- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #40.861
sen böyle seversen adam tabi diyet yapmaz
bende bugün erken kalktım 4 tane bisküvi yedim arkadaşım uyuyor kahvaltı yapmadım
Aslı kaptann sen bekarmısın canımm:)) sanırım öğrencisinde
hee bu arada afiyet olsun:)) kahvaltı önemli demiştin ihmal etmek yokona göre
ben evde kaldım canım29 yaşındayım öğretmenim
öğrencilik eskide kaldı yaşlandık artık
ihmal etmeyecemde arkadaşın uyanmasını bekliyorum bizim okula yeni atandı ve dün ev taşıdık çok yoruldu şimdi ben yersem ayıp olur kıza
Tutturamadım:))dur bakalım evde kaldım demek için çokkk ama çokk genç biryaşşş deme öyle şeyler:) Allah gönlüne göre birini nasip etsin.
benimkide tam tersi önünmden tabakları çekiyor zayıflayayım diyeÖzgecim sen vermeye başlamışssın bile ne güzel darısı bana olsun. Ay benim aklımı çelen kocam oluyor:) oda seviyor yemeyi eve girmeden önc eikimizd emutlaka markete uğruyoruz bir poşet bir poşet ben:)) asıl o diyete başlasaaa benim işim daha kolay olur:))
Allah razı olsun kayınvalidenden :)) bebişini öp benim yerime bende bebek istiyorum ama bakalımnasip olacakmı hayırlısıDD. Nasıl diyet yapılır hiç bilmem ama bildiğim tek birşey var oda gerçekçi hedefler belirlemek bu konudaa sana destek tam destek benden:)
benimkide tam tersi önünmden tabakları çekiyor zayıflayayım diye
canım ben diyet yapmıyorum sadece düzenli yiyorum ama tabii yediklerime dikkat ediyorum mesela beyaz ekmeği çıkardım tamamiyle çayı zaten yıllardır şekersiz içiyordum ama çok abur cubur yiyordum jelibonu çok seviyordum mesela günde 2 paket bile yediğim oluyodu cips filan onları çıkardım meyve sebze ve protein ağırlıklı yemeye çalışıyorum çünkü emziriyorum hala kızımı.bende sana destek olurum canım sen zaten bi süre sonra buraya yazacaklarından dolayı bile az yemeye başlıyorsun..bide ben boğazımı hiç tutamıyodum durmadan elimde bişiler oluyodu ama hangi ara vaz geçtim bu huyumdan anlamadım bile burası o konuda oyalıyoda insanı :)))ben mesela bu hafta 1.5 kilo hedef koydum kendime çok gazdayım bu hafta
benimkide tam tersi önünmden tabakları çekiyor zayıflayayım diye
canım ben diyet yapmıyorum sadece düzenli yiyorum ama tabii yediklerime dikkat ediyorum mesela beyaz ekmeği çıkardım tamamiyle çayı zaten yıllardır şekersiz içiyordum ama çok adbur cubur yiyordum jelibonu çok seviyordum mesela günde 2 paket bile yediğim oluyodu cips filan onları çıkardım meyve sebze ve protein ağırlıklı yemeye çalışıyorum çünkü emziriyorum hala kızımı.bende sana destek olurum canım sen zaten bi süre onra buraya yazacaklarından dolayı bile az yemeye başlıyorsun..bide ben boğazımı hiç tutamıyodum durmadan elimde bişiler oluyodu ama hangi ara vaz geçtim bu huyumdan anlamadım bile burası o konuda oyalıyoda insanı :)))ben mesela bu hafta 1.5 kilo hedef koydum kendime çok gazdayım bu hafta
Aslı kaptan:) bitki çayı iç dmeiştin yaaa liptonun limonlu çayını içiyorum şimdi ilk defaa hımss güzelmiş tadıı :) ama yeşil çayy pekk içimi çekmedi onu denemeye trsıyorum.
aslı kaptann 2.takımatakıldı gözüm ornaın kaptanı akrep diye birisi sanırım milleti haşat ediyorüfsss fena moral bozuyor
neden felaketti kuşum..kafana silahmı dayadılar kahvaltını felaketleştirmen için..
sanırım sen gerçekten zayıflamak istemiyorsun..
alışkanlıklarının kurbanı olmak çokmu hoşuna gidiyor..cuma üzülen yine sen olucaksın unutma..
sen kendine yardımcı olmazsan sana nasıl yardımcı olabilir bu takım..
hergün nasıl evinin içini temizliyorsan kendi beyninin içini de öyle temiz tutmalısın..
yoksa sen evinin dış duvarlarınımı temizliyorsun hiç sanmıyorum...
beynini temizle ki iraden kuvvetli kalsın. bu da sözünde durmana kendini daha da kuvvetli hissetmene en önemlisi kendine olan güveninin tavan yapmasına neden olur..
ehh mutluluk saçan şeker bir bayan olman an meselesi
en son yorumu bu meslaanam intiharlık
bir önceki de bu
canım bu nasıl menü..bu şekilde kilo vermeyi hayal bile etme..ve tabii kuruyan bağırsaklarında cabası..
su yok, bitki çayı yok,sebze yok, salata yok, doldurmuşsun tehlikeli saatlerde nişastaları karbonhidratları mideye al demişsin benim vücuda yağ lazım bol bol yağ yap..
ayrıca bu menü harici yediklerin de varmış gibi geliyor bana..hani yarış son anda çıkınca alelacele yazılmış buraya uydurulmuş gibi ne dersin kuşum miden oralardan bana sinyal veriyor resmen..
midenin sana ait olduğunu düşünüyosan yanılıyosun kuşum miden artık bana ait..plates öncesi midene aldıklarını düzeltiyosun ve mümkünse akşamları çok fakir oluyosun anlaşılmışımdır umarım
D çok fenaaaa
özge resmi yapabildin mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?