Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kizlar misafirlerim var, ama bir girip bakayim dedim, cuma yarismasi sonucu ne oldu diye. kacinci oldugumuz yazmiyor, ama sonuncu olacak gibiyiz....

ben yatip dinlenmedigim icin cok iyi degilim, bogazim aciyor, oksuruk, ses falan degisik,ilerledi sanirim. antibiyotikte kullanmadim, cunki ilac kullaniyorum gunde 3 tane diye. ins bu ay bebek calismalari iyi giderde hamile kalirim, cok dua edin kizlar ne olurr...

fatmacigim sendemi bebek dusunuyorsun ? dua edelim ins canim.

Kaptancigim, bu hafta dikkat edicem ins, gene eski kiloma donerim.

ben ne ters biriyim ya tatil bitti benim çizelgemem bak inş gelecek yaza kumsala erişecem :82::82::82:
kaptancım seneye için o..bu arada şaka maka ağır diosun ama 13 kilo gitti bile başallah....az kaldı gerisi de gidecek hep birlikte....

prensesim ben kazım aralık sonrası düşünüyorum..sadece bu ay haztalığım gecikti de ona panik oldum ama yanlış alarmmış...canım hazır seni bulmuşken isve dieti hakkında bizi bilgilendirir misin fırsatın varsa?kaç gün,özel bi ön hazırlık gerekiyo mu?pazartesiden itibaren düşünüyorum da eğer şartlar uyarsa..bu tatil kilolarından bi an önce kurtulmam lazım....

sabah kaçta canım ben okuldayım artık bakamam siz anlatırsınız artık bana

geçmiş olsun canım bu hafta aonuç kötü canım 11. olduk
cuma günü bu sözünü hatırlatırım canım ona göre

Fatma isvec diyetini kisaca anlatayim.

13 gun suruyor, sabah lari kahve bir bardak, ogle yemegi guzel, aksam yemegi guzel. ac kalmadan diyeti uyguluyorsun. diyet, ispanak, yumurta, et , tavuk, balik gibi yiyecekler var. bunlari yiyebiliyorsan eger super bir diyet. 70 ustu kilosu olanlar 13 gun icinde cok guzel kilolar veriyor, 60 alti olanlar,3-5 kilo arasi veriyor.

biliyorsun ben isvec diyetiyle kilo verdim, ve almadim hic. topicte hepsini okudum nerdeyse, herkez almadigini yazmis. tabi arada hemen geri kilo aldim gibi yorumlarda var , ama her diyette dikkat etmessen diyet sonrasi alirsin tabi.

baska sorun varsa, yardimci olabilirim.

aslım sabah 9 civarı başlıyo sanırsam 11.30 gibi de bitiyo..olur aklıma geldikçe anlatırım..berrin yiğit denen dietisyenin anlatımı çok hoşuma gitti..kanal dnin web sayfaında kısa kısa videoları var muhakka izle..orjinal bilgileri var...mesela dio ki ne kadar şekerli bi şey tüketirseniz hemen arkasından tuzlu ya da ekmek tüketme ihtiyacı oalcak..3 beyaz birbirini çeker..birini kesmek isterseniz diğer ikisini kesince 3. zaten otomatikman kesilir..bu bana orjinal geldi...un,tuz şekerin üçlü olduğunu biliodum ama bu kadar birbirlerine bağlı oldukarını bilmiodum...

ISVEC DIYETI

Kurallar
1. Ayrıca çay, kahve ve meşrubat içilmemeli.
2. Günde 2 litre su içilmeli.
3. Diyet 13 günden fazla sürdürülmemeli.
4. Diyeti ancak 6. günde kesebilirsiniz.
5. 3 aydan kısa bir sürede diyeti tekrarlamayın.
6. Aynı gün içinde öğle ve akşam yemekleri yer değiştirilebilir.

Tavsiyeler
1. Brokoli bulamazsanız karnıbahar yiyebilirsiniz.
2. Kolesterolü yüksek olanlar yumurtanın akını yiyebilir.
3. Ölçü ve miktar belirtilmeyen yiyecekleri abartmamak koşuluyla istediğiniz kadar yiyebilirsiniz.
4. Diyet ağır gelirse 6. günde kesip 3 ay sonra 6 gün daha uygulamak mümkün.

1. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata

2. gün
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve

3. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

4. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 250 gram yağsız beyaz peynir
Akşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt

5. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli

6. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

7. gün
Sabah: Şekersiz çay
Öğle: Izgara et (200 gram), taze meyve
Akşam: Hiçbir şey

8. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme seker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haslanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram), zeytinyaglı ve limonlu yeşil salata

9. gün
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve

10. gün
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

11. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 250 gram yağsız beyaz peynir
Aşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt

12. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli

13. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

aslında yapılabilir bu hafta için özellikle.topik sayfasını bulup hafta sonuyapıyım o zaman..benle yapmak isteyen varsa beraber pazartesi başlayalım dostlar....

evet canım şunun şurasında ne kaldı ki devede kulak
öle deme aslıcım dörtte biri gitti....bu bence çok ama çok önemli...kendi kıyafetlerinden bile farkediyosundur zaten..hem ayrıca ne kadar yavaş olursa o kadar verimli olucak senin için emin ol...seneye yazın sen bile şaşıracaksın..sanki birden bire olmuş hiç o sabır isteyen günleri yaşamamışsın gibi gelecek tartıda hedefini görünce emin ol....merak etme ben de burdayım inş ve bu takımda da gitmeyeceğinden emin olduğum ALlahın izniyle tabi arkadaşlarımız var..hep beraber halletcez biz bu işi inş...

kizlar ben cikiyorum. fatma pzt diyete mutlaka basla canim. biftek yerine, tavuk yiyebilirsin. ispanak taze yoksa freezer al pisir. yumurta organik yersen kokusu olmuyor. ogun olarak , degiisklik yapabilirsin, mesela ogle yemegi ile aksam yemeginin yerlerini degistirebilirsin birbirleriyle. gunde 3 litre su icmeyi ihmal etme...

prenses canım çok sağol ya bu liste ilaç gibi geldi emin ol...inş bu hafta başlayacağım...iyi sonuçlarla...kızlar bana katılmak istiyenler el kaldırsın.....

aslında yapılabilir bu hafta için özellikle.topik sayfasını bulup hafta sonuyapıyım o zaman..benle yapmak isteyen varsa beraber pazartesi başlayalım dostlar....

ya hasta olmasaydim seninle birlikte baslardim pzt. cok iyi olurdu benim icin. bende iyileseyim tekrar yapicam isvec diyetini. cunki baska diyette zayiflayamiyorum nedense..

kızlar bende çıkıyorum yorgunum uyuyum artık öpüyorum sizi kocaman
tamam kaptancım inş uyandığında bütün ağrıların tamamen geçmiş uyanırsın...
sağol canım..kafama epey yattı ben eğer erken dönersek pazar günü bile başlayabilirim..dönmezsek zaten pazartesi..6.gün perşembe akşamına denk gelsin istiyorum ama zor biraz..neysebi şekilde başlıycam inş....sağolasın canım...özletme kendini artık...başlıycam inş ya..bu hafta acayip gaza geldim bildiğin gibi dil...ii geceler canım....

ya hasta olmasaydim seninle birlikte baslardim pzt. cok iyi olurdu benim icin. bende iyileseyim tekrar yapicam isvec diyetini. cunki baska diyette zayiflayamiyorum nedense..

olsun canım sağlığın daha önemli sen azıcık toparlan onda sonra yeniden başlarsın nasılsa..zaten az kaldı hedefine..hemencik mezu olursun inş.....ii geceler...
arkidişler bana da müsade....yarın yoğun bi gün olacak....gün içinde eve dönüp dönmeyeceğimiz,pazar günkü programımız belli oalcak...hadi çok öpüyorum canım takımım....

günaydın kızlar....
isveç dietini inceliyorum da sanırım çok da zor dil yapabilirim....benle birlikte başlamak isteyen var mı?bi şok yaşatmak lazım arrtık bünyeye..epeyoldu çünkü aynı tempoda olunca vücut alışıyo..sonrasında da dukanla sabitlemek istiyorum ama bakalım...

neyse ben kaçtım kızlar....kardeşimle sinemaya gitcez sanırsam..sabah ilk seansa hem de:))resmen salon kapatmış gibi olcek kimse olmuyo çünkü ilk seansta...bugün isveç yalan olur ama bugün eşime ısraretcem eve dönersek yarın başlıyorum inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…