- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #40.641
geçmiş olsun canım hayırdır üşüttün mü yoksa
bende boya, çamaşır suyu, deterjan kokusundan allah bullak oldum valla
slm kızlar ölüyom ben
bugün bütün evi boyadık daha yeni oturduk
yarın evi taşıyacaz
ama ev çok güzel oldu lila rengi yaptık çok tatlı oldu
sağolsun bir arkadaşımız var o yaptı bide okula yeni resim öğretmeni geldi oda bizimle oturacak ikisi evi boyadılar ben diğer arkadaım ve anneside temizliği yaptık
yarında bi taşınıp yerleşseydik rahatlayacaktım
Selam arkadaslar, nasilsiniz? gecmisi okuyamadim, umarim herkez iyidirben henuz iyilesemedim, esimede bulasti, oda cok hasta yaa. bide hasta hasta ise gidiyor aksama kadar:26::26: tabi bunye kaldirmiyor okadar yogunlugu. oksuruk ve hapsirik var. bol bol bal yiyorum. ins kilo almam. hazir yemekler yiyoruz kac gundur. yemek falan yapicak halim yok. ama bugun birazdaha iyiyim. Bugun misafirimiz var yatili. pzt gunu girerim buyuk ihtimal. Turkiyeden gelicek misafirler. Simdi temizlige basladim, yemek vs. arkadasimda okula giderken cocugu birakacak, onceden soz verdigim icin geri cevirmek istemedim cocugu. 2 yasinda cok tatli. o arabalarla oynarken bende temizlik yaparim artik.
kilo bildirimi yapayim , 55.8 ciktim tartida. hormon ilaci ,ve vucut siskinligi var. sanriim oyuzden fazla cikti.
buarda begen butonunu neden kaldirmislar ki?
bilmiyorum midem çok hassaslaştı sanırım ... ondan böyle oldum da ateş ney yani .. ben bilmezdim ateşi durup dururken kesinlikşle çıkmazdı .. ama anlamadım
kolay gelsin sana canım...çok zor yaa taşınma işi eşyaları topla yeniden yerleştir gerçekten zor.benimde babamlar taşınacak benim kızım olunca yırttım azcık
yaa lila en sevdiğim renktir bende mutfağımı o renge boyatmak istiyorum..lila renginin sakinleştirme özelliği varmış çocuk odalarını o renge boyayın diyor uzmanlar..güle güle kullan...inşallah uzun süreli olur bu sefer ki evin..
canım salgın varmış dikkat et sen git doktora ihmal etme...merhabalar halsizim ve ateşimde yükseliyor nedense doktora gidicem yarın inş
merhaba canım nasılsın bebiş nasıl
saol canım sen nasılsın..bebeğim iyi biraz üşütmüş gibi ama eğer yarında aynı olursa doktora götüreceğim..
herkes geç saatlerde giriyor bende erkenden tavuk gibi uyuyorum kiseye denk gelemiyorum o yüzden..bgn biraz direnmeye çalışıyım bakalım...
kiloma hala bakmadım çok merak ediyorum spor yapamadım ama yememe çok dikkat ettim bu hafta bakalım ne çıkacak..:93::93::93:
fatmagülll başliiiii yubbbbiiii
kızlar yarın ev taşıyacam okuldan gelir gelmez
biliyorsunuz yarın cuma bildirim günü okuldan gelince durun ben liste hazırlayacam diyemem o yüzden listeyi okulda hazırlayacam
bu yüzden yarın bildirimlerinizi sabah 10 dan önce yaparsanız sevinirim kızlar
kızlar elifus haber vermeden gelmiyor 1 haftayı geçti kurallar gereği diskalifiye olması lazım ben son yazdıklarına baktım izin almamış sizin bir bilginiz var mı
ya aslı ablaa ben bizim tartıyı bulamadıım. Anneme sordum bozuldu mozuldu baban götürdü bişiler geveledi anlamadım. Şimdi tartılmak istemiyorum çünkü çok çıkarım. Napcazz :S
hiç ilgimi çekmiyo o dizi :26::26::26:
beni de çok geriyor öle diziler izlemiyorum o yüzden bide dün kuzey güney mi ne başlamış bgn gittiğim heryerde onu dinledim insanlardan..izlemiş kadar oldum yanii
canım bildirim yapmazsan haftaya kilon 2 ye bölünür bence bu hafta genellikle herkes bayram dönüşü olduğu için kilo almıştır bu hafta söylemen daha iyi olur gelecek hafta daha iyi olmamız lazım
ya aslı ablaa ben bizim tartıyı bulamadıım. Anneme sordum bozuldu mozuldu baban götürdü bişiler geveledi anlamadım. Şimdi tartılmak istemiyorum çünkü çok çıkarım. Napcazz :S
beni de çok geriyor öle diziler izlemiyorum o yüzden bide dün kuzey güney mi ne başlamış bgn gittiğim heryerde onu dinledim insanlardan..izlemiş kadar oldum yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?