Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın kızlar sabah kahvaltım peynir,1 dilim ekmek domates salatalık...

selinaycım ii geceler nasılsın. kimsecikler yok forumda biraz laflayaiblriz istersen buarada ben yasmein.

canım seni görmemişim dün kusura bakma...

inşallah veririz canım....

günaydın cnaımmm bende sen gibi yapmayı planlıyorum tartıdan uzak duracağım cumaya kadar umarım başarırım
bende bende...

süperr............

günaydın canım hoş geldin aramıza bende nazmiye kendimi tanıtım hemen 37 yaşındayım izmirdeyim bide oğluşum var
geçmişe bakıyodum bende tatlım üzülme birkaç şok diyetle kırarsın o direnci

günaydın kızlar sabah kahvaltım peynir,1 dilim ekmek domates salatalık...
günaydın tatlım nasılsın

iyiym kuzum sen nasılsın...

arkadaşımın doğum günü var öğleden sonra kuaföre gidip bi fön fln çektirem ben....

kızlar evde elektrikler yok pc minde şarzı az kaldı her an kapanabilir inş öğleden sonra gelir
birazdan hazırlanıcam oğluşla okula gitçez akşam üstü burdayım bir programım yok sadece ev işi ve yemek var bugün yapılcak onlarıda şöle üstten bir halletmeyi düşünüyorum

selianycım estf. nedemek.

nazco memnun oldum tanıştığıma:)) umarım hallederiz hepbirlikte
bende memnun oldum canım hallederiz ne demek biz bir takımız ve sana destek oluruz sende bize tabiki sonrada kurtuluruz vücudumuzdaki şu margarin paketlerinden
iyiym kuzum sen nasılsın...
bende iyiyim kuzum

arkadaşımın doğum günü var öğleden sonra kuaföre gidip bi fön fln çektirem ben....

çektir arkadaşım şöööle bir güzel giyin süslen ben kendimi çok iyi hissederim süslenince moral olur

kızlar bugün şekersiz çaya başladımmm çok zor oluyorrr.

Ay birdeee yaptığım büyük bir fedakarlığıda söylemedne geçemeyeceğim ben dün sofra hazırlarken kaselere yoğurt koydumm. yoğurt kovasının üzerindeki o güzelim kaymaklarrı kaşıkla toparlayım çöpe attım ay bir zor olduu nerdeyse çöpten geri çıkaracaktım hehe yaaaa yememek için attım artık alın beni guruba gali:)

canım seni görmemişim dün kusura bakma... yazmışsın selinaycım:)) bende estf. yazdım hehe

hehe bende estf ne demek diye soruyon sandım...

evet öle yapacam canım..

afferin sana iyi yapmışsın hem şekeri kesmek adına hemde yoğurt kaymağı için bende atarım hep şöle düşün zaten bazı firmalar kaymak gibi dursun diye yoğrtların üstüne peçete kapatıyorlarmış sen peçeteyi attın o gerçek kaymak diil

günaydınn meleklerimm ben geldimm:87::87::87::87::87::87::87::87:

günaydın meleğim hoşgeldin nasılsın sınava girdinmi sen ben kaçırdımmı napıyon nediyon

Son düzenleme:

kızlar benim pc uyarı verip duruyo şimdi kapanacak elkt hala gelmedi offffffff offffffffffffff

hoşbuldukk annemmmm bugün doktora gidecektim ya göğsüm için gittim iştee doktor bişey yok buranda ama için rahat etsin diye bi göğüs cerrahına git dedi elle muayene etti ya onun için bende tamm dedim. sonra hanii beni kene ısırdığında doktor kan değerlerin çok düdük dedmişti yaa bu doktorda birsürü tahlil verdi kolestrol kan troid v.s ama kan alırken bayılıcaktım allahtan hemşire çok iyidi hemen kolanya felan koklattı annemm yaaa nasıl ağladım nasıl ağladımm sinirlerim boşaldı birde yarınd sonuç almaya gidicem inş. bişey çıkmaz böyle yani sınavlara gelince anayasadan ve sanırım sınıfta da kaldım hayırlısı dicem kafama takmıcam artık napimm nazomm çalıştım olmadıı
sen nasılsınn oğluşş nasıll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…