Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

benimkide tam tersi önünmden tabakları çekiyor zayıflayayım diye

canım ben diyet yapmıyorum sadece düzenli yiyorum ama tabii yediklerime dikkat ediyorum mesela beyaz ekmeği çıkardım tamamiyle çayı zaten yıllardır şekersiz içiyordum ama çok abur cubur yiyordum jelibonu çok seviyordum mesela günde 2 paket bile yediğim oluyodu cips filan onları çıkardım meyve sebze ve protein ağırlıklı yemeye çalışıyorum çünkü emziriyorum hala kızımı.bende sana destek olurum canım sen zaten bi süre sonra buraya yazacaklarından dolayı bile az yemeye başlıyorsun..bide ben boğazımı hiç tutamıyodum durmadan elimde bişiler oluyodu ama hangi ara vaz geçtim bu huyumdan anlamadım bile burası o konuda oyalıyoda insanı :)))ben mesela bu hafta 1.5 kilo hedef koydum kendime çok gazdayım bu hafta

kim tutar seni canım

:))) süpersinn 2 paket jelibon demek:))) olsada yesek:)) şaka şakaa. inş. bende abur cuburu çıkarabilriim benim işimde masa başı iş yerimde çok rahat uyku odmaız bile var mutfakta dolabın biri ıvır zıvırla dolu yani sürekli yeme havasındayımmm:)) Allahtan üşeniyorum mutfağa gitmeye bir gofret alıp geleyim diyorum gidiyorum vazgeçip bir bardak su alıp geliyorum ama çok zor oluyor hehe ama hamile kalırsam onların hepisni yiyecem :)) ozaman tutamayacağım kendimi

1,5 kilo verilebilir gibi geliyor bana inş.. verirsin. metobolizman hızlıysa halledersin

Aslı kaptan:) bitki çayı iç dmeiştin yaaa liptonun limonlu çayını içiyorum şimdi ilk defaa hımss güzelmiş tadıı :) ama yeşil çayy pekk içimi çekmedi onu denemeye trsıyorum.

aslı kaptann 2.takımatakıldı gözüm ornaın kaptanı akrep diye birisi sanırım milleti haşat ediyor üfsss fena moral bozuyor

neden felaketti kuşum..kafana silahmı dayadılar kahvaltını felaketleştirmen için..
sanırım sen gerçekten zayıflamak istemiyorsun..
alışkanlıklarının kurbanı olmak çokmu hoşuna gidiyor..cuma üzülen yine sen olucaksın unutma..
sen kendine yardımcı olmazsan sana nasıl yardımcı olabilir bu takım..
hergün nasıl evinin içini temizliyorsan kendi beyninin içini de öyle temiz tutmalısın..
yoksa sen evinin dış duvarlarınımı temizliyorsun hiç sanmıyorum...
beynini temizle ki iraden kuvvetli kalsın. bu da sözünde durmana kendini daha da kuvvetli hissetmene en önemlisi kendine olan güveninin tavan yapmasına neden olur..
ehh mutluluk saçan şeker bir bayan olman an meselesi

en son yorumu bu mesla anam intiharlık

bir önceki de bu
canım bu nasıl menü..bu şekilde kilo vermeyi hayal bile etme..ve tabii kuruyan bağırsaklarında cabası..
su yok, bitki çayı yok,sebze yok, salata yok, doldurmuşsun tehlikeli saatlerde nişastaları karbonhidratları mideye al demişsin benim vücuda yağ lazım bol bol yağ yap..
ayrıca bu menü harici yediklerin de varmış gibi geliyor bana..hani yarış son anda çıkınca alelacele yazılmış buraya uydurulmuş gibi ne dersin kuşum miden oralardan bana sinyal veriyor resmen..
midenin sana ait olduğunu düşünüyosan yanılıyosun kuşum miden artık bana ait..plates öncesi midene aldıklarını düzeltiyosun ve mümkünse akşamları çok fakir oluyosun anlaşılmışımdır umarım
D çok fenaaaa

güzel bir taktik dur bende uygulayım nazi kampına dönsün burası bir lokma fazla yiyeceğiniz zaman 40 kere düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…