- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #41.181
eşinide mi kilo verdirecen canım
canım mesajların altında alıntı yap var ya onun sağında + işareti var hangi yorumlara cevap verceksen o + ları tıkla en son tıkladığın + nın yanındaki alıntı yapı tıkla karşına hepsi çıkar sende her mesajın altına yazacağın yorumu yazıp gönder canım
evet canım aynen öyla
sağol canım sanada
kızçeler sanırsam cezaya kalmışım verdiğim rahatsızlıktan dolayı şimdiden özür dilerim veeeee başlıyorum
1 üstüme düşen görevi yapmadım cezalıııııııııııııııııyım
evet canım ben duydum sebebide uyku hormonlarının ve açlık hormonlarının birbirine çok benzemesiymiş uykun geliyormuş ama bunu açlık olarak algılayıp fazladan yemek yermişsin..ben bizzat yaşarım bunu uykum geldiği zaman yemekte çok yiyesim gelir ben ikisinin arasında seçim yapıp erken yatarım :))
nasıl yaniiii ben cezalıyımmı diyeceksin şimdik :)) ay kıyamam yaa
evet canım ben duydum sebebide uyku hormonlarının ve açlık hormonlarının birbirine çok benzemesiymiş uykun geliyormuş ama bunu açlık olarak algılayıp fazladan yemek yermişsin..ben bizzat yaşarım bunu uykum geldiği zaman yemekte çok yiyesim gelir ben ikisinin arasında seçim yapıp erken yatarım :))
canım şimdi yorumlarımız sağ alt köşesinde alıntı ile cevapla yazısı onun yanında tıenak işareti gibi bi işaret var alıntı yapmak istediğin yorumların altındaki o işarete tıklıyosun sonra konuya cevap ver diyorsun artık çıkan yazıların altından kime ayit olduklarını ayırıp ona göre cevap verirsin..ama yorumların baştaki ve sonraki QUOTE yazısına dikkat et o yorumu senin yazından ayıran çizgiyi sınırlıyor canım bi dene bakalım bekliyorum :)))
hayatım bu kenadar sürecek çok merak ettim forum kuralalrında yazıyordu anımsadım sanki ama kaçtane yazacağını hatırlayamadım2 üstüme düşen görevi yapmadım cezalıyım
eşinide mi kilo verdirecen canım
canım mesajların altında alıntı yap var ya onun sağında + işareti var hangi yorumlara cevap verceksen o + ları tıkla en son tıkladığın + nın yanındaki alıntı yapı tıkla karşına hepsi çıkar sende her mesajın altına yazacağın yorumu yazıp gönder canım
aslı kaptan onuda soktum diyetee ama kaytarıyor öğlen yemeğini kesecekti meyve faln koydum evden hem onları yemiş hemde yemekDD ama akşam ekmek vermedimsayılır incecik bir dilim okadarr
o yüzden mi ben gece acıkıyom
yuppiiii olduuuuu yaşasınnnnnn hehe:))) teşekkürler kızlarrrrr
hayatım bu kenadar sürecek çok merak ettim forum kuralalrında yazıyordu anımsadım sanki ama kaçtane yazacağını hatırlayamadımD
aslı kaptan onuda soktum diyetee ama kaytarıyor öğlen yemeğini kesecekti meyve faln koydum evden hem onları yemiş hemde yemekDD ama akşam ekmek vermedimsayılır incecik bir dilim okadarr
galiba :90::90:ben en geç 11 de uyurum ama sebebi acıkmaktan değil yaa benim uykum pek kıymetlidir akşam en geç 11 de yatarım sabahta en geç 9 da uyanırım öğlenlere kadar hiç uyuyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?