Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

anladım sanırımm ilk fırsatta yapıcam heheh kutucuk dediği omuydu arkidişin hımss

bu ceza işinide sevmiyorum ama canım napalım gerekli

o yüzden mi ben gece acıkıyom

sanırım anladımmm bakalım olacakmı

2 üstüme düşen görevi yapmadım cezalıyım
hayatım bu kenadar sürecek çok merak ettim forum kuralalrında yazıyordu anımsadım sanki ama kaçtane yazacağını hatırlayamadımD

yaaa kızlarr nedicem sizee ben bitki çayı içmeye başlamıştım ama bugün okuduğum biryazıda diyorki bitki çayları düşük yapabiliyormuş hamilelik döneminde dikkatli tüketilmeliymiş ben şimdi hamile değilim ama istiyoruz yani heran olaiblirim ben bilemedim içmesem alternatif ne içeiblrim bu yeşil çaylar yerine

canım eskiden her takıma gidip yazıyorduk sonra bazı takımla ristemedi bizde kendi takımımızda 30 tane yazıyoruz

canım akşam ekmek yememişse iyi olmuş ama şimdi hem meyveyi yiyormuş eşin hem yemeği kilo almasın sonra

galiba :90::90:ben en geç 11 de uyurum ama sebebi acıkmaktan değil yaa benim uykum pek kıymetlidir akşam en geç 11 de yatarım sabahta en geç 9 da uyanırım öğlenlere kadar hiç uyuyamam

canım ben geç yatıyom malesef 12 olmadan yatamıyorum uykum gelmiyor yorgun olsamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…