Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

afiyey olsunn:)) iyiyim ben de kitap okuodum:)

selam canım.nolsun aynı takılıyoz sende ne var ne yok

selaaaaam hoş geldin hoş geldin

HOŞBULDUK best model of the world 2012 adayları....idir ya benim isveç dieti yarına kaldı...:2::2::2:
cumartesi bi tel geldi teyzemler tatile balıkesire gitmişşlerdi ordan dönüşte size uğrıycaz müsaitmisiniz?ben tabi istanbuldayım..teyze müsaitiz ddidim..çok severim bu teyzemi..onu görmek çok ii geliyo bana...neyse koştur koştur pazar sabah bilet bulduk döndük eve..öğlen 1di sonra bi duydum kayınvalidem rahatsızlanmış..hop önce ona gittik ziyarete..bi gittik yanında kimse yok hatunun..düşünün burda 5 kapıyız aynı apartmanda..üstelik kayınvalidem herkesin herişine koşturur hatun hastanede yanlız kalmış..ÜSTELLİK HASTANEDE ELTİM VE KAYNIM DOKTOR OLARAK ÇALIŞIYOya ben hayatımda bu kadar bencil ikinci bi sülale görmedim...neyse eşim dedi ben burda kalcam sen git alışveriş yap.hazırlan onlar gelince buluşuruz...o kaldı orda ben eve dön hazırlıklarını yap...karşıladık teyzemleri...akşam benimki demez mi ben bu gece hastanede kalcam..ortalığı birbirine kattım ve çıngar çıkardımm bağıra bağıra herkese saydım teyzemler yokken...ne bencil insanlar bi adam yok koskoca apartmanda..neyse dün teyzemleri ağırladık.gece herkesleri yatırdım bi girdim nete o ne bağlatı yok..yalan oldu dün net.sabah da kahvaltı hazırladım onlarla mecbur oturdum bişeyler yedim..öğlen onları gönderir göndermez de doğru hastaneye..ya bi insan bu kadar saygısız olmaz..kayınvalidem hastanede yatıyo.eltim sen kalk öğlen yemeğine eve gelmiş.yuuhhhhh dedim..neyse hanımcık saat 2 oldu hala ortalarda yok.en son hemşireyle arattık..geliyorum deimş geldi..bi de beni görünce bi gıcık gıcık hareketler..nasıl yavşak insan bu yaa.kocamı çağırdı yanına hemirelere dio ki baakın bu benim kaynım.benziyo mu absine falan..o sırada biz de odada kayınvalidemin çıkışı iöçin hatunun keyfini bekliyoz..ya ne garip ne seviyesiz insanlar var...ayrıca bütün bu karmaşada büyük görümcem gezmeye merkeze gitmiş eşiyle..küçük görümcem de tatil olmasına rağmen dershaneye gitmiş..sırf sorumluluktan kaçalım mantığı...ayy evlerden ırak..neyse en son çıkışını yaptırdık...getirdik bizim eve..banyosunu falan yaptı.şimdi içerde yatıyo..akşama da yemek yapcam kayınpederimi çağırcam muhtemelen diğer beleşçiler de damlar...ama önce sizinle laflıyım dedim..ya çok uzatttım ama ne edimm birine anlatmazsam çatlıycaktım..
bu arada dün toplamda 1 kase çorba,1 porsiyon etli güveç,3 dilim ekmek, 1 bardak yoğurt..bi de 4 yaş incir tyedim..sabah telaşla bi başladım güne..ta akşam yemekte teyzemlerle oturuncaya kadar tek lokma yemedim..bi de bu sabah 4 çatal patates kızartması,1 dilim ekmek,1 kk peynir,1 haşlamnış yumurta,bol şekersiz çay
öğlen yarım tabak etli güveç,3 yemek kaşşığı pilav yedim..şu an da da su içiyorum

Boleyn Kızı'nı okuyorum daha dün başladım dizisini izlemiştim.The Tudors diye baya güzeldi.Bu da seri 6 7 tane kitabı var tek tek alıp okuycam:)

Hoşgeldin Fadiğimm:) İyiyim ben cnm sen nasılsın?

hoşbuldukk canımm iyiyim çok şükür doktor iyi şeyler söyledi içim azda olsa rahatladı ama 5. tüp kan verdiğim için çok bitkin haldeyimm eve gidip hemen uyumak istiyorumm canımm

hoşgeldin tatlııııım

hoşbulduk annemmmm
bizim alttan ders bırakma hakkımız iki tane nazomm ee bende 3 dersten zaten büt. kaldımm yaa ama onun için

oyyyy seninde çok hareketli bir hafta sonu olmuş yavri
offf bana elti kayın görümce falan deme lafa gelince herşeyi onlar bilir yapar pek sorumludurlar ama iş icraata gelince işe yarıycak bir kişi olmaz anlayabiliyorum seni canım sinir şeyler sevmiyorum işte hiçbirini
:84::84::84::84::84::84::84::84:

yavrum fadikim hoşgeldin..nasıldı hafta sonun?

fatoşumm bu ne böyle bunlar nasıl insanlarr yaaa allah aşkınaaa inan şaşkınla okudum inan bende böyle insanlarla karşılaşmadım daha önce ve rabbimde karşılaştırmasınn allah yardımcın olsun ve senden razı olsun kayınvalidene baktığın için sen ne vefakar birisin ya meleğim benimm eşinde senin kıymetini birkez daha anlasınn çevresindeki insanlara bak hey allahım yaaa helee oo bak kaynımm diyipte hemşirelere gösterme ne demek yaa bu nasıl bi zihniyett ayy deliricemm wallaaa allah tez zamanda seni onların arasından alsın baska bıyere göndersin canım ianna hep dualarımdasın . dualarımdasınız kızlar hepiniz.takma sende canım allahın izni ile hac görevinide yap gel herşey yoluna giricek inşallah meleğim

canım benim Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin ya...Şu hale bak.Başkasına muhtaç olmak kötü bir durum Kendi kızları böyle yapabiliyorsa valla çok sinir bozucu bir durum ya:26:

sağolun kızlar yaaa...Allah razı olsun valla iiki varsınız da size yazıp rahatlıyorum...nazcom aynen sorumluluk abidesi hepsi ama sadece yerinde duran putlar gibi abidefadikim inş yaaa gelince herşey daha güzel olcek inş..
bu arada kzıalr ben yarın ALlah nasip ederse isveç dieti yapıom...kimler benle yapcek?var mı beraber başlamak isteyen?

yavrular ben kaçıyorum işlerimi bitirip gelirim gene akşam marangoz gelecek masayı yükselticez onun içinde hazırlık yapmam lazım
öptüüüüüüüm herkezi kocaman

kızlarr ben neler yediğimi yazmayı unuttum inanın okadar halsizizm ki tarifi yok hayırlısıyla yarında tahliller temzi çıkarsa rahatlıcam

saat 11 gibiydi heralde kan verdiğimde o saate kadar bişey yemedim zaten. kan verdikten sonra benim tansiyon felan düşünce gözler hopp gitti hemşire ve ordaki bi yaşlı teyze sağolsun baya ilgilendi hemen şeker verdi alkol v.ss

2. tane çikolata yedim(mecburendi kızlar)
yarım litre vişne suyu

1. tane simit,
2. dilim kaşar peyniri
2. lt su
bukadar bu saate kadar bunları yedim ve içtim kızlar belki fazla ama mecburen

ya yavru kuşum yaaaa hakkaten bugün senin kontrol vardı di mi?ne ettin canım?ah be canım kendi derdimiziden unuttuk seni valla hakkını helal et

canım ben yapmak isterimm tabisideeee

yavrular ben kaçıyorum işlerimi bitirip gelirim gene akşam marangoz gelecek masayı yükselticez onun içinde hazırlık yapmam lazım
öptüüüüüüüm herkezi kocaman

tammm annemmm sanan kolay gelsinnnn bende öpüyorummmm

kızlar merhaba ben geldim:79::79: nasılsınız bakalım...ben kızımı hasteneye götürdüm ama baktıramadan geri çıktım sonrada iş güç derken evdeyim işte

günaydın kızlarrr

kahvaltımmm
yarım paket eti form
1 kupa şekersiz çayyy

birazdandan bitki çayı
bu da çok mu az olmuş nee bizde bi memnun olamıyoz dimi bee
merhaba nazmiyeceğim nasılsın senin oğluş kaç yaşındaydı canım...
ilahi yasemin yaa sen beni çok güldürüyon hee şekersiz çaya alışınca sonra şekerli içemiyosun boş ver alıştır kendini...
ıyyy ciddi olmazsın şu an yediğim bütün yoğurt kaymaklarını düşünüyorum :26::26::26:

Son düzenleme:
kızlar ben yemek yapmak için çıkıyorum..gece yine girerim inş...yarın fadikim beraber başlıycaz di mi isveçe?başka yapan var mı?haberleşelim bkızlar..hadi gelin bu hatfa dibine vuralım.....rekor kıralım beraberce hadin kızlar..neyse ben geç kaldım yemek için.gelicekler birazdan...çok öptüm...

canım canın her bişi istediğinde kocaman bir bardak soğuk su iç karnın şişiyo yemek yeme isteği azalıyo..ben böle kandırıyom kendimi:)))
ilahi fadik ''bekarım çok şükür''yazına çok güldüm bence de şükret bekarlık sultanlık boşver
Kızllaaarr selamlar ne var ne yok?

iyiyiz fatmacığım senin şu yazını okudum şimdide kayınvalidenin hastalığını valla sen en güzelini yapmışsın boşver saygında kusur etme hiç...ilerde o kaçanlar da yaşlanacak allah bildiği gibi yapar herkesi...bak ben kayınvalidemle çok iyiyim kızımada çok güzel bakıyo üstelik doğumdan sonra loğusayken 40 gün boyunca yemeğimide yaptı evimide temizledi allah razı olsun...herşey karşılıklı bu dünyada sen en güzelini yapmışsın...

Son düzenleme:
kızlarr deliricimmm şimdii yine yazmaya çalışıyorummmm ama olmiiii:95::95::95::95::95::95:
fiyonacımm teşekkürler hayatımmm bekarlık sultandır dediğin içinnnn

kankammm gelmişşşş houyyy annnemmm yaa nirilerdesinn sennn görüşemiyozz hasret kaldıkkk
ve ve ve ben çıkıyorum kızlar baş ağrımda başladıııı sabah allah izin verirse tahlil sonuclarını almaya gidicem öğlen burda olurum heralde hepinzi öpüyorum çokkkk kalorisiz akşamlar çıtır meleklerim benimm

fatoşumm başlayalım dietee yawrumm yaaa

kızlar benim bgn ki menüm biraz karıştı yaa idare edin artık
sabah kızımı hastaneye götüreceğim için kahvaltı hazırlayamadım aç kalmamak adına yağsız sütlü kahvaltı gevreği yedim
saat 11 gibi eve döndüm
yarım simit
1 dilim kepek ekmeği
7 adet zeytin (bu biraz çok olmuş ama ev yapımıydı ve çok güzeldi bu kadarla kurtulduğuma seviniyorum şimdi)
2 çay kaşığı böğürtlen reçeli
iki bıçak ucuyla krem peynir
iki kupa şekersiz çay
arada kayınvalidem kremalı kek yapmış çok güzeldi ama ben yarım dilimcik yedim şekersiz çayla
öğlen yemeğim saat 3 edenk geldi bir tabak tarhana çorbası ekmek yok
arada 1 şeftali
akşam yemeği beyaz peynirli salata yedim bir porsiyon daha da bişey yemiycem bgn sanki çok şeyler yemiş gibi hissediyorum bgn kendimi
2 lt su içtim içmeyede devam ediyorum
2 bardak yeşil çay içtim

yarım saat de spor yapmayı düşünüyorum bisikletle bakalım olursa..

kızlar hadi bgn herkes yatmadan 30 tane mekik çeksin karınları için

selam arkadaslar, gecmisi tam okuyamasamda gozdenin ayrildgini okudum, hayirlisi olsun.

Fatmacigim isvec diyetine baslamadinizmi daha?

yarin baslayacaksaniz bende baslayim sizinle. benim oksuruk devam ediyor ama diyet etkilemez sanirim.

yarin baslayalim ok.

kizlar zayifladiginizi ilk hafta goreceksiniz isvec diyetiyle bundan emin olun:)

dun turkiyede bir arkadasimin hamile haberini aldim cok sevindim. Ins tum isteyenlerin basina... kizlar bu ay cok dua edin ne olur, rabbim saglikli sihatli, hayirli, vatana millete yarar cocuk nasip etsin bana. ve tum isteyenlere,.,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…