- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #41.201
yaaa kızlarr nedicem sizeeben bitki çayı içmeye başlamıştım ama bugün okuduğum biryazıda diyorki bitki çayları düşük yapabