Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar napıyorsunuz ben çok özledim burayı ankaraya geldim evime anca yerleştim hala telefondan giriyorum pc mi pazartesi alacam hemen ilk işim buraya gelmek olacak kilom 97.860 hepinizi çok öpüyorum

iidir canım napalım yarınki yol hazırlıklarımı yaptım accık pcde keyif çatıyım dedim...bi de bugün çok moralim düzgün dil aslında..benimkinin babası bizim büroya geldi gündür..bütün enerjimizi ve pozitifliğimizi aldı gitti resmen..ben hayatımda bu kadar olumsuz bu kadar şer düşünen ikinci bi insan tanımıyorum...eşim resmen dayak yemiş gibi oldu...bütün akşam somurttu ve öle de yattı..bi de bana çıkıyo faturası o da ayrı mevzuu neyse...canım kilo durumları nasıl?ya benim hem bayram dönüşü hem de yarın adetimin 2.günü(ilk defa çok ii bi rakam görmeyeceğimden eminim malesef arkadaşlar şimdiden özür diliyorum..sırf hastalıktan 1.5 kilo en az fazla gelir ya neyse...sabah ola hayrola....

fatma kıs ya eskiden olsa on kere yapmıştım yeni evliyken ama şuan amaçım var eve çıkmak .. gelceek eminim ben ama daha görmedim bayrak fln direği bilem görmedim şeker bayrak nerde

fatma kıs ya eskiden olsa on kere yapmıştım yeni evliyken ama şuan amaçım var eve çıkmak .. gelceek eminim ben ama daha görmedim bayrak fln direği bilem görmedim şeker bayrak nerde

hayırlısı be şeker...evet sanırım hakkaten yeni evli olmadan kaynaklı bi merak:))yaf olmayacağından eşimde ben de çok eminken yine de test yaptım o kadar yani:)))bu arada yaa ben yarın artı çıkıcam kesin....hazır seni bulmuşken özür diliyim şimdiden((

sıkma canını canım ya ne insanlara nede kilolara of o adama sizi üzdü gitti olan size oldu kilolarıda haftaya veririz güzelce inş ben sadece 200 gram verebildim cenkin yüzünden ama daha iyiyim pc gelsin hiç çıkmayacam çok özledim sizi
bu arada duygu kim yani izinliler kim liste yapıyorum mümkünse nickleriyle yazsana kaptan
canım duygu benim:)

niye özür diliyon kıs benden

tamam canım

sağol duygucum yaaaa..takmamaya çalışıyo insan ama sürekli muhatap olduğun biri olunca ister istemez etkileniyoruz işte...neyse kiloları da vermiş de olabilirim bu hafta aldıklarımı fakat adetimin 2 günü ve acayip şilik var geç olduğum için(bu arada telden girdiğin için sanırım arada dışardaymıysın gibi görünüyon haberin ola....hazır seni de bulmuşken senden de özür diliyim..yarın artı çıkıcam muhtemelen çünkü

Son düzenleme:
bu yazımı kaptana yazdım sizede yazacağım ..
hatta aynısını yapıştırıyorum umarım bunun daha önceki olaylar gibi kopukluk yaşamak istemem lütfeeen

kızçeler ben yarın kilo bildiriminden sonra 13.takıma geçmek istiyorum ..
belki kızabilirsiniz ama takımdan çok ayrılan oldu gidenlere karışmak istemedim elbet herkesin kendine uygun bir sebebi vardır .. halada karışmam .. .. ztn sende farketmişindirki bayramda paylaşım oldukça azdı .. . sessizleşti bizim takım artık .. kilo vermemde ağırlaştı iyice zaten ağırdır troidlerimden dolayı ama ilk başlarda azda olsa veriyordum ama son zamanlarda sizin yazdıklarınızı okudum .. diyet günlüklerini okudum hiç biri motivasyonumu geri getirmedi hırslanamadım .. ama bu takımda güzel dostluklar edindim bu ayrılışımın bu dostlukları zedelemesini istemem

ya gi,zemcim nerden çıktı şimdi bu gitmme anlamadım ki ben((haklısın bayramda az oldu paylaşım ama bu gayet normal dilmi sence?13.takımda inş mutlu olursun ne diim...hayırlısı hakkında....

