- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #40.761
bari döneri ekmeksiz yeseydin kız
olmamış hiç olmamış
şimdi ceza kalk bir saat spor yap çabuk
aslı kıs attınızmı yoksa beni takımdan......
sorma yaa. Çok yediğimi biliyodum ama yazınca daha bi çok geldi utandım kendimdenYarın sabah 1,5 akşam yemekten sonra 1,5 saat yürüsem oluur mu kii
Ama kızlarla 1 ay görüşmüyoduk yaa. Beni görür görmez zayıflamışsın kız naptın sen nasıl zayıfladın bu kadaar dediler bu belki azcık da olsa telafi edebilirr
slm kızlar sizlere karşı çok mahçubum kocam inatlaştı pcyi anca yaptırdı,annemlerde yurt dışında giremedim hiç ama söz daha azimle yola devm edeceğim .....
aslı kıs attınızmı yoksa beni takımdan......
hemen zayıflamışsın lafını duyunca ödül verdin dimi kendine
hoşgeldin canım hayır atmadık pc nin bozuk olduğunu söylemiştin yoksa atardık
izinli yazdık bundan sonra daha bie dört elle sarılacaksın canım bu işe olur mu
yok dediğim gibi moralim bozuktu. Sonra da eşlik ediyim zaten son günümüz cart curt derken öyle işte bi baktım bu listeyi yazmışımm:96:
hemen zayıflamışsın lafını duyunca ödül verdin dimi kendine
hoşgeldin canım hayır atmadık pc nin bozuk olduğunu söylemiştin yoksa atardık
izinli yazdık bundan sonra daha bie dört elle sarılacaksın canım bu işe olur mu
kızlar bel ağrısından ölüyorum ya
ağrı kesici içtim yorgunluktan ölüyom ama uyuyamıyorum hem ağrıdan hem beden alışık değil erken yatmaya böyle ayakta sürünüyom
kızlar bel ağrısından ölüyorum ya
ağrı kesici içtim yorgunluktan ölüyom ama uyuyamıyorum hem ağrıdan hem beden alışık değil erken yatmaya böyle ayakta sürünüyom
tamam kuzum saldık kendimizi yaz tatili bayram derken ne güsel 64 olmuştum yaaaaa....
Yoruldun bugün tabi. Canım kalk bilgisayarın başından daha kötü olur ve git uzan. Uyu demiyorum uzan iyi gelir en azından
geçmiş olsun canım....
seninki ne oldu aslı kıs en son konuşmuyodunuz...
ölemi yorulmuşsundur canım.....sağol canım sen bilmiyon ev taşıdık karşı daireye dün boya yaptık bugün taşındık
benim işi ben bıraktım artık
ölemi yorulmuşsundur canım.....
hayırlısıysa olsun diyelim kuzu....
selam hatunlar ne var ne yok?ben geldim sonunda istanbuldayım bu akşam yeğenimle bi güzel oynadımmmm.moral depoladım çok şükür...sabahki halimden pek eser kalmadı şükür...offf ya ben onun hasretine hiç ama hiç dayanamıyorum....siz neler yaptınız?bugün bir de nedense canım hiç bişey yemek istemedi...akşama kadar 1 tostla durdum bi de çay içtim bol bol.....neyse az yemek bana çok zararlı ama adet döneminden kaynaklı....siz neler yaptınız?
selam hatunlar ne var ne yok?ben geldim sonunda istanbuldayım bu akşam yeğenimle bi güzel oynadımmmm.moral depoladım çok şükür...sabahki halimden pek eser kalmadı şükür...offf ya ben onun hasretine hiç ama hiç dayanamıyorum....siz neler yaptınız?bugün bir de nedense canım hiç bişey yemek istemedi...akşama kadar 1 tostla durdum bi de çay içtim bol bol.....neyse az yemek bana çok zararlı ama adet döneminden kaynaklı....siz neler yaptınız?
hoşgeldin canım ah şu iştahsızlık banada bi gelse kuzu...
canım bende çıkıyım bişey olursa bana tel. ulaşırsın olarmı kolay gelsin sana öpüyorum seniiçiçemm
ders çalışıcamm bende:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
kızlar aslında fadikin gibi yapsak mı ne?hani paylaşım olmasını ya da süresinin kısıtlı olduğunu düşünen arklar herkessin telini alsın ve takıma siteye girince toplu mesaj atsın...kime uyarsa o gelin..bölece kimse sakinlikten şikayet etmez..sonuçta haklısın sen geldiğinde ben olmuyorum fiyonacım ama ben geldiğimde de sen olmuyorsun...istersen ben nomu gönül rahatlığı ile veririm.ve bana mesaj çekersen de eğer uygun olursam gelirim emin ol.....ben çünkü sitede sürekli kimse yok mu yaa falan yazılarına çok sıkılıyorum..sakın yanlış anlama önceden biz bu şekilde anlaştık sorun olduğunu düşündüğümüz durumlarda içten içe dolmak yerine karşılıklı paylaşarak ve çözümcü yaklaşarak belki de o sorunu sorun olmaktan çıkartabiliriz..sakın yanlış anlama dediğim gibi bu sadece hepimizin yaşadığı bi sorun ve ben senin adın altında bu durumdan rahatsız olan arklar için böle bişey önermek isterim..veya numaralara mesaj çekmek yerine girebileceğin saatleri yazarsın gün içinde belki o şekilde de uyan kim varsa o da ona göre ayarlar...çünkü emin ol herkes birbiri ile karşılaşmak istiyor fakat bu bira da nasip meselesine kalıyor habersiz olunca...niye kimse yok yaa:84::84::84:çıldırciğim..
benim aklıma bişey takıldı kızlar bu yapılan sayım listelerini sırayla mı yapıyoruz onu merak ettim..
kaptanım aslım gıcır eviniz hayırlı ve de uğurlu olsun...inş diğer evinizden kat be kat daha fazla verim alır ve daha hızlı kilo verirsin canım....canım bugün ev taşıdık okuldan hocalara rica ettik yardım etmeleri için o yüzden listeyi okulda yapmam lazımdı
bugün cuma olduğu için cumaya gideceklerdi okul çıkışı hemen taşımamız lazımdı bende siz durun ben liste yapıyım diyemezdim o yüzden okulda yaomam lazımdı listeyi
artık haftaya kilonu 2 ye böleriz daha çok kilo ver olur mu canım haftaya
herkesten kilo istiyorum bu hafta haberiniz olsun
Herkese Merhaba
benim gördüğüm en son kilo 75 oldu..ama hızlı alınan bir kiloydu tekrar yıllardır olan kilom 67'e döndüm..kaç sene olduğunu hatırlamıyorum ama uzun süredir 66-68 arasındayım.75 ' e cıkınca diyetisyene gittim liste yaptı ama bana işin mantığını anlatmadı o yüzden bir daha gitmedim..belirli yemekler yememi söyledi.uzun vadede bir şeyler lazımdı.internetten edindiğim bilgilerle 67'e indim.ama diyetisyen bana yıllar boyunca sabitlediğin kilo cok zor gider demişti.ayda yarım yada 1 kilo gidermiş.burdaki başarı öykülerini okuyunca niye gitmesin diyorum.ama yinede acele etmeyeceğim.çünkü cok catlak oluştu.bol spor yapacağım.yalnız sizin gibi kontrol edilmeye ve desteğe ihtiyacım var..bende elimden geleni yapacağım sizler için..HOŞGELDİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?