Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aslıcım merhaba bende yasemin. umarım verebilirim hiç halimden memnun değilim. Daha önce 60-69 arası birlikte zayıflıyoruz grubunada girmiştim orada 3 kg verdim 62 ye düştükten sonra bırakmıştım şimdi 5 kg vermeden biryere gitmeyeceğim.
diyete dün başladım yediklerimi şöyle bir yazayım biliyorum hatalarla dolu bir gündü ama son gündü neyapalım hehe vurdum kaşığın dibine
sabah işyerimde bir fincan çay ile yarım paket bisküvi.
arada bol su veçay çaylarımın şekeri var tekrar bırakmam lazım sanırım.
öğlen üç peynir salatası 500 ml su.
aralarda su ve soda içtim. öğleden sonraişte bu kötüydü arkadaşa gittim kocaman bir dilim yaş pasta yarım domates yar ım salatalık 5 çeytin ve şekersiz 4 çay
akşamda 6yk kadar taze zeytin yağlı fasulye bukadar. Sonraasındada yarımsaat yürüyüş ama gezme havasında(.

canım çok bir abartı yok aslında çaylarında şekeri azaltıp daha çok bitki çayları ve yeşil çay tercih edersen daha iyi olur
yaş pasta biraz daha küçük olsaydı daha güzel olurdu bunun dışında pek bir sorun yok
bide kahvaltı çok önemli çalıştığın için geçiştirmişsin gibi geldi kahvaltıya daha önem ver canım en önemli öğün

Hımss Bitki çayıyıla pek aram yok ama içmeye çalışacağım tavsiyen için teşekkürler canım. Kahvaltıyı hep geçiştiriyorum ayrıca yapınca kendimi çok pispoğaz hissediyorum öğlen çok acıkıyorumm :))
Asıl ben bugünden korkuyorum bugün bir arkadaşım gelecek bana öğleden sonraa onunla sağlam yiyioruz yaa

gıda firmasında çalışıyorum ismini yazsam mı bilemiyorum tanındık bi firma çünkü reklama girer mi girmez mi bilemedim şincik ..canım ben sürekli dişardayım büyük marketleri gezip marketlerdeki ürün stok takibi yapıyorum eksilen bişey varsa siparişini alıyorum rahat ve güzel bi iş.sürekli dişarda olunca kızımın yanına istediğim zaman uğruyorum ama yinede düzeni bozuluyo bebeğimin ama çalışmakta zorundayım çalışmadan olmuyo ne yazık ki..işe sabah 8 de gidip öğleden sonra 4 de dönüyorum gündüzleri pek giremiyorum o yüzden.cumartesi pazarlarıda izinliyim.bebeğime kayınvalidem bakıyor kendi annem beyşehirde öğretmen.ama kayınvelidem çok güzel bakıyor gözüm arkada kalmıyor hiç.zor oluyor gerçekten işten geliyorum yemek temizlik ama alıştım birde kayınvalidem sayesinde kolayladım biraz ben çalışırken akşam yemeğini hazırlıyor o aradan çıkmış oluyor en azından

valla gerginlik konusunda da en güzelini yapmışsınız herşeyin açık açık söylenmesinden yanayımdır bende....imaları hiç sevmem açık sözlülük taktir ettiğim birşeydir herzaman..

canım kahvaltı daha sağlam öğle ve akşam daha hafif olmalı akşama doğru metabolizma yavaşlıyor yediklerimizin yakılması zor oluyor onun için kahvaltıya önem ver ve özellikle akşam yemeğini daha hafif yap
ben her zaman söylemişimdir canım diyet yapmak için ıssız bir adaya gitmek lazım tek başımıza ya da yakın arkadaşlarımıza aa sen ne çok kilo aldın deyip onlarıda diyete sokmak lazım
ama benimkiler elliyi bile görmüyor ki nasıl inandıracam en iyisi ben bir ıssız ada buluyum

için rahatsa canım ne güzel bu zamanda çalışan bayanların en büyük sorunu çocuğa bakıcı konusu
bu konuda sorunun yok ne güzel