ben çıkıyorum canım..yarın erken kalkacağım artık uyumam lazım..takım konusunda da hakkında hayırlısı..inş aradığını 13.takımda bulursun...iyi geceler....

inşallah canım bir anda aldığım kararda değil yani .. düşündüm ama bu benim için hayırlı olucağına inanıyorum

günlük mesaj sayıları

07/09/2011
irras 17
fattma83 14
fiyona07 13
emidaf 10
pinkcat87 6
aynalar 16
nazco 9
gozde07 6
dudujan izinlimi bilmiyorum

08/09/2011

irras 10
aynalar 17
pinkcat87 2
gozde07 13
fiyona07 17
fattma83 15
emidaf 9
nazco izinli
prenses 1

günaydın kızlar...dediğim gibi oldu artı çıktım bu hafta malesef(imdiye kadar hiç regl dönemime gelmemişti tartı günü ama bu sefer böle oldu işte ne malesef adetimin 2.günündeyim şu an üstelik de geç oldu onun da şişliği varacsyip moralim bozuldu bu sefer...çok ama çok üzgünüm...dün geceden de gelen bi moralsizlik var zaten..neyse sonuç olarak kilom 74.4 çıktı bu haftaçok üzgünüm arkadaşlar bu hafta için..hepinizden teker teker özür dilerim:2::2::2::2:
çok üzgünüm arkadaşlar ilk defa yaşanan bi durum bu artı çıkmam ve çok moralim bozuldu....aslıcım canım bu hafta mesaj sayımını ben yapabilir miyim?bundan sonra hac seminerleri ve koşturmaca derken belki de fırsat olmayabilir.şimdiden yapıyım da kimsenin hakkı kalmasın üzerimde..tabi senin de çok programın değişmeyecekse.....neyse benim çıkmam lazım...kocişe kahvaltı hazırlıycam..sonra da biletimi alıp doğruca istanbulaa....bugün akşam girebilirim belki ama kesin konuşmıyım....olmazsa izinli sayılıyım..şimdiden teşekkürler....

Son düzenleme:
kızlar napıyorsunuz ben çok özledim burayı ankaraya geldim evime anca yerleştim hala telefondan giriyorum pc mi pazartesi alacam hemen ilk işim buraya gelmek olacak kilom 97.860 hepinizi çok öpüyorum

hoşgeldin canım
kilon 97,86 olduğu için o 6 yı yuvarladığımızda 8, 9 okur yani kilon 97,9 sonra ben 200 gr verdim deme

gizem yolun açık olsun herşeyde vardır bir hayır şikayet edilenler arasında sende vardın belki takım değiştirmek senin için daha iyi olacak bizde yeni hevesli bir üye alarak daha iyi olacaz allah herkesin gönlüne göre versin

kızlar izin konusunda artık daha sıkı olacam elifus diskalifiye oldu selinin pc bozuldu ama biran önce başka bir pcden haber vermesi gerekiyor zamanını bilmeden ne kadar izne ayıracaz

bugün taşınacaz yarın inş herşey düzene girince sıkıca sarılacaz bu işe
sizde arkadaşalr artık bir silkelenin
buraya gelme amacınızı unutmayın
bayram dönüşü kilo alınacak bu hafta belki sonuncu olcaz bu hafta bunu kabul edebilirim
ama haftaya bunu kabul edemem
herkes canlansın lütfen
yeni üyelerle birlikte daha iyi olacağımıza inanıyorum

kızlar günaydın
fazla verememişim ama yinede güzel bi rakamdı benim için
kilom;66.6
ben işe gidiyorum 4 e kadar yokum

canım tebrik ederim nasıl fazla verememişsin cnaım ya takıma girdiğinden beri 2.4 kilo verdin 2 haftada

Son düzenleme:

üzüldüm gitmene ama bayram yeni bitmişti herkes bayram sonrası rehavetini yeni atmaya başlamıştı...neyse artık inşallah orda verirsin kilolarını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…