- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #41.161
kızlar aceleniz neydide erkenden evlendiniz ya
ya da ben çok geç kaldım
kızlar aceleniz neydide erkenden evlendiniz ya
ya da ben çok geç kaldım
yok canım biz erken evlenmişiz yaa 22 yaşında evlendim ben eşimde 24 yaşındaydı ikimizde küçükmüşüz yani kavga dövüş büyüyoruz..evlilikte yıpranıyor bu yüzden biraz..en güzeli senin yaşın..yaşın oturmuş ne istediğini bilecek bi yaş...
yok canım biz erken evlenmişiz yaa 22 yaşında evlendim ben eşimde 24 yaşındaydı ikimizde küçükmüşüz yani kavga dövüş büyüyoruz..evlilikte yıpranıyor bu yüzden biraz..en güzeli senin yaşın..yaşın oturmuş ne istediğini bilecek bi yaş...valla bi acelemde yoktu ama evlenmeden önce de iki yıl çıkmıştık evlenelim dediydik artık bişi varmış gibi
aaaaaaaaa seliii gelmişşşşş sononda yaa hoş geldinn canım benimmmmmmm ayyy çok mutlu oldumm şimcikkkk
11 eylül mesaj sayısı
aynalar *** 26
faTTa83 *** netinde sorun var
nazco ***
emidaf *** haftasonu giremiyor
pinkcat87*** 6
prenses88 *** :44::44::44:
selinay2002***8
dudujan *** izinli :82::82::82:
fiyona_07 ***19
mihrace***23
melekaysee***17
cezalıları piste davet ediyoruz
kızlar ebn banyoya gidiyorum is kokuyorum
görüşürüz sonra
slm kızçeler doğum gününden geldim...
öğlen 1 parça pasta 2 tane börek yedim..
akşam 2 kaşık fasulye,2 kaşık pilav....
kızçeler sanırsam cezaya kalmışım verdiğim rahatsızlıktan dolayı şimdiden özür dilerim veeeee başlıyorum
1 üstüme düşen görevi yapmadım cezalıııııııııııııııııyım
kızlar ben geldimmmm 3-4 km tempolu yürüyüşüş yaptık kocişler duşumu aldım geldim:))) ah birde çoklu cevap verebilsemm yaa üfs beceremiyorummm
aslı kaptanncımm bu mavi boncuklar nedir nazar değmesin demekki yoksaa:)))
şimdiden sıhatler olsunnn fıstıkk:))
evet canım ben duydum sebebide uyku hormonlarının ve açlık hormonlarının birbirine çok benzemesiymiş uykun geliyormuş ama bunu açlık olarak algılayıp fazladan yemek yermişsin..ben bizzat yaşarım bunu uykum geldiği zaman yemekte çok yiyesim gelir ben ikisinin arasında seçim yapıp erken yatarım :))banyo yapınca kızlar bir uyku bastırdı hiç sormayın
diyet yaparken 10 da yatılması gerekmiş hiç duydunuz mu böyle bişey
kızlar ben geldimmmm 3-4 km tempolu yürüyüşüş yaptık kocişler duşumu aldım geldim:))) ah birde çoklu cevap verebilsemm yaa üfs beceremiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?