Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoşgeldin melek bende 2 hafta oldu katılalı buradan memnun olacağını düşünüyorum herkes çok ilgili saolsunlar yabancılık çektirmediler bana hiç..ben katıldığımdan beri 2.5 kilo verdim bura sayesinde inşallah sende verirsin canım..
niye yanlış anlıyım canım.ben sayfaya girdiğimde çıkacağım saati ve tekrar ne zaman gireceğimi yazıyorum ama ben erken yatıyorum sizde geç geliyorsunuz o yüzden denk düşemiyoruz.bir de şikayet ettiğim için yazmıyorum o anki durumu kimsenin olmadığını belirtiyorum..tlfn olyı bana da uyar ama herkes çıkarken tekrar gireceği saati yazarsa daha mantıklı olur bence...ben mesela cumartesi pazarları izinliyim ama hafta içi çok yoruluyorum hem ev hem bebiş hem iş erkenden yatıyorum uykuyuda seviyorum azcıkama yanlış anlaşılmasın fatmacığım asla şikayet etmiyorum sayfamızla ilgili dediğim gibi o an ki durumu yazıyorum o kadar

inş canım
isveç diyeti bana uygun değil yumurta ıspanak sevmiyorum ne kadar sevmediğim yiyecek var hepsi bu diyette

tamam kaptancım inş uyandığında bütün ağrıların tamamen geçmiş uyanırsın...

sağol canım daha iyiyim şimdi ama bugün uyuyamadım erkeknden kalktım

canım sen ne iş yapıyorsun bebişe kim bakıyor sen çalışırken çok zordur ya
daha önce sorunlar yaşandı canım rahatsızlığı ile getirmek yerine imalar oldu herkes üzerine alında takımda bir gerginlik oldu bizde içimize atıp bir süre patlamak, takımı germek yerine açıkça herşeyi dile getirme kararı aldık fatmanın bahsettiği şey bu canım böylelikle birbirimize daha faydalı olacağımıza inanıyoruz

yine ben geldim:))kardeşimi kaldıramyorum yaf....uyanmıyo hatun:)))neyse accık daha uyusun garibim sonra zaten uyanır kendi kendine:))
sağduyun ve eleştiriye açık olduğun için cidden söylüyorum bunu Allah razı olsun...yaa kusura bakma senle ilgili dil dediğim gibi bu durum ama birbirimize yol gösterm adına ya da öneri adına bişey yazınca yanlış anlaşılırmıyız die tedirginlik süreci geçirmiştik önceden o yüzden iki kere üç kere düşünerek yazıyoruz...senin için de sorun yoksa tamamdır...çünkü bazı durumlarda bazı arkadaşlar içlenip içlenip birden patlayıp ortalığı gerip gitti öncelerden...bu da ben dahil hepimizi olumsuz etkilerdiii..sonuçta yeni tanışıyoruz buna ver yazdıklarımı..çünkü aramızda yanlış anlaşılma ya da sorun varken yokmuş gibi davranma olmasın die tek isteğim....bundan sonra gireceğimiz zamanları daha özenleyazarız hem senin için de daha uygun olursanırım....mesela ben bugün bi daha giremem
günaydın kızlar
günayın kaptancım...nasıl oldu belin?

tamamen aynı şeyi yazmışız kaptancım bu konuda..
ya fiyona canım hakkaten kim bakıyo sen yokkenmeleğine?sakin bi yaşantım var dion ama epey koşturuyon yine?emzirmeye gelion tekrar işe geçiyon vs....Allah yardımcın olsun..bi de ev işi?ya ben hem çocuklu hem çalışan bayanlara şimdi olduğu gibi hep hayranlıkla bakıyom..ben çocuksuz halimleyetişemiyom sen nasıl beceriyon ya?

aynen ya banada zor geliyor hem ev hem iş hem çocuk hem koca
bu yüzden zengin koca alcam bakıcı hizmetçi tutsun bana

hoşgeldin canım
allaha şükür daha iyi belim ilaçın faydası oldu
sen nasılsın
iyi bende...napıyım benim yavru kuşun uyanmasını bekliyorum:))sanırsam yavaş yavaş ayaklanıyo:))
aynen ya banada zor geliyor hem ev hem iş hem çocuk hem koca
bu yüzden zengin koca alcam bakıcı hizmetçi tutsun bana
heeee benim de hayalim(Dİ)
belli mi olur belki bikaç seneye benim herif te yılın girişimcisi seçilecek düzeyde bi iş adamı oluverir...hayat bu

neden olmasın canım

merhaba günaydın hanımlarrr. Bugün itibraiyle bende aranızdayım. verilmesi gerekn 5 kg mım varrr ama bu boğazla nasıl olacak bilemiyorum:)).
175 boyundayım 65kg oldum Ramazanda 3 kg aldımm umarım kalmaz üzerimde... gün boyunca yedikleirmizi yazıyormuyuz burayaa ve yarışma nekadar sürecek haftalıkmı açılıyorr

bu arada profil resmimi de değiştirdim...ya ben bu kadına bayılıyorummmmmmm.inş ona yakın bi fizikle mezun oluruz yaf:))çok mu uçtum ne:))neyse öptüm herkesleri.....

güle güle canım

hoşgeldin canım ben aslı takım kaptanıyım
hergün yediklerimizi yaptığımız sporları yazıyoruz canım
her gün en az 7 mesaj yazma kuralımız var
her cuma öğle 12 ye kadar kilo bildirimi yapıyoruz
5 kilo vermek istiyorsun bunun 3 ü ramazanda aldığın için çabuk verirsin canım daha yerleşmemiştir inş kısa zamanda hedefine ulaşırsın
şimdiki kilonu 65 hedefinide 60 olarak kaydediyorum o zaman
tekrardan hoşgeldin canım aramıza :13:

yaprofil resmi olarak hata veriyo bare buraya ekliyim gözümüz gönlümüz açılsın azim gelsin hepimize......

öncelikle hoşgeldin canım..ben fatma kırklarelindenim.28 yaşındayım.evliyim..bi an önce bu kiloları vermek istiyorum inş..inş 2-3 haftada sen halledersin sorununu..burası olduğu için insan çok ii motive oluyor emin ol.....ne kadar çok paylaşım yaparsan o kadar çok motive oluyorsun burada.....

:))) inş. olursunn azmin elindne ne kaçar

herşey umutla başlar canım imkansız diye bişey yok

inş arkadaşlar desteklerinizle hallederiz..neyse ben çıkıyorum...geç kalıcaz yoksa...

canım benim herkes sıkıntısını rahatsız olduğu şeyi yazacak tabi sen beni ben seni uyararak düzelecek bişiler sonuçta hepimiz birlikte paylaşıyoruz burayı...ben yanlış anlamam gerginlik olmasın yeter:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…