Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok canım malesef saat 12 olduğu için ben bildirim yaptım artık gelecek hafta kilosunu 2 ye böleriz
şimdi ev taşıyacaz mecburen listeyi hazırlamam gerekiyordu

canım eline sağlık yani yapcak bişey yokk seninde işin varr sağlık olsunn çiçemmm:86::86::86::86::86::86::86::86:

canım bende çıkıyım bişey olursa bana tel. ulaşırsın olarmı kolay gelsin sana öpüyorum senii çiçemm
ders çalışıcamm bende:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

nazmiyem hadi canım biran önce gel bugün işim olmazsa hiç sorun değil ama okuldaki öğretmenlere dedim kanepeleri taşıyacaklar okuldan sonra nete girme şansım yok hemen listeyi hazırlamam lazım

offfff sanırım geç kaldım ama sabah altıda uyumuştum
uyuyup kalmışım öyle gözümü açar açmaz geldim malesef

selam kızlar, ben 3.takımdan geliyorum
bizim kaptan ortalarda yok, ben de anlamıyorum bu bildirim işlerinden.
yardım eder misiniz..
bir saate kadar kaptan gelmezse.

kanka ordamısın ben geldimmm nassın üzülme kıs çok zağa gitmedim ya bi alt sayısı

KANKAAAAAAAAAAAAAAAAA AHANDA GELDİM sen yoksunnnn şimcikk sen bi altta mı oluyorsunn yaniiii yawrummm yaa test yaptın mı ne oldu yapsana bii merak ediyomm yaa teyze olcam mıı acabaa

offfff sanırım geç kaldım ama sabah altıda uyumuştum
uyuyup kalmışım öyle gözümü açar açmaz geldim malesef

annemmmm olsunn aslının aacelesi vardııı ev taşıyo yaa onun içinn canın sağolsunn nazommm bu arada kiloda vermişşsinn tebrik ederimmmm yaniiii

merhaba kızlarr bende aranıza katılmak istiyorum ama bana yardımcı olmalısınız sanırım disiplin hat safhada burada :)) çok kararlıyım zayıflama konusundaaa şimdi neyapmalıyım aranıza katılmak için kısa bir bilgi verirseniz çok sevinirim.

hoş geldin tatlım kaptan bu gün ev taşıyor gelince sana bir cevap verir sen kendinden bahsetseydin biraz

geçmişi okudum biraz gizem ayrılmış
herşey gönlünce olsun gizemcim inş gittiğin yerde mutlu olursun

test yapmadım kanka gelen gidende yok çoook gerginim bu aralar hemen sinirlenebilior hemen ağlaya biliyorum kırmızı ışık görünmedi ya ondandır

aa çok yeme ama sana afiyet olsun canım şimdiden

çok yemedim tatlım kendime bişi söylemedim oğluşun yemeklerinden tırtıkladım o kadar

kolay gelsin tatlım yerleş herşey düzene girsin rahat etçen inş ben senin mesajını görmedim malesef yoksa saati kurardım bu kadar geç kalacağımı tahmin edemedim:26::26::26::26:

tatlım bende akşamları pek giremiyorum kociş söyleniyo kriz çıkıyor aramızda ama gündüzleri giriyorum çoğunlukla denk geldikçe sohpet ederiz

iyi yolculuklar tatlım yediklerine dikkat et canım
:92::92::92::92::92::92:

üzülme tatlım malum bayram atlattık bide annesinin evine gidirnce böyle insan özlediği şeyleri yiyiyor ikramlar falan çok normal yani bide senin regli dönemin haftaya telafi edersin

kızlar günaydın
fazla verememişim ama yinede güzel bi rakamdı benim için
kilom;66.6
ben işe gidiyorum 4 e kadar yokum

tatlım gayet iyi vermişsin tebrikler inş böyle devam ederde kısa zamanda hedefine ulaşırsın

annemmmm olsunn aslının aacelesi vardııı ev taşıyo yaa onun içinn canın sağolsunn nazommm bu arada kiloda vermişşsinn tebrik ederimmmm yaniiii

tatlım bu gün sersemgibiyim gece uyumadığım için oğluş uyumadı bi derdi vardı ama anlayamadım bir türlü şimdi gayet iyi ama hiçbişeyi yokmuş gibi uyukluyo sadece
bu gün mutluyum aslında tatilden dönüşte kilo almış görünüyordum 77,1 çıkmıştım tartıda bu hafta onlarıda verdiğim için çok sevindim

ben bgn ki menüm
2 dilim kepek ekmeği
yarım porsiyon patatesli yumurta(biraz fazla oldu ama kendime ödül verdim bgn )
bir çay kaşığı kayısı reçeli
bir dilim yağsız peynir
2 bardak şekersiz çay
arada 1 tane elma
öğlen yemeğini çok geç yedim ne yazık ki
yarım tabak patlıcan yemeği
bir dilim kepek ekmek
arada 3 adet form mısır ve pirinç patlağı yedim

akşamı da yedikten sonra yazarım

ben bgn ekstradan bi tane küçücük ufacık bi çikolata yedim oda fındıklı bayram çıkolataları varya ondan minik yani :26::26:

niye kimse yok yaa:84::84::84:çıldırciğim..
benim aklıma bişey takıldı kızlar bu yapılan sayım listelerini sırayla mı yapıyoruz onu merak ettim..

slm kızlar çok şükür taşındık ve yerleştik yan daire olması işimizi kolaylaştırdı
sağolsun okuldaki erkek öğretmenlere rica ettik kanepelerimizi ve buzdolabımızı taşıdılar bizde geriye kalanları taşıdık artık bir oooh diyebilecem ve sizin başınıza bela olacam çekeceğiniz var yarından itibaren benden
takıma yeni üyeler için mesaj yazdım biri bana mesaj atmış davet ettim başka kişilerde alacam takıma biraz canlanıp kendimizew gelelim değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…