- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #40.721
yok canım malesef saat 12 olduğu için ben bildirim yaptım artık gelecek hafta kilosunu 2 ye böleriz
şimdi ev taşıyacaz mecburen listeyi hazırlamam gerekiyordu
nazmiyem hadi canım biran önce gel bugün işim olmazsa hiç sorun değil ama okuldaki öğretmenlere dedim kanepeleri taşıyacaklar okuldan sonra nete girme şansım yok hemen listeyi hazırlamam lazım
kanka ordamısın ben geldimmm nassın üzülme kıs çok zağa gitmedim ya bi alt sayısı
offfff sanırım geç kaldım ama sabah altıda uyumuştum
uyuyup kalmışım öyle gözümü açar açmaz geldim malesef
merhaba kızlarr bende aranıza katılmak istiyorum ama bana yardımcı olmalısınız sanırım disiplin hat safhada burada :)) çok kararlıyım zayıflama konusundaaa şimdi neyapmalıyım aranıza katılmak için kısa bir bilgi verirseniz çok sevinirim.
KANKAAAAAAAAAAAAAAAAA AHANDA GELDİM sen yoksunnnn şimcikk sen bi altta mı oluyorsunn yaniiiiyawrummm yaa test yaptın mı ne oldu yapsana bii merak ediyomm yaa teyze olcam mıı acabaa
annemmmm olsunn aslının aacelesi vardııı ev taşıyo yaa onun içinn canın sağolsunn nazommmbu arada kiloda vermişşsinn tebrik ederimmmm yaniiii
aa çok yeme amasana afiyet olsun canım şimdiden
kızlar yarın ev taşıyacam okuldan gelir gelmez
biliyorsunuz yarın cuma bildirim günü okuldan gelince durun ben liste hazırlayacam diyemem o yüzden listeyi okulda hazırlayacam
bu yüzden yarın bildirimlerinizi sabah 10 dan önce yaparsanız sevinirim kızlar
herkes geç saatlerde giriyor bende erkenden tavuk gibi uyuyorum kiseye denk gelemiyorum o yüzden..bgn biraz direnmeye çalışıyım bakalım...
kiloma hala bakmadım çok merak ediyorum spor yapamadım ama yememe çok dikkat ettim bu hafta bakalım ne çıkacak..:93::93::93:
selam kızlar...herkeşlerrr uyuyo sanırsam...ben de birazdan yatıcam.ani bi organizasyonla yarın istanbula gidiyorum kardeşimin yanına..cumartesi de eşimin arkın düğünü varmış istte yine..o da c.tesi gelcek..pazar da görümcemler gelcek ve beraber gezcez sonra da pazar akşamı geri döncez inş...program bu inş satış yapan olmaz....ben bi geçmiş yapiim bari kimseler yokkene....
üzülme tatlım malum bayram atlattık bide annesinin evine gidirnce böyle insan özlediği şeyleri yiyiyor ikramlar falan çok normal yani bide senin regli dönemin haftaya telafi edersingünaydın kızlar...dediğim gibi oldu artı çıktım bu hafta malesef(imdiye kadar hiç regl dönemime gelmemişti tartı günü ama bu sefer böle oldu işte ne malesef adetimin 2.günündeyim şu an üstelik de geç oldu onun da şişliği var acsyip moralim bozuldu bu sefer...çok ama çok üzgünüm...dün geceden de gelen bi moralsizlik var zaten..neyse sonuç olarak kilom 74.4 çıktı bu hafta çok üzgünüm arkadaşlar bu hafta için..hepinizden teker teker özür dilerim:2::2::2::2:
çok üzgünüm arkadaşlar ilk defa yaşanan bi durum bu artı çıkmam ve çok moralim bozuldu....aslıcım canım bu hafta mesaj sayımını ben yapabilir miyim?bundan sonra hac seminerleri ve koşturmaca derken belki de fırsat olmayabilir.şimdiden yapıyım da kimsenin hakkı kalmasın üzerimde..tabi senin de çok programın değişmeyecekse.....neyse benim çıkmam lazım...kocişe kahvaltı hazırlıycam..sonra da biletimi alıp doğruca istanbulaa....bugün akşam girebilirim belki ama kesin konuşmıyım....olmazsa izinli sayılıyım..şimdiden teşekkürler....
kızlar günaydın
fazla verememişim ama yinede güzel bi rakamdı benim için
kilom;66.6
ben işe gidiyorum 4 e kadar yokum
annemmmm olsunn aslının aacelesi vardııı ev taşıyo yaa onun içinn canın sağolsunn nazommmbu arada kiloda vermişşsinn tebrik ederimmmm yaniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?