Merhaba bebeğiniz çok küçük sanırım. Ayrılmak gerçekten zor oluyordur ama neyseki kayınvalideniz ii biri anlattığınız kadarıyla Allah yardımcınız olsun. Nekadar Kilo vermek istiyorsunuzzz

hooşgeldin yasemin benim adım da özge 1,60 boyundayım 66,6 kilodayım buraya başladığımda 69 kiloydum 2 hafta oldu ben de gruba katılalı burası güzel bayaa seveceğinden eminim..hepbirlikte verecez inşallah kilolaları
bu arada profil resmimi de değiştirdim...ya ben bu kadına bayılıyorummmmmmm.inş ona yakın bi fizikle mezun oluruz yaf:))çok mu uçtum ne:))neyse öptüm herkesleri.....
bende çok beğenirim bu kadını ama bu da çok zayıf yahuu acık etli butlu kalalım demi
yeni olmanla alakası yok canım değişmesi gerek

nasıl yapıldığını senden rica etsem aslıcığım çok şey soruyorum ben de ama :78::78::78:

Issız adaya bende gelebilrim:))) survivor 'a mı katılsak ıssız ada tama bize göre nasıl zayıflaı herkessss 14 kg veren bile vardıı oy oyy

Merhaba bebeğiniz çok küçük sanırım. Ayrılmak gerçekten zor oluyordur ama neyseki kayınvalideniz ii biri anlattığınız kadarıyla Allah yardımcınız olsun. Nekadar Kilo vermek istiyorsunuzzz

merhaba canım evet iyidir allah razı olsun bi kere kaynanalığını görmedim...4 aylık kızım..evet biraz zor oluyo ama alıştım baya..canım benim hedefim 60 a düşmek ama ideal kilom 52 yada 53 fakat 52 çok uzak bi rakam olduğu için şevkimi kırmasın diye önce 60'ı gözüme kestirdim60'a geliyim o zaman yeni hedef belirliyecem kendime

Özgecim sen vermeye başlamışssın bile ne güzel darısı bana olsun. Ay benim aklımı çelen kocam oluyor:) oda seviyor yemeyi eve girmeden önc eikimizd emutlaka markete uğruyoruz bir poşet bir poşet ben:)) asıl o diyete başlasaaa benim işim daha kolay olur:))

nasıl yapıldığını senden rica etsem aslıcığım çok şey soruyorum ben de ama :78::78::78:

canım profil resmini mi istiyorsun yoksa avatar mı
avar resmi istiyorsan burda mesaj yazdığın zaman çıkacak
profil resmi istiyorsan kendi sayfanda çıkacak
kontrol panelinde sol tarafta ayarlarım var orda profil resmini değiştir avatarını değiştir yazıyor onları tıklıyorsun gelen sayfada ikinci seçenek yanında gözat yaıyor onu tıkla hangi resmi yüklemek istiyorsan pcinde onu bul aç de sonra altta değişiklikleri kaydet de olur canım

Allah razı olsun kayınvalidenden :)) bebişini öp benim yerime bende bebek istiyorum ama bakalımnasip olacakmı hayırlısıDD. Nasıl diyet yapılır hiç bilmem ama bildiğim tek birşey var oda gerçekçi hedefler belirlemek bu konudaa sana destek tam destek benden:)

Issız adaya bende gelebilrim:))) survivor 'a mı katılsak ıssız ada tama bize göre nasıl zayıflaı herkessss 14 kg veren bile vardıı oy oyy

canım oraya katılmak için biraz eli maşalı olcan kavga etcen bana ters işte

hımm eşin eskiden daha mı zayıftı öyleyse deki ay sen çok kilo aldın eskisi kadar gözüme yakışıklı görünmüyon de gel beraber diyet yapalım de ikna et

sürekli söylüyorum tama diyor ama sofraya oturuncaa iş değişiyor iş yerinde konuşuyoruz akşama neyemek var yasmin çorba salata diyorum yaaaa diyorr gidince tabi isteğine göre yapıyorum ne oldu bizim diyete diyorum boşver yürürüz diyor i diyorum yemek yiyoruz hadi yürüyüşe ya şöyle biraz dinlensek ayaklarımızı uzatsak heheh bu durum değişmeyecek ben kabullendim onu değilde kendimi zayıflatsam yine yetecek

He bu arada kocamı 0,1 tonluk kocam diye seviyorum 101 kg

sen böyle seversen adam tabi diyet yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…