- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #40.781
banada banada
kaptanım aslım gıcır eviniz hayırlı ve de uğurlu olsun...inş diğer evinizden kat be kat daha fazla verim alır ve daha hızlı kilo verirsin canım....
hoşgeldin canım..bundan sonra daha fazla paylaşım ve daha hızlı kilo hedefimiz var inş hep beraber halledicez bunu....geçmiş olsun canım....
seninki ne oldu aslı kıs en son konuşmuyodunuz...
aslım yaa bi temizlikçi falan yok mu uygun fiata?gelse de o yapsa...belini çok zorlamasan arka arkaya...bel ağrısı dinlenemedikçe de geçmez yaa ALlah şifa versin<.....bence hedefimize ulaşana kadar tatil, bayram ne varsa iptal edelim
arada bir uazanıyorum belimin ağrısından geri kalkıyorum canım ağrı kesicinin işe yaramasını bekliyorum
daha sınıfımı temizliyecem uuuff ya
aslım yaa yılbaşından sonra istiyorum.zaten ağustos sonuna kadar yasaklıydım düşük yaptığım için....şimdi de hac meselesi var..ondan hemen sonra da azıcık daha verim en az 60-65 olmam lazım ki kilom sorun olmasın..normal alacağım kilo en az 14 falan çünkü....ama tabi bu benim kafamdaki plan.Rabbim ne yazmış onu bilmiyorum..inş ii olur....hoşgeldin canım ne olsun bugün taşınıp yerleştik çok şükür sadece bir tv miz kaldı adam 1.5 - 2 saat uğraştı ama yapamadı yarın abisi gelip yapcakmış
sen çocuk düşünmüyor musun canım
ya normlde hiç yaşamam ama bu sefer geç oldum die bi iştahsız bi takatsizim ki sorma....hoşgeldin canım ah şu iştahsızlık banada bi gelse kuzu...
inşallah inşallah isveç diyetinemi başlasak acaba...
ya ben türküm o diyetler bana uygun değil ki hani türklere özel bir diyet çıkartsalar olmaz mı
aslım yaa bi temizlikçi falan yok mu uygun fiata?gelse de o yapsa...belini çok zorlamasan arka arkaya...bel ağrısı dinlenemedikçe de geçmez yaa ALlah şifa versin<.....
aslım yaa yılbaşından sonra istiyorum.zaten ağustos sonuna kadar yasaklıydım düşük yaptığım için....şimdi de hac meselesi var..ondan hemen sonra da azıcık daha verim en az 60-65 olmam lazım ki kilom sorun olmasın..normal alacağım kilo en az 14 falan çünkü....ama tabi bu benim kafamdaki plan.Rabbim ne yazmış onu bilmiyorum..inş ii olur....
esasında ne kadar sürüyo bu isveç dieti ki?başlasak mı hakkaten pazartesiden?özel bi gıda ve ya uzun bi süreyse bana uymaz amainşallah inşallah isveç diyetinemi başlasak acaba...
kaptancım benim var no sende yanlış hatırlamıyorsam..yoksa da bi daha veririm..takımdaşlarım isteyen olrusa verebilirim noyu....kimse yok mu yazmasak da noları alıp haberleşsek olma mı ya?sağol canım inş daha iyi olacak
bencede herkesin birbirinde telefonu olması güzel bişey hiç yoksa bende telefonunuz olsun özellikle cuma bildirim günleri daha çok ihtiyacım oluyor
ya ben türküm o diyetler bana uygun değil ki hani türklere özel bir diyet çıkartsalar olmaz mı
kaptancım benim var no sende yanlış hatırlamıyorsam..yoksa da bi daha veririm..takımdaşlarım isteyen olrusa verebilirim noyu....kimse yok mu yazmasak da noları alıp haberleşsek olma mı ya?
yok be aslım annem sanmıyom..yanlız geçen gün berrin yiğit die bi dietisnyen çıktı kanal dye çok beğendim kadının anlatımını...internette de sitesi var ve orjinal kilo testleri var..istersenizbi inceleyin benim hoşuma gitti esasında...
allah gönlüne göre versin canım
temizlikçi yoktur kasabada canım nerden bulayım mecburen yapcaz artık bu sene temizlikten açıldı kısmetim inş kilolarıda temizlerim
allah gönlüne göre versin canım
temizlikçi yoktur kasabada canım nerden bulayım mecburen yapcaz artık bu sene temizlikten açıldı kısmetim inş kilolarıda temizlerim
iyi gecelr canım..kızlar ben kaçar iyi geceler hepinize...
kızlar ben kaçar iyi geceler hepinize...
amin inş ALlah bütün isteyenlere versin hem eşi,hem işi,hem çocuğu....
ihtiyaç sahibi velilere el altından karşılıklı olduğunu kimselere duyurmadan yardımaçağırsan ve ikiniz araında olsa para alışverişi olma mı?benim ark bi velisine gizli teklif etmişti hep o geliyodu köyde....sanki hayrına yardım ediyomuş gibi duruyodu dışardan bakınca ama öğretmen ark para veriyodu...öle şeylerde hassaslarmış sanırım para alma konularında falan...o öle anlatmıştı o zamanlar...
kızlar arada son sayfaya gidemiyorum sizdede öyle oluyor mu :44:
iyi geceler canım
canım burda gizli yapılmıyor ki hemen duyuluyor ve öyle yapacak velimde yok malesef
hoşgeldin canım ah şu iştahsızlık banada bi gelse kuzu...
ah be aslıcım yakın olsak hiç durmam inan atlar gelirim..hoş aynı şehirdeyken kimseyle de özellikle çok önceden sözleştiğim fadikimle bile buluşamıyoruz ama inan zor durumda iken sana yardımımızın dokunamıyor olması eminim ben dahil bütün arkları etkiliyor...bence öğretmenliğin kutsal meslek olması bu yüzden..baksana lojman bi dert,okul bi dert...Allah kabul etsinn..sırf eğitim için katlanılacak özverili bi meslek vesselam....
son sayfa bana olmuyor ama yazdığım mesajlarçok sonradan görnüyor bende....
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
faTTa83,gozdee07,aynalar+,prenses88+,selinay2002,
yok mu arttıran
kızlar ben kaçar iyi geceler hepinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?