- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #41.101
aynen yorgunluktan başka birşey yok bendede.. birde havalardanmıdır nedir 2 haftadır halsizim ya
bunların yanında 1 dilim tam buğday yeseydin tok hissederdin..bu konuda badem öneririrm..
bu arada yıllardır internetten,diyetisyene gidenlerden,okuduğum bir sürü sağlık ve beslenme kitabından uzmancık oldum diyebilirim.tabi çok bilmek kendine fayda sağlamıyor :)))
yaprak dolması kızlar ve valla küçük parmağım kadardı boyları büyük değildi
ayşecim temizliğe gelinc eburdakilerde yapmıyor canım malesef
nireyeee gittiniz kızlaarrrr
neysemmm öhömm öhömmm şimcik kendimi tanıtayım:86::86::86::86::86::86::86::87::87::87::87:
ismim fadik
26. yaşındayım
bekarım( çok şükür)
ünv. okuyorum
avukat yanında çalışıyorum 3. senem olcekk asistanlık v.s herbişeyi yapıyorum
bukadar kızlarr böyle biriyimm
hııı unuttum birde kaptan yardımcısıyımm
hoşbulduk sende hoşgeldin Melek Ayşe bende..
hoşbuldukk annemmmm bugün doktora gidecektim ya göğsüm için gittim iştee doktor bişey yok buranda ama için rahat etsin diye bi göğüs cerrahına git dedi elle muayene etti ya onun için bende tamm dedim. sonra hanii beni kene ısırdığında doktor kan değerlerin çok düdük dedmişti yaa bu doktorda birsürü tahlil verdi kolestrol kan troid v.s ama kan alırken bayılıcaktım allahtan hemşire çok iyidi hemen kolanya felan koklattı annemm yaaa nasıl ağladım nasıl ağladımm sinirlerim boşaldı birde yarınd sonuç almaya gidicem inş. bişey çıkmaz böyle yani sınavlara gelince anayasadan ve sanırım sınıfta da kaldım hayırlısı dicem kafama takmıcam artık napimm nazomm çalıştım olmadıı
sen nasılsınn oğluşş nasıll
afferin sana iyi yapmışsın hem şekeri kesmek adına hemde yoğurt kaymağı için bende atarım hep şöle düşün zaten bazı firmalar kaymak gibi dursun diye yoğrtların üstüne peçete kapatıyorlarmış sen peçeteyi attın o gerçek kaymak diil QUOTE]
aaa gerçekten peçetemiymiş onlarr artık hiç yemem hiç duymamıştım bunu
bende duyunca çok şaşırmıştım canım mandrada çalışan bir arkadaş söylemişti yeme zaten
kızlar ben geldim ama ölmüş bir vaziyette
ayaklarımın altı zonk zonk ağrıyo
ne pis bir sınıfmış daha bitmedi yarınada kaldı
allahtan ev arkadaşım yardım etti sağolsun duvarlarp petekleri o sildi
ben böyle cam görmedim
eeee sizler nasılsınız bakalım
oyyyyy kolaygelsin aslı bu temizlik bi türlü bırakmadı bacım senin yakanı bu sene okullar açılsada azcık rahatlasan dicez nerdeyse
nazco ablaaaa yakaladım seni aşagıda görüyorum nasılsın
hoşbulduk sende hoşgeldin Melek Ayşe bende..
afiyey olsunn:)) iyiyim ben de kitap okuodum:)anaaam yakalandım iyidir ilkincim şimdi geldim bende yemek yiyicem sen nasılsın
Kızllaaarr selamlar ne var ne yok?
Kızllaaarr selamlar ne var ne yok?
afiyey olsunn:)) iyiyim ben de kitap okuodum:)
selam canım.nolsun aynı takılıyoz sende ne var ne yok
ilkin neyi okuyorsun kuzum şuan bende şu çılgın türklere başladım kaç senedir okuycam okuycam anca başlayabildim
ben geldimm kızlarr napıyosunuzz:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
ilkincimm nasılsınn canımm
nazomdaa burdaymışşş
fatoşumdaaaaa gelmişşş
ben geldimm kızlarr napıyosunuzz:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
ilkincimm nasılsınn canımm
nazomdaa burdaymışşş
fatoşumdaaaaa gelmişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?