- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #40.821
hoşgeldin melekHerkese Merhaba
benim gördüğüm en son kilo 75 oldu..ama hızlı alınan bir kiloydu tekrar yıllardır olan kilom 67'e döndüm..kaç sene olduğunu hatırlamıyorum ama uzun süredir 66-68 arasındayım.75 ' e cıkınca diyetisyene gittim liste yaptı ama bana işin mantığını anlatmadı o yüzden bir daha gitmedim..belirli yemekler yememi söyledi.uzun vadede bir şeyler lazımdı.internetten edindiğim bilgilerle 67'e indim.ama diyetisyen bana yıllar boyunca sabitlediğin kilo cok zor gider demişti.ayda yarım yada 1 kilo gidermiş.burdaki başarı öykülerini okuyunca niye gitmesin diyorum.ama yinede acele etmeyeceğim.çünkü cok catlak oluştu.bol spor yapacağım.yalnız sizin gibi kontrol edilmeye ve desteğe ihtiyacım var..bende elimden geleni yapacağım sizler için..HOŞGELDİM
niye yanlış anlıyım canım.ben sayfaya girdiğimde çıkacağım saati ve tekrar ne zaman gireceğimi yazıyorum ama ben erken yatıyorum sizde geç geliyorsunuz o yüzden denk düşemiyoruz.bir de şikayet ettiğim için yazmıyorum o anki durumu kimsenin olmadığını belirtiyorum..tlfn olyı bana da uyar ama herkes çıkarken tekrar gireceği saati yazarsa daha mantıklı olur bence...ben mesela cumartesi pazarları izinliyim ama hafta içi çok yoruluyorum hem ev hem bebiş hem iş erkenden yatıyorum uykuyuda seviyorum azcıkkızlar aslında fadikin gibi yapsak mı ne?hani paylaşım olmasını ya da süresinin kısıtlı olduğunu düşünen arklar herkessin telini alsın ve takıma siteye girince toplu mesaj atsın...kime uyarsa o gelin..bölece kimse sakinlikten şikayet etmez..sonuçta haklısın sen geldiğinde ben olmuyorum fiyonacım ama ben geldiğimde de sen olmuyorsun...istersen ben nomu gönül rahatlığı ile veririm.ve bana mesaj çekersen de eğer uygun olursam gelirim emin ol.....ben çünkü sitede sürekli kimse yok mu yaa falan yazılarına çok sıkılıyorum..sakın yanlış anlama önceden biz bu şekilde anlaştık sorun olduğunu düşündüğümüz durumlarda içten içe dolmak yerine karşılıklı paylaşarak ve çözümcü yaklaşarak belki de o sorunu sorun olmaktan çıkartabiliriz..sakın yanlış anlama dediğim gibi bu sadece hepimizin yaşadığı bi sorun ve ben senin adın altında bu durumdan rahatsız olan arklar için böle bişey önermek isterim..veya numaralara mesaj çekmek yerine girebileceğin saatleri yazarsın gün içinde belki o şekilde de uyan kim varsa o da ona göre ayarlar...çünkü emin ol herkes birbiri ile karşılaşmak istiyor fakat bu bira da nasip meselesine kalıyor habersiz olunca...
aslında yapılabilir bu hafta için özellikle.topik sayfasını bulup hafta sonuyapıyım o zaman..benle yapmak isteyen varsa beraber pazartesi başlayalım dostlar....
öle deme aslıcım dörtte biri gitti....bu bence çok ama çok önemli...kendi kıyafetlerinden bile farkediyosundur zaten..hem ayrıca ne kadar yavaş olursa o kadar verimli olucak senin için emin ol...seneye yazın sen bile şaşıracaksın..sanki birden bire olmuş hiç o sabır isteyen günleri yaşamamışsın gibi gelecek tartıda hedefini görünce emin ol....merak etme ben de burdayım inş ve bu takımda da gitmeyeceğinden emin olduğum ALlahın izniyle tabi arkadaşlarımız var..hep beraber halletcez biz bu işi inş...
tamam kaptancım inş uyandığında bütün ağrıların tamamen geçmiş uyanırsın...
