- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #40.661
ya artık tv izleyemiyorum tv açık pc başındayım hep :)
gözdeciğim yakınlarında eczane yok mu varsa sabah bi koşu tartılıp gel hem spor olur sanada
kuzey güney için iyi diyolar baya beğenmişler arkadaşlarım öyle diyo. Valla sınav zamanı koptum televizyondan kopuş o kopuş seyretmiyorum fazla
O zaman dün tartılmıştım tok karna. 58.8 çıkmıştı. Bildirim yapamazsam bunu yazarsın olmadı
gözdeciğim yakınlarında eczane yok mu varsa sabah bi koşu tartılıp gel hem spor olur sanada
ben dizi izleyemiyorum yaa accık bakam diyorum reklamlar girince kalkıyorum başından birde sürekli gerilim birbiriyle uğraşan insanları konu alan dizileri sevmiyorum gerilip kapatıyorum :))şimdi kayınvalidem aradı kızımın sıkıntısı vardı gündüz onu sormak için araya fatmagülü sıkıştırdı onu anlattı bi çırpıda
İyi fikir aslnda. Ama hangi eczaneye gitsem hep normal tartılar var o kötü yaa:90:
benim bi ara tartım yoktu bizim evin altında da eczane vardı doğum yaptıktan sonra sürekli gidip tatrılıyodum onların kide eski tartıydı sonra bozdum adamların tartısını yaaya da bozulacaktı bana denk geldi....
adamlar bişi demedi mi
kızlar yarın ki kilom güzel olursa kendimi sütlü herhangi bi tatlıyla ödüllendirecem ama bir kaseyi geçmemek şartıyla..her hafta kendime böle ödüller koyacağım..ama buraya başlayıp düzenli yemek yemeye başladığımdan beri tatlıyı çok aza aburcuburu yoka indirdim..inşallah böle gider de adet dönemimdem çok korkuyorum ben krize giriyorum resmen onun için bi çare bulmam lazım
kızlar ben çıkıyorum çok yorgunum öpüyorum sizi
canım ben abur cubur meraklısıydım. Her ders her tenefüs elimde bi cips bi yemek bi bişi olurdu. Her gün burger a giderdim falan her gün olmasa da ısrar ederdim gidelim diyee. Ama şimdi artık öyle değilim. Hatta geçen arkadaşım burger a gidelim dedi ben de hayır yaa gidip napcaz dedim kız şok geçirdi resmen:90:
kızlar ben çıkıyorum çok yorgunum öpüyorum sizi
kızlar bende çıkıyorum iyi bile durdum bu saate kzım geceleri sürekli kalkınca uykumu alamıyorum ama kızım için değer
hepinize iyi geceler:79::79::79:
canım malesef benim de haberim yok.....kızlar elifus haber vermeden gelmiyor 1 haftayı geçti kurallar gereği diskalifiye olması lazım ben son yazdıklarına baktım izin almamış sizin bir bilginiz var mı
bence bikaç eczaneye git..bazısı sorunlu olabiliyo....hem desabah sporu olur..ben bi defasında öle yapmıştımm....İyi fikir aslnda. Ama hangi eczaneye gitsem hep normal tartılar var o kötü yaa:90:
canım ben abur cubur meraklısıydım. Her ders her tenefüs elimde bi cips bi yemek bi bişi olurdu. Her gün burger a giderdim falan her gün olmasa da ısrar ederdim gidelim diyee. Ama şimdi artık öyle değilim. Hatta geçen arkadaşım burger a gidelim dedi ben de hayır yaa gidip napcaz dedim kız şok geçirdi resmen:90:
hoşgeldin canımm..nasıl oldun?kırmızı bayrağı gördün mü şeker?bi de nasıl duruyosun test yapmadan..ben meraktan iki gün arka arkaya test yaptımm yaaa.acayip heyecan yapıyorum öle bi durumda...ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?