Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merhaba canım nasıl bişey bu isveç diyeti??birde ismin neydi tatlım tanıştıkmı tanışmadık mı hatırlayamıyorum yaa

bugunki menumu yaziyorum:

sabah: 3 dilim peynir, 2 parca domates, 2-3 dilim ekmek, patlican biber kizartmasi

oglen: eriste

aksam : henuz karar vermedim. ( iyi birseyler yapsam iyi olur nede olsa yarin diyet yapmaya karar verdim:)

merhaba fiyona_07 nasilsin? ben seninle tanismadim sanirim. ismini ve yasini soylermisin canim.

ben prenses, 27 yasina girdim . dun evlilik yil donumuz du .ve 5 yil oldu. Yurtdisinda yasiyorum. Turkiye ile arasinda 8 saat mesafe var. burda suan gunduz , sizin aksam. oyuzden ben sizin saate gore aksamlari paylasimda bulunabiliyorum. Sagolsun kaptanimiz ve topicteki arkadaslarimiz bu konuda bana ellerinden geleni yapiyorlar:)

merhaba canım ben özge yaşım 26 bende 4 yıllık evliyim 4 aylıkta bebişim var...antalyada yaşıyorum evet tanışmamıştık memnun oldum canım bende destek olurum sana her konuda :)))))

kaptancigim sen tasinmisin sanirim. yeni evin nasil memnunmusun? ev arkadaslarinda anlasabilecegin kafadan insanlardir umarim. Ayni ilcedesin dimi? bilgisayar isini de cozmusun iyi olmus valla, sensiz topic bos gibi oluyor.

ayy kizlar okadar dizi varki, pc den bakiyorum zamanim olunca, yetisemiyorum valla:)) zehirli sarmasik , yalanci bahar, yeni izlemeye basladigim diziler.bide eskileri var yer gok ask, lale devri, fatmagul, adina feriha koydum:))) yakinda ruyamiza giricek bu diziler. bunlarin yani sira izledigim yabanci filmlerde var. 2 tanede yabanci dizi takip ediyorum. utu yaparken, mutfak temizlerken, ve yemek yaparken , temizlik yaparken aciyorum, gormesem bile seslerini duyuyorum kafam dagiliyor iyi oluyor dizilerle...

merhaba canım ben özge yaşım 26 bende 4 yıllık evliyim 4 aylıkta bebişim var...antalyada yaşıyorum evet tanışmamıştık memnun oldum canım bende destek olurum sana her konuda :)))))

Sagol canim yaa cok tesekkur ederim simdiden destek oldun bile:)) aa yasitmisiz ne guzel. Bebisinde hayirli olsun . 4 aylik tam sevimlilik zamanlari. Burdaki arkadasiminda 5 aylik bebegi var. bende bebek istiyorum ins. benim icinde dua edersen en buyuk destegin bu olur sanirim:))

fiyone_07 ozgecigim, buarada 6-7 kilo vermen gereken kilolar var, bu kilolarda dogum sonrasi kalan kilolar sanirim. emzirirken cabuk verirsin merak etme. eger hedefin 60 ise cok cabuk ulasacagina eminim.

Uyguladigin bir diyet varmi?

isvec diyeti, 13 gunluk bir diyet, 13 gun icinde listedekileri yiyorsun . sabahlari sadece kahve iciyorsun, oglen ise, ispanak , haslanmis yumurta., aksamlarida et salata, ve 3 litrede su iciyorsun. 70 ve ustu olanlar cok iyi kilolar veriyor, 60 alti olanlar ise 3-4 kilo veriyor.
ben bu diyetle zayifladim . ve geri almiyorsun vermidigin kilolari.

Son düzenleme:
slm kızlar komşu bahçesinde semaverde çay demleyip saçda çörek yaptık ama rüzgarıda yedim hastalanmasam iyi çok üşüdüm

akşam yemeği
1 çörek
domates
salatalık
2 bardak çekersiz çay

bu saatten sonrada bişey yemem artık

Semaverde cay cok severim, olsada icsek valla:) bende kahvalti yaptim cay iciyorum simdi.

Canim corek nasil oluyor bilmiyorum ama , 1 tane corek az degilmi? kahvaltida ne yedin?

canım ben her hangi bi diyet uygulayamıyorum çünkü emziriyorum sadece düzenli besleniyorum o kadar..aburcuburu ve tatlıyı çıkardım hayatımdan sadece arada kaçamaklar oluyor ama tabi :))) canım benim inşallah allah gönlüne göre verir ben hemen bulamadım kzımı ilk başta olmadı inşallah hemencecik bebişin olur sninde allah isteyen herkese nasip etsin dünyanın en güzel duygusu anne olmak

slm kızlarrr yine akşam yaptık ne çabuk geçiyor günler anlamıyorum
bütün günü toparlayı yazıyorum

sabah
1 kupa çay
yarım paketten az eti form
1 bitçki çayı
suu

öğlen
üç peynir salatası
yarım teneke kutu cola

ara
1 tane üçgen peynir ve 1 tane grisin
soda ve su

akşam
yarım kase çorba
4 yemek kaşığı patlıcan yemeği
3 yk yoğurt
1 tane micik börek 3 ısırıklık
1 tane ince dilim ekmek

şimdide yürüyşe çıkazağızzz.
ilrleyen sattlerde belki bir elmaaa

şimdi spor yapcam gelirim birazdan

yürüyün beee kim tutar sizi kızlar çalışıp çalışıp verelim bu yağları spor yapmadan olmaz bu iş

en güzeli canım haftada bir tartılmak insanın moralide bozuluyo durmadan tartılınca çünkü gün içinde bile o kadar değişikliğe uğruyo ki kilolarımız

ne güzel eğlenmişsiniz canım açık hava oooh süper
ama şeriatın kestiği parmka acımaz canım cezaya kaldın malesef

bende memnun oldum canım hallederiz ne demek biz bir takımız ve sana destek oluruz sende bize tabiki sonrada kurtuluruz vücudumuzdaki şu margarin paketlerinden

benden bir margarin fabrikası çıkar

canım başta tatsız bişey gibi geliyor ama zamanla alışıyorsun ve aslında eskiden şeker içtiğinin asıl çayın tadına şimdi vardığını anlıyorsun biraz sabır

sonuçlardan bişey çıkmaz inş canım
derslerde hayırlısı olsun
bend eeskiden iğne olunc abayılıyordum şimdi alıştım

oyyyyy kolaygelsin aslı bu temizlik bi türlü bırakmadı bacım senin yakanı bu sene okullar açılsada azcık rahatlasan dicez nerdeyse

bu sene şansım temizlikten açıldı canım şu sınıfta bitsin 1 yıl temizlik yapmayacam

ahh canım ya senind eçekmediğin kalmadı eşinin ailesi yüzünden
ben karar verdim kimsesiz birini bulayım bari

kızlar hadi bgn herkes yatmadan 30 tane mekik çeksin karınları için

güzel bir fikir

dun turkiyede bir arkadasimin hamile haberini aldim cok sevindim. Ins tum isteyenlerin basina... kizlar bu ay cok dua edin ne olur, rabbim saglikli sihatli, hayirli, vatana millete yarar cocuk nasip etsin bana. ve tum isteyenlere,.,,

inş canım istediğin olur
bende çocuk istiyom ama önce babayı bulmam lazım dimi

kızlar aceleniz neydide erkenden evlendiniz ya
ya da ben çok geç kaldım

memnunum canım kaldığım kasabada zaten 1 okul var canım hepimiz aynı okuldayız allaha şükür bir sorun yok inşallahda olmaz

Semaverde cay cok severim, olsada icsek valla:) bende kahvalti yaptim cay iciyorum simdi.

Canim corek nasil oluyor bilmiyorum ama , 1 tane corek az degilmi? kahvaltida ne yedin?

canım hamuru açıp içine pancarla hazırlanan içi koyup yarım ay şeklinde kapattılar sacda pişirdik

11 eylül mesaj sayısı

aynalar *** 26
faTTa83 *** netinde sorun var
nazco ***
emidaf *** haftasonu giremiyor
pinkcat87*** 6
prenses88 *** :44::44::44:
selinay2002***8
dudujan *** izinli :82::82::82:
fiyona_07 ***19
mihrace***23
melekaysee***17

cezalıları piste davet ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…