Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

niye kimse yok yaa:84::84::84:çıldırciğim..
benim aklıma bişey takıldı kızlar bu yapılan sayım listelerini sırayla mı yapıyoruz onu merak ettim..

selam canım evet sırayla yapıyoruz listeler bende kayıtlıydı ama benim pc çökünce hepsi gitti geçmişe bakayım bulursam yayınlayacam tekrar ama bulamazsam baştan yapacam

selam kızlar geciktim biliyorum ama şimdi uyanabildim
kilomu söylüyorum 75,9

offfff sanırım geç kaldım ama sabah altıda uyumuştum
uyuyup kalmışım öyle gözümü açar açmaz geldim malesef

canım bugün ev taşıdık okuldan hocalara rica ettik yardım etmeleri için o yüzden listeyi okulda yapmam lazımdı
bugün cuma olduğu için cumaya gideceklerdi okul çıkışı hemen taşımamız lazımdı bende siz durun ben liste yapıyım diyemezdim o yüzden okulda yaomam lazımdı listeyi
artık haftaya kilonu 2 ye böleriz daha çok kilo ver olur mu canım haftaya
herkesten kilo istiyorum bu hafta haberiniz olsun

hadi bakalım hayırlı olsun yeni evin..ayy evet bela ol başımıza aslı korkut bizide abur cubur yemiyelim

valla geçen hafta hiç spor yapamadım sadece yediklerime dikkat ederek kilo verdim bu hafta her gün spor da yapıcam bakalım nasıl olacak

sağol canım
inş sporla daha iyi sonuçlar alırsın canım

aslıcığım benim kız durmuyor çıkmam lazım bidaha da giremem bana izin ver artık bgn

tamam izin verdim ama yarın saat 7 de yoklama alcam

aayy kızlar sinir oldum ya adam bir uyduyu yapamadı neymiş yapraklar engelliyormuş ee burdan çıkanlar nasıl yaptı o zaman şeytan diyo ki al uyduyu çal kafasına

Bayram sonuçta paylaşım yapılamaması doğal biraz sonuçta. Ama bi anda karar vermediğini söylüyosun, düşünmüşsün de zaten. Umarım aradığını bulursun canım. Gel arada özletme kendini :))

bugün en yakın arkadaşlarımla vedalaştık. Kötü oldum baya.. 1 aydır görüşemiyoruz zaten tatil dolayısıyla. 1 ay sonra bu sebeple buluşmak üzücü.. Gezdik, tozdukk, yedik, içtik. Biraz fazla kaçırdım yemeği. Hem o moralle hem de kızları kırmak istemedim. 10 da buluştuk akşama kadar geçirdik bütün vaktimizi.. Neyse ki yakınım İstanbul'a öyle avutuyorum kendimi:97:

Menümü yazıyım unutmadan.

Sabah: 1 tane zeytinli simit, 1 peynir, 1 tane de limonata

Ara diyelim 1 tane yeşilçay

Öğle: Yarım ekmek döner

yine ara diyelim 1 tane kola

akşamında da bi hamburger

off napmışım ben yaa Yarın artık gıdım gıdım yerim dikkat etmem lazım aşmışım bugünn

Herkese Merhaba
benim gördüğüm en son kilo 75 oldu..ama hızlı alınan bir kiloydu tekrar yıllardır olan kilom 67'e döndüm..kaç sene olduğunu hatırlamıyorum ama uzun süredir 66-68 arasındayım.75 ' e cıkınca diyetisyene gittim liste yaptı ama bana işin mantığını anlatmadı o yüzden bir daha gitmedim..belirli yemekler yememi söyledi.uzun vadede bir şeyler lazımdı.internetten edindiğim bilgilerle 67'e indim.ama diyetisyen bana yıllar boyunca sabitlediğin kilo cok zor gider demişti.ayda yarım yada 1 kilo gidermiş.burdaki başarı öykülerini okuyunca niye gitmesin diyorum.ama yinede acele etmeyeceğim.çünkü cok catlak oluştu.bol spor yapacağım.yalnız sizin gibi kontrol edilmeye ve desteğe ihtiyacım var..bende elimden geleni yapacağım sizler için..HOŞGELDİM

KARBONHİDRAT ağırlıklı mı olmuş ne?

Aceleye ne gerek var zaten. Yavaş yavaş ve doğru gitsin kilolar. Geri de almazsın hem. Hoşgeldin canım :))

Aceleye ne gerek var zaten. Yavaş yavaş ve doğru gitsin kilolar. Geri de almazsın hem. Hoşgeldin canım :))

hoşbulduk sağol cnm.Amerika'da bir araştırma yapmışlar.hızlı kilo vermek motivasyonu artırdığı için hzılı kilo verilerbilir gibi bir haberdi.bulursam eklerim buraya.Galiba o sebepten hemen vermeyince motivasyonum düşüyor..yok cok kararlıyım az az verecem..60-69 kilo aralığındakilere katıldım 2 hafta falan oldu ozmandan beri gayet iyi azda olsa mutlaka spor yapıyorum.o bile sıkılaşma sağladı.ama o topik cok sakindi.beni takip eden yoktu ondan buraya katıldım inş iyi olur..

hoşgeldin canım
inş hedefine hep beraber ulaşırız
ben aslı takım kaptanıyım sivasta görev yapıyorum

bari döneri ekmeksiz yeseydin kız
olmamış hiç olmamış
şimdi ceza kalk bir saat spor yap çabuk

canım biran önce kilolarımızdan kurtulmak istiyoruz ama malesef öyle olmuyor en iyisi yavaş yavaş ama kalıcı ve sağlıklı olması
inş burda hem senin için hemde takım için güzel şeyler olur
canım şuan kesin kilon kaç ve hedefin nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…