştırdığı için kaldırmışlar canım

bilmiyorum midem çok hassaslaştı sanırım ... ondan böyle oldum da ateş ney yani .. ben bilmezdim ateşi durup dururken kesinlikşle çıkmazdı .. ama anlamadım

geçmiş olsun canım ihmal etme doktora git

sağol canım inş burdan gidene kadar yerimden oynamak istemiyorum
meslek hayatımda 7. yılım hep aynı sorun ev bul ev taşı küçük yerlerde ev sorun hep bıktım artık

kızlar yarın ev taşıyacam okuldan gelir gelmez
biliyorsunuz yarın cuma bildirim günü okuldan gelince durun ben liste hazırlayacam diyemem o yüzden listeyi okulda hazırlayacam
bu yüzden yarın bildirimlerinizi sabah 10 dan önce yaparsanız sevinirim kızlar

herkes geç saatlerde giriyor bende erkenden tavuk gibi uyuyorum kiseye denk gelemiyorum o yüzden..bgn biraz direnmeye çalışıyım bakalım...
kiloma hala bakmadım çok merak ediyorum spor yapamadım ama yememe çok dikkat ettim bu hafta bakalım ne çıkacak..:93::93::93:

inş güzel bir sonuç alırsın canım

ya aslı ablaa ben bizim tartıyı bulamadıım. Anneme sordum bozuldu mozuldu baban götürdü bişiler geveledi anlamadım. Şimdi tartılmak istemiyorum çünkü çok çıkarım. Napcazz :S

kızlar elifus haber vermeden gelmiyor 1 haftayı geçti kurallar gereği diskalifiye olması lazım ben son yazdıklarına baktım izin almamış sizin bir bilginiz var mı

ya aslı ablaa ben bizim tartıyı bulamadıım. Anneme sordum bozuldu mozuldu baban götürdü bişiler geveledi anlamadım. Şimdi tartılmak istemiyorum çünkü çok çıkarım. Napcazz :S

canım bildirim yapmazsan haftaya kilon 2 ye bölünür bence bu hafta genellikle herkes bayram dönüşü olduğu için kilo almıştır bu hafta söylemen daha iyi olur gelecek hafta daha iyi olmamız lazım

canım bildirim yapmazsan haftaya kilon 2 ye bölünür bence bu hafta genellikle herkes bayram dönüşü olduğu için kilo almıştır bu hafta söylemen daha iyi olur gelecek hafta daha iyi olmamız lazım

O zaman dün tartılmıştım tok karna. 58.8 çıkmıştı. Bildirim yapamazsam bunu yazarsın olmadı

gözdeciğim yakınlarında eczane yok mu varsa sabah bi koşu tartılıp gel hem spor olur sanada

beni de çok geriyor öle diziler izlemiyorum o yüzden bide dün kuzey güney mi ne başlamış bgn gittiğim heryerde onu dinledim insanlardan..izlemiş kadar oldum yanii

kuzey güney için iyi diyolar baya beğenmişler arkadaşlarım öyle diyo. Valla sınav zamanı koptum televizyondan kopuş o kopuş seyretmiyorum fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…