Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar aceleniz neydide erkenden evlendiniz ya
ya da ben çok geç kaldım

yok canım biz erken evlenmişiz yaa 22 yaşında evlendim ben eşimde 24 yaşındaydı ikimizde küçükmüşüz yani kavga dövüş büyüyoruz..evlilikte yıpranıyor bu yüzden biraz..en güzeli senin yaşın..yaşın oturmuş ne istediğini bilecek bi yaş...

kızlar aceleniz neydide erkenden evlendiniz ya
ya da ben çok geç kaldım

yok canım biz erken evlenmişiz yaa 22 yaşında evlendim ben eşimde 24 yaşındaydı ikimizde küçükmüşüz yani kavga dövüş büyüyoruz..evlilikte yıpranıyor bu yüzden biraz..en güzeli senin yaşın..yaşın oturmuş ne istediğini bilecek bi yaş...valla bi acelemde yoktu ama evlenmeden önce de iki yıl çıkmıştık evlenelim dediydik artık bişi varmış gibi

niye böle olmuş bu bee

slm kızçeler doğum gününden geldim...

öğlen 1 parça pasta 2 tane börek yedim..

akşam 2 kaşık fasulye,2 kaşık pilav....

banyo yapınca kızlar bir uyku bastırdı hiç sormayın
diyet yaparken 10 da yatılması gerekmiş hiç duydunuz mu böyle bişey

kızlar ben geldimmmm 3-4 km tempolu yürüyüşüş yaptık kocişler duşumu aldım geldim:))) ah birde çoklu cevap verebilsemm yaa üfs beceremiyorummm

aslı kaptanncımm bu mavi boncuklar nedir nazar değmesin demekki yoksaa:)))

kızçeler sanırsam cezaya kalmışım verdiğim rahatsızlıktan dolayı şimdiden özür dilerim veeeee başlıyorum
1 üstüme düşen görevi yapmadım cezalıııııııııııııııııyım

nasıl yaniiii ben cezalıyımmı diyeceksin şimdik :)) ay kıyamam yaa

kızlar ben geldimmmm 3-4 km tempolu yürüyüşüş yaptık kocişler duşumu aldım geldim:))) ah birde çoklu cevap verebilsemm yaa üfs beceremiyorummm

eşinide mi kilo verdirecen canım
canım mesajların altında alıntı yap var ya onun sağında + işareti var hangi yorumlara cevap verceksen o + ları tıkla en son tıkladığın + nın yanındaki alıntı yapı tıkla karşına hepsi çıkar sende her mesajın altına yazacağın yorumu yazıp gönder canım

aslı kaptanncımm bu mavi boncuklar nedir nazar değmesin demekki yoksaa:)))

evet canım aynen öyla

şimdiden sıhatler olsunnn fıstıkk:))

sağol canım sanada

banyo yapınca kızlar bir uyku bastırdı hiç sormayın
diyet yaparken 10 da yatılması gerekmiş hiç duydunuz mu böyle bişey
evet canım ben duydum sebebide uyku hormonlarının ve açlık hormonlarının birbirine çok benzemesiymiş uykun geliyormuş ama bunu açlık olarak algılayıp fazladan yemek yermişsin..ben bizzat yaşarım bunu uykum geldiği zaman yemekte çok yiyesim gelir ben ikisinin arasında seçim yapıp erken yatarım :))

canım şimdi yorumlarımız sağ alt köşesinde alıntı ile cevapla yazısı onun yanında tıenak işareti gibi bi işaret var alıntı yapmak istediğin yorumların altındaki o işarete tıklıyosun sonra konuya cevap ver diyorsun artık çıkan yazıların altından kime ayit olduklarını ayırıp ona göre cevap verirsin..ama yorumların baştaki ve sonraki QUOTE yazısına dikkat et o yorumu senin yazından ayıran çizgiyi sınırlıyor canım bi dene bakalım bekliyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…