niye yanlış anlıyım canım.ben sayfaya girdiğimde çıkacağım saati ve tekrar ne zaman gireceğimi yazıyorum ama ben erken yatıyorum sizde geç geliyorsunuz o yüzden denk düşemiyoruz.bir de şikayet ettiğim için yazmıyorum o anki durumu kimsenin olmadığını belirtiyorum..tlfn olyı bana da uyar ama herkes çıkarken tekrar gireceği saati yazarsa daha mantıklı olur bence...ben mesela cumartesi pazarları izinliyim ama hafta içi çok yoruluyorum hem ev hem bebiş hem iş erkenden yatıyorum uykuyuda seviyorum azcıkama yanlış anlaşılmasın fatmacığım asla şikayet etmiyorum sayfamızla ilgili dediğim gibi o an ki durumu yazıyorum o kadar
sağduyun ve eleştiriye açık olduğun için cidden söylüyorum bunu Allah razı olsun...yaa kusura bakma senle ilgili dil dediğim gibi bu durum ama birbirimize yol gösterm adına ya da öneri adına bişey yazınca yanlış anlaşılırmıyız die tedirginlik süreci geçirmiştik önceden o yüzden iki kere üç kere düşünerek yazıyoruz...senin için de sorun yoksa tamamdır...çünkü bazı durumlarda bazı arkadaşlar içlenip içlenip birden patlayıp ortalığı gerip gitti öncelerden...bu da ben dahil hepimizi olumsuz etkilerdiii..sonuçta yeni tanışıyoruz buna ver yazdıklarımı..çünkü aramızda yanlış anlaşılma ya da sorun varken yokmuş gibi davranma olmasın die tek isteğim....bundan sonra gireceğimiz zamanları daha özenleyazarız hem senin için de daha uygun olursanırım....mesela ben bugün bi daha girememhoşgeldin melekbende 2 hafta oldu katılalı buradan memnun olacağını düşünüyorum herkes çok ilgili saolsunlar yabancılık çektirmediler bana hiç..ben katıldığımdan beri 2.5 kilo verdim bura sayesinde inşallah sende verirsin canım..
niye yanlış anlıyım canım.ben sayfaya girdiğimde çıkacağım saati ve tekrar ne zaman gireceğimi yazıyorum ama ben erken yatıyorum sizde geç geliyorsunuz o yüzden denk düşemiyoruz.bir de şikayet ettiğim için yazmıyorum o anki durumu kimsenin olmadığını belirtiyorum..tlfn olyı bana da uyar ama herkes çıkarken tekrar gireceği saati yazarsa daha mantıklı olur bence...ben mesela cumartesi pazarları izinliyim ama hafta içi çok yoruluyorum hem ev hem bebiş hem iş erkenden yatıyorum uykuyuda seviyorum azcıkama yanlış anlaşılmasın fatmacığım asla şikayet etmiyorum sayfamızla ilgili dediğim gibi o an ki durumu yazıyorum o kadar
günayın kaptancım...nasıl oldu belin?günaydın kızlar
inş canım
isveç diyeti bana uygun değil yumurta ıspanak sevmiyorum ne kadar sevmediğim yiyecek var hepsi bu diyette
sağol canım daha iyiyim şimdi ama bugün uyuyamadım erkeknden kalktım
canım sen ne iş yapıyorsun bebişe kim bakıyor sen çalışırken çok zordur ya
daha önce sorunlar yaşandı canım rahatsızlığı ile getirmek yerine imalar oldu herkes üzerine alında takımda bir gerginlik oldu bizde içimize atıp bir süre patlamak, takımı germek yerine açıkça herşeyi dile getirme kararı aldık fatmanın bahsettiği şey bu canım böylelikle birbirimize daha faydalı olacağımıza inanıyoruz
yine ben geldim:))
günayın kaptancım...nasıl oldu belin?
tamamen aynı şeyi yazmışız kaptancım bu konuda..
ya fiyona canım hakkaten kim bakıyo sen yokkenmeleğine?sakin bi yaşantım var dion ama epey koşturuyon yine?emzirmeye gelion tekrar işe geçiyon vs....Allah yardımcın olsun..bi de ev işi?ya ben hem çocuklu hem çalışan bayanlara şimdi olduğu gibi hep hayranlıkla bakıyom..ben çocuksuz halimleyetişemiyom sen nasıl beceriyon ya?
iyi bende...napıyım benim yavru kuşun uyanmasını bekliyorum:))sanırsam yavaş yavaş ayaklanıyo:))hoşgeldin canım
allaha şükür daha iyi belim ilaçın faydası oldu
sen nasılsın
heeee benim de hayalim(Dİ)aynen ya banada zor geliyor hem ev hem iş hem çocuk hem koca
bu yüzden zengin koca alcam bakıcı hizmetçi tutsun bana
iyi bende...napıyım benim yavru kuşun uyanmasını bekliyorum:))sanırsam yavaş yavaş ayaklanıyo:))
heeee benim de hayalim(Dİ)
belli mi olur belki bikaç seneye benim herif te yılın girişimcisi seçilecek düzeyde bi iş adamı oluverir...hayat bu
neden olmasın canım
aslım kaptanım ben çıkıyorum...kötü öğretmen die bi film gelmiş ona gitcez...sonra görüşürüz...
fiyonacım anlayışın ve özverin için tekrar teşekkürler..görüşürüz şeker.....
merhaba günaydın hanımlarrr. Bugün itibraiyle bende aranızdayım. verilmesi gerekn 5 kg mım varrr ama bu boğazla nasıl olacak bilemiyorum:)).
175 boyundayım 65kgoldum Ramazanda 3 kg aldımm umarım kalmaz üzerimde... gün boyunca yedikleirmizi yazıyormuyuz burayaa ve yarışma nekadar sürecek haftalıkmı açılıyorr
bu arada profil resmimi de değiştirdim...ya ben bu kadına bayılıyorummmmmmm.inş ona yakın bi fizikle mezun oluruz yaf:))çok mu uçtum ne:))neyse öptüm herkesleri.....
bu arada profil resmimi de değiştirdim...ya ben bu kadına bayılıyorummmmmmm.inş ona yakın bi fizikle mezun oluruz yaf:))çok mu uçtum ne:))neyse öptüm herkesleri.....
öncelikle hoşgeldin canım..ben fatma kırklarelindenim.28 yaşındayım.evliyim..bi an önce bu kiloları vermek istiyorum inş..inş 2-3 haftada sen halledersin sorununu..burası olduğu için insan çok ii motive oluyor emin ol.....ne kadar çok paylaşım yaparsan o kadar çok motive oluyorsun burada.....merhaba günaydın hanımlarrr. Bugün itibraiyle bende aranızdayım. verilmesi gerekn 5 kg mım varrr ama bu boğazla nasıl olacak bilemiyorum:)).
175 boyundayım 65kgoldum Ramazanda 3 kg aldımm umarım kalmaz üzerimde... gün boyunca yedikleirmizi yazıyormuyuz burayaa ve yarışma nekadar sürecek haftalıkmı açılıyorr
:))) inş. olursunn azmin elindne ne kaçar
herşey umutla başlar canım imkansız diye bişey yok
yine ben geldim:))kardeşimi kaldıramyorum yaf....uyanmıyo hatun:)))neyse accık daha uyusun garibim sonra zaten uyanır kendi kendine:))
sağduyun ve eleştiriye açık olduğun için cidden söylüyorum bunu Allah razı olsun...yaa kusura bakma senle ilgili dil dediğim gibi bu durum ama birbirimize yol gösterm adına ya da öneri adına bişey yazınca yanlış anlaşılırmıyız die tedirginlik süreci geçirmiştik önceden o yüzden iki kere üç kere düşünerek yazıyoruz...senin için de sorun yoksa tamamdır...çünkü bazı durumlarda bazı arkadaşlar içlenip içlenip birden patlayıp ortalığı gerip gitti öncelerden...bu da ben dahil hepimizi olumsuz etkilerdiii..sonuçta yeni tanışıyoruz buna ver yazdıklarımı..çünkü aramızda yanlış anlaşılma ya da sorun varken yokmuş gibi davranma olmasın die tek isteğim....bundan sonra gireceğimiz zamanları daha özenleyazarız hem senin için de daha uygun olursanırım....mesela ben bugün bi daha giremem
Eki Görüntüle 254037
yaprofil resmi olarak hata veriyo bare buraya ekliyim gözümüz gönlümüz açılsın azim gelsin hepimize......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?