Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım tebrik ederim nasıl fazla verememişsin cnaım ya takıma girdiğinden beri 2.4 kilo verdin 2 haftada

evet yaa gerçekten vermişim insan kıyafetlerinden hemen anlıyor...takımım sayesinde oluyor gerçekten 1 ayda veremediğim kiloyu 2 hafta da verdim...
ama bida ki cumaya kadar 1,50 kiloyu hedefliyorum...iyice gaza geldim

aslıcım buraya ilk geldiğimde bende hevesliydim diğer ayrılan arkadaşlar gibi ... bayramdan sonra motivasyon için destek oldukmuki takımça birbirimize gerçekçi olalım lütfen .

evet yaa gerçekten vermişim insan kıyafetlerinden hemen anlıyor...takımım sayesinde oluyor gerçekten 1 ayda veremediğim kiloyu 2 hafta da verdim...
ama bida ki cumaya kadar 1,50 kiloyu hedefliyorum...iyice gaza geldim

inş canım istediğin gibi olur ama artık kilo vermen yavaş yavaş olur 1.5 kilo veremezsen haftaya üzülme bu normal bişey

aslıcım buraya ilk geldiğimde bende hevesliydim diğer ayrılan arkadaşlar gibi ... bayramdan sonra motivasyon için destek oldukmuki takımça birbirimize gerçekçi olalım lütfen .

izinli olanlar var benim durumumu biliyorsun zaten birkaç kişi var takımda siz gelmezseniz kim gelecek takıma takımda herkes varken hevesli olmak çok kolay ama takımın zor anlarında destek vermek zor geliyor bide canım bu açıdan bak olaya
bu motivasyon olayınıda anlamadım gitti takımdakiler birbirini motivasyon edecek peki sen kendi payına ben ettim diyebiliyor musun sen takımı motivasyon ettin mi bide bunları düşün motivasyonu dışardan birileri gelip yapmayacak ki sen beni edeceksin ben seni motive edecem bu karşılıklı
canım sakın yanlış anlama sana sitem ettiğim için yazmıyorum bunları ama herkes özeleştiri yapsın

evet doğru diyorsun işte bende bundan dolayı diyorum .. bazı şeyler karşılıklı olmalıdır mesela atıyorum ben senin verdiğn çabayı anlamayabilirim göremeyebilirim sende benimkini aynı şekilde .. belki bundan doğdu sorun ama artık yani olay burdaki herkesin tek amacı kilo değilmi zayıflamak kendimizin mutlu olmasını sağlamak bu takımla 95le başladım 88e kadr indim o zamanlar mutluydum birşeye emek verdikçe mutluluğum artıyordu ama artık giden yok gelende yok kalan var ...
neyse aslı sana size dediğim gibi ben sizinle kötü olmak istemem takım değiştirmiş olmam sizi bıraktığım anlamına gelmez .. eğer siz böyle anlarsanız çok üzülürüm çünkü ben burdan güzel dostluklar edindiğime inanıyorum

ben belki böyle daha hayırlısı olacak dedim hem senin için hem takım için
yoksa sitem amaçları kavga amaçlı demedim canım

ilkinle nazmiye kaldı kilo bildirimi yapmayan onlarda inş çabuk gelir okulda pc yi istila ettim diğer hocalarında işi var :26:

kaptan elifus benimde haberim yok hatırladığım kadarı ile

seliyide bilmiyorum canım ama istersen bu haftada bi bekleyelim hani belki gelir ama yinede sen bilirsin.

gizem canım takımdan ayrılmana üzüldüm hani motivasyon eksikliği var demişsin ama sonra özeleştiride yapmışşsın o yuzden sana kızmadım ve takımdan güzel dostluklar kazandım demişsin güzel bi veda etmişsin aslında hani veda gibide olmamış bizi ziyarete geleceğini sölemişsin o yuzden sana kızmadım ama bunları dusunmeseydın kızardım yani kırılırdım inş. 13. takımda ideal kilona ulaşırsın kendine iyi bak kankaaaaaaaa:13::13::13::13::13::13::13::13:

kilomuda bildireyim hemencik 68 çıktı 1 kilo almısım ama hani adetliyim onun etkısı olabılır yoksa eve gidince hiç bişey yemiyorum gerçekten kızlar üzgünüm ama telafi edicem inş.

elifus hiç haber vermeden gelmediği için kurallar gereği diskalifiye oldu canım
seli pcnin bozulduğunu söylemişti ama yiner kurallar gereği takıma geri dönme tarihi kesin belirtilmeli seliyi izne ayrıldı yazıyorum ama kısa zamanda haber vermesi lazım

anladımm canımm yani kurallar var yapıcakta bişey yokk

fadikcim ilkin gelmezse onu izinli yazalım çünkü pc si bozulduğu için gelemiyor o zaman toplam yüzdeyi 10' a değil 9 böleceksin canım eğer ben listeyi yapamazsam

14. TAKIM 222 - 223. Etap

aynalar ( 95,5 / 95,1 / 0,4 / 0,42% )
faTTa83 ( 72,5 / 74,4 / -1,9 / -2,62% )
nazco ( 76,2 / / / % )
emidaf ( 67,0 / 68,0 / -1,0 / -1,49% )
pinkcat87 ( 64,7 / / / % )
elifus ( 74,3 ) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye oldu.
prenses88 ( 54,2 / 55,8 / -1,6 / -2,95% )
selinay2002 ( 67,0 ) geri dönmek üzere izne ayrıldı.
gozdee07 ( 58,6 / 58,8 / -0,2 / -0,3% )
eylulums ( 80,1 ) kendi isteği ile takımdan ayrıldı.
dudujan ( 98,0 / 97,9 / 0,1 / 0,10%)
fiyona_07 ( 69,0 / 66,6 / 2,4 / 3,48% ) yeni üye hedefi 60
irras_ ( 87,3 / 87,9 / - 0,3 / -0,34%) 220. etapda izne ayrıldı kilosu 2‘ye bölündü.

14.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI 0,%

Son düzenleme:
nazmiyem hadi canım biran önce gel bugün işim olmazsa hiç sorun değil ama okuldaki öğretmenlere dedim kanepeleri taşıyacaklar okuldan sonra nete girme şansım yok hemen listeyi hazırlamam lazım

nazmiyem hadi canım biran önce gel bugün işim olmazsa hiç sorun değil ama okuldaki öğretmenlere dedim kanepeleri taşıyacaklar okuldan sonra nete girme şansım yok hemen listeyi hazırlamam lazım

canım nazonun telefonu yok mu sendeee;?:26::26::26::26:

14. TAKIM 222 - 223. Etap

aynalar ( 95,5 / 95,1 / 0,4 / 0,42% )
faTTa83 ( 72,5 / 74,4 / -1,9 / -2,62% )
nazco ( 76,2 ) paylaşımda bulunmadı.
emidaf ( 67,0 / 68,0 / -1,0 / -1,49% )
pinkcat87 ( 64,7 ) geri dönmek üzere izne ayrıldı.
elifus ( 74,3 ) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye oldu.
prenses88 ( 54,2 / 55,8 / -1,6 / -2,95% )
selinay2002 ( 67,0 ) geri dönmek üzere izne ayrıldı.
gozdee07 ( 58,6 / 58,8 / -0,2 / -0,3% )
eylulums ( 80,1 ) kendi isteği ile takımdan ayrıldı.
dudujan ( 98,0 / 97,9 / 0,1 / 0,10%)
fiyona_07 ( 69,0 / 66,6 / 2,4 / 3,48% ) yeni üye hedefi 60
irras_ ( 87,3 / 87,9 / - 0,3 / -0,34%) 220. etapda izne ayrıldı kilosu 2‘ye bölündü.

14.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI -0,46%

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…