- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #41.061
günaydın kızlar sabah kahvaltım peynir,1 dilim ekmek domates salatalık...
selinaycım ii geceler nasılsın. kimsecikler yok forumda biraz laflayaiblriz istersen buarada ben yasmein.
günaydın kızlar sabahın köründe uyandım yine defnoş sayesinde
hadi bakalım kızlar kendimizi şöle bi sallayıp silkeliyelim cuma gününe kadar güzel güzel kilolar verelim.
ben yine cumaya kadar tartılmamayı düşünüyorum..sürekli çıkınca hep aynı kalıyomuş gibi geliyo bana
bende bende...günaydın cnaımmm bende sen gibi yapmayı planlıyorum tartıdan uzak duracağım cumaya kadar umarım başarırım
günaydıııııııın
biliyorum kızlar ben çok gezenti oldum bu aralar cumartesi gecesi eşim bizi balığa gölcüğe götürdü gece yarısı hemde pc yi açmama bile izin vermedi haber veremedim dün gece 1 de geldik çocuğu uyuturken bende yanında sızmışım yorgunluktan gene gelemedim ve işte burdayım sizden çok özür diliyorum böyle habersiz yok olduğum için ama elimde olmayan nedenlerden bir anda yaptı bizimki bu programı çabuk çabuk diyede benimde iki ayağımı bir pabuca soktu
çok güzeldi gölde sabahlamak balık tutamadık tabiki tavuk derisine mısıra balıkmı gelir aceledan yem bile hazırlayamadım ama çok eğlendik bir arkadaşı daha kalkıştırmıştı bizimki 2 aile güldük eğlendik
yemekleri çok abartmadım yani kilo almadım zaten abartılcak çok bişide götürmemiştik o yüzden rahatım
nazco günaydın ben yasemin gruba ynei üyeyim daha doğrusu deneniyorum:)) aday adayıyım.
65 kg mım hedef 60( 3 kgmı ramazanda aldm çabuk verririm sanırım ama 62 direncimi kıramıyrum hep orada takılıyorum.
günaydın tatlım nasılsıngünaydın kızlar sabah kahvaltım peynir,1 dilim ekmek domates salatalık...
afiyet olsunnnn pıt pıt yağ olmasın:)
günaydın canım hoş geldin aramıza bende nazmiye kendimi tanıtım hemen 37 yaşındayım izmirdeyim bide oğluşum var
geçmişe bakıyodum bende tatlım üzülme birkaç şok diyetle kırarsın o direnci
Günaydın tatlım nasılsın
selianycım estf. nedemek.
nazco memnun oldum tanıştığıma:)) umarım hallederiz hepbirlikte
bende memnun oldum canım hallederiz ne demek biz bir takımız ve sana destek oluruz sende bize tabiki sonrada kurtuluruz vücudumuzdaki şu margarin paketlerindenselianycım estf. nedemek.
nazco memnun oldum tanıştığıma:)) umarım hallederiz hepbirlikte
bende iyiyim kuzumiyiym kuzum sen nasılsın...
arkadaşımın doğum günü var öğleden sonra kuaföre gidip bi fön fln çektirem ben....
canım seni görmemişim dün kusura bakma... yazmışsın selinaycım:)) bende estf. yazdım hehe
bende memnun oldum canım hallederiz ne demek biz bir takımız ve sana destek oluruz sende bize tabiki sonrada kurtuluruz vücudumuzdaki şu margarin paketlerinden
bende iyiyim kuzum
çektir arkadaşım şöööle bir güzel giyin süslen ben kendimi çok iyi hissederim süslenince moral olur
kızlar bugün şekersiz çaya başladımmm çok zor oluyorrr.
Ay birdeee yaptığım büyük bir fedakarlığıda söylemedne geçemeyeceğim ben dün sofra hazırlarken kaselere yoğurt koydumm. yoğurt kovasının üzerindeki o güzelim kaymaklarrı kaşıkla toparlayım çöpe attım ay bir zor olduu nerdeyse çöpten geri çıkaracaktımhehe yaaaa yememek için attım artık alın beni guruba gali:)
günaydınn meleklerimm ben geldimm:87::87::87::87::87::87::87::87:
afferin sana iyi yapmışsın hem şekeri kesmek adına hemde yoğurt kaymağı için bende atarım hep şöle düşün zaten bazı firmalar kaymak gibi dursun diye yoğrtların üstüne peçete kapatıyorlarmış sen peçeteyi attın o gerçek kaymak diil
günaydın meleğim hoşgeldin nasılsın sınava girdinmi sen ben kaçırdımmı napıyon nediyon
kızlar benim pc uyarı verip duruyo şimdi kapanacak elkt hala gelmedi offffffff offffffffffffff
afferin sana iyi yapmışsın hem şekeri kesmek adına hemde yoğurt kaymağı için bende atarım hep şöle düşün zaten bazı firmalar kaymak gibi dursun diye yoğrtların üstüne peçete kapatıyorlarmış sen peçeteyi attın o gerçek kaymak diil QUOTE]
aaa gerçekten peçetemiymiş onlarr artık hiç yemem hiç duymamıştım bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?