- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #41.141
selam arkadaslar, gecmisi tam okuyamasamda gozdenin ayrildgini okudum, hayirlisi olsun.
Fatmacigim isvec diyetine baslamadinizmi daha?
yarin baslayacaksaniz bende baslayim sizinle. benim oksuruk devam ediyor ama diyet etkilemez sanirim.
yarin baslayalim ok.
kizlar zayifladiginizi ilk hafta goreceksiniz isvec diyetiyle bundan emin olun:)
merhaba fiyona_07 nasilsin? ben seninle tanismadim sanirim. ismini ve yasini soylermisin canim.
ben prenses, 27 yasina girdim . dun evlilik yil donumuz du .ve 5 yil oldu. Yurtdisinda yasiyorum. Turkiye ile arasinda 8 saat mesafe var. burda suan gunduz , sizin aksam. oyuzden ben sizin saate gore aksamlari paylasimda bulunabiliyorum. Sagolsun kaptanimiz ve topicteki arkadaslarimiz bu konuda bana ellerinden geleni yapiyorlar:)
merhaba canım ben özge yaşım 26 bende 4 yıllık evliyim 4 aylıkta bebişim var...antalyada yaşıyorum evet tanışmamıştık memnun oldum canım bende destek olurum sana her konuda :)))))
melekayşe sen daha önce gelen melek2000 değilsin demi canım
hoş geldin
ay kızlar ben hepten karıştırdım yeni gelen arkadaşları biri bir liste yapsın
slm kızlar komşu bahçesinde semaverde çay demleyip saçda çörek yaptık ama rüzgarıda yedim hastalanmasam iyi çok üşüdüm
akşam yemeği
1 çörek
domates
salatalık
2 bardak çekersiz çay
bu saatten sonrada bişey yemem artık
fiyone_07 ozgecigim, buarada 6-7 kilo vermen gereken kilolar var, bu kilolarda dogum sonrasi kalan kilolar sanirim. emzirirken cabuk verirsin merak etme. eger hedefin 60 ise cok cabuk ulasacagina eminim.
Uyguladigin bir diyet varmi?
isvec diyeti, 13 gunluk bir diyet, 13 gun icinde listedekileri yiyorsun . sabahlari sadece kahve iciyorsun, oglen ise, ispanak , haslanmis yumurta., aksamlarida et salata, ve 3 litrede su iciyorsun. 70 ve ustu olanlar cok iyi kilolar veriyor, 60 alti olanlar ise 3-4 kilo veriyor.
ben bu diyetle zayifladim . ve geri almiyorsun vermidigin kilolari.
şimdi spor yapcam gelirim birazdan
yürüyün beee kim tutar sizi kızlar çalışıp çalışıp verelim bu yağları spor yapmadan olmaz bu işslm kızlarrr yine akşam yaptık ne çabuk geçiyor günler anlamıyorum
bütün günü toparlayı yazıyorum
sabah
1 kupa çay
yarım paketten az eti form
1 bitçki çayı
suu
öğlen
üç peynir salatası
yarım teneke kutu cola
ara
1 tane üçgen peynir ve 1 tane grisin
soda ve su
akşam
yarım kase çorba
4 yemek kaşığı patlıcan yemeği
3 yk yoğurt
1 tane micik börek 3 ısırıklık
1 tane ince dilim ekmek
şimdide yürüyşe çıkazağızzz.
ilrleyen sattlerde belki bir elmaaa
günaydın kızlar sabahın köründe uyandım yine defnoş sayesinde
hadi bakalım kızlar kendimizi şöle bi sallayıp silkeliyelim cuma gününe kadar güzel güzel kilolar verelim.
ben yine cumaya kadar tartılmamayı düşünüyorum..sürekli çıkınca hep aynı kalıyomuş gibi geliyo bana
günaydıııııııın
biliyorum kızlar ben çok gezenti oldum bu aralar cumartesi gecesi eşim bizi balığa gölcüğe götürdü gece yarısı hemde pc yi açmama bile izin vermedi haber veremedim dün gece 1 de geldik çocuğu uyuturken bende yanında sızmışım yorgunluktan gene gelemedim ve işte burdayım sizden çok özür diliyorum böyle habersiz yok olduğum için ama elimde olmayan nedenlerden bir anda yaptı bizimki bu programı çabuk çabuk diyede benimde iki ayağımı bir pabuca soktu
çok güzeldi gölde sabahlamak balık tutamadık tabiki tavuk derisine mısıra balıkmı gelir aceledan yem bile hazırlayamadım ama çok eğlendik bir arkadaşı daha kalkıştırmıştı bizimki 2 aile güldük eğlendik
yemekleri çok abartmadım yani kilo almadım zaten abartılcak çok bişide götürmemiştik o yüzden rahatım
bende memnun oldum canım hallederiz ne demek biz bir takımız ve sana destek oluruz sende bize tabiki sonrada kurtuluruz vücudumuzdaki şu margarin paketlerinden
kızlar bugün şekersiz çaya başladımmm çok zor oluyorrr.
Ay birdeee yaptığım büyük bir fedakarlığıda söylemedne geçemeyeceğim ben dün sofra hazırlarken kaselere yoğurt koydumm. yoğurt kovasının üzerindeki o güzelim kaymaklarrı kaşıkla toparlayım çöpe attım ay bir zor olduu nerdeyse çöpten geri çıkaracaktımhehe yaaaa yememek için attım artık alın beni guruba gali:)
hoşbuldukk annemmmm bugün doktora gidecektim ya göğsüm için gittim iştee doktor bişey yok buranda ama için rahat etsin diye bi göğüs cerrahına git dedi elle muayene etti ya onun için bende tamm dedim. sonra hanii beni kene ısırdığında doktor kan değerlerin çok düdük dedmişti yaa bu doktorda birsürü tahlil verdi kolestrol kan troid v.s ama kan alırken bayılıcaktım allahtan hemşire çok iyidi hemen kolanya felan koklattı annemm yaaa nasıl ağladım nasıl ağladımm sinirlerim boşaldı birde yarınd sonuç almaya gidicem inş. bişey çıkmaz böyle yani sınavlara gelince anayasadan ve sanırım sınıfta da kaldım hayırlısı dicem kafama takmıcam artık napimm nazomm çalıştım olmadıı
sen nasılsınn oğluşş nasıll
yürüyün beee kim tutar sizi kızlar çalışıp çalışıp verelim bu yağları spor yapmadan olmaz bu iş
oyyyyy kolaygelsin aslı bu temizlik bi türlü bırakmadı bacım senin yakanı bu sene okullar açılsada azcık rahatlasan dicez nerdeyse
HOŞBULDUK best model of the world 2012 adayları....idir ya benim isveç dieti yarına kaldı...:2::2::2:
cumartesi bi tel geldi teyzemler tatile balıkesire gitmişşlerdi ordan dönüşte size uğrıycaz müsaitmisiniz?ben tabi istanbuldayım..teyze müsaitiz ddidim..çok severim bu teyzemi..onu görmek çok ii geliyo bana...neyse koştur koştur pazar sabah bilet bulduk döndük eve..öğlen 1di sonra bi duydum kayınvalidem rahatsızlanmış..hop önce ona gittik ziyarete..bi gittik yanında kimse yok hatunun..düşünün burda 5 kapıyız aynı apartmanda..üstelik kayınvalidem herkesin herişine koşturur hatun hastanede yanlız kalmış..ÜSTELLİK HASTANEDE ELTİM VE KAYNIM DOKTOR OLARAK ÇALIŞIYOya ben hayatımda bu kadar bencil ikinci bi sülale görmedim...neyse eşim dedi ben burda kalcam sen git alışveriş yap.hazırlan onlar gelince buluşuruz...o kaldı orda ben eve dön hazırlıklarını yap...karşıladık teyzemleri...akşam benimki demez mi ben bu gece hastanede kalcam..ortalığı birbirine kattım ve çıngar çıkardımm bağıra bağıra herkese saydım teyzemler yokken...ne bencil insanlar bi adam yok koskoca apartmanda..neyse dün teyzemleri ağırladık.gece herkesleri yatırdım bi girdim nete o ne bağlatı yok..yalan oldu dün net.sabah da kahvaltı hazırladım onlarla mecbur oturdum bişeyler yedim..öğlen onları gönderir göndermez de doğru hastaneye..ya bi insan bu kadar saygısız olmaz..kayınvalidem hastanede yatıyo.eltim sen kalk öğlen yemeğine eve gelmiş.yuuhhhhh dedim..neyse hanımcık saat 2 oldu hala ortalarda yok.en son hemşireyle arattık..geliyorum deimş geldi..bi de beni görünce bi gıcık gıcık hareketler..nasıl yavşak insan bu yaa.kocamı çağırdı yanına hemirelere dio ki baakın bu benim kaynım.benziyo mu absine falan..o sırada biz de odada kayınvalidemin çıkışı iöçin hatunun keyfini bekliyoz..ya ne garip ne seviyesiz insanlar var...ayrıca bütün bu karmaşada büyük görümcem gezmeye merkeze gitmiş eşiyle..küçük görümcem de tatil olmasına rağmen dershaneye gitmiş..sırf sorumluluktan kaçalım mantığı...ayy evlerden ırak..neyse en son çıkışını yaptırdık...getirdik bizim eve..banyosunu falan yaptı.şimdi içerde yatıyo..akşama da yemek yapcam kayınpederimi çağırcam muhtemelen diğer beleşçiler de damlar...ama önce sizinle laflıyım dedim..ya çok uzatttım ama ne edimm birine anlatmazsam çatlıycaktım..
bu arada dün toplamda 1 kase çorba,1 porsiyon etli güveç,3 dilim ekmek, 1 bardak yoğurt..bi de 4 yaş incir tyedim..sabah telaşla bi başladım güne..ta akşam yemekte teyzemlerle oturuncaya kadar tek lokma yemedim..bi de bu sabah 4 çatal patates kızartması,1 dilim ekmek,1 kk peynir,1 haşlamnış yumurta,bol şekersiz çay
öğlen yarım tabak etli güveç,3 yemek kaşşığı pilav yedim..şu an da da su içiyorum
kızlar hadi bgn herkes yatmadan 30 tane mekik çeksin karınları için
dun turkiyede bir arkadasimin hamile haberini aldim cok sevindim. Ins tum isteyenlerin basina... kizlar bu ay cok dua edin ne olur, rabbim saglikli sihatli, hayirli, vatana millete yarar cocuk nasip etsin bana. ve tum isteyenlere,.,,
merhaba fiyona_07 nasilsin? ben seninle tanismadim sanirim. ismini ve yasini soylermisin canim.
ben prenses, 27 yasina girdim . dun evlilik yil donumuz du .ve 5 yil oldu. Yurtdisinda yasiyorum. Turkiye ile arasinda 8 saat mesafe var. burda suan gunduz , sizin aksam. oyuzden ben sizin saate gore aksamlari paylasimda bulunabiliyorum. Sagolsun kaptanimiz ve topicteki arkadaslarimiz bu konuda bana ellerinden geleni yapiyorlar:)
merhaba canım ben özge yaşım 26 bende 4 yıllık evliyim 4 aylıkta bebişim var...antalyada yaşıyorum evet tanışmamıştık memnun oldum canım bende destek olurum sana her konuda :)))))
kaptancigim sen tasinmisin sanirim. yeni evin nasil memnunmusun? ev arkadaslarinda anlasabilecegin kafadan insanlardir umarim. Ayni ilcedesin dimi? bilgisayar isini de cozmusun iyi olmus valla, sensiz topic bos gibi oluyor.
ayy kizlar okadar dizi varki, pc den bakiyorum zamanim olunca, yetisemiyorum valla:)) zehirli sarmasik , yalanci bahar, yeni izlemeye basladigim diziler.bide eskileri var yer gok ask, lale devri, fatmagul, adina feriha koydum:))) yakinda ruyamiza giricek bu diziler. bunlarin yani sira izledigim yabanci filmlerde var. 2 tanede yabanci dizi takip ediyorum. utu yaparken, mutfak temizlerken, ve yemek yaparken , temizlik yaparken aciyorum, gormesem bile seslerini duyuyorum kafam dagiliyor iyi oluyor dizilerle...
Semaverde cay cok severim, olsada icsek valla:) bende kahvalti yaptim cay iciyorum simdi.
Canim corek nasil oluyor bilmiyorum ama , 1 tane corek az degilmi? kahvaltida ne yedin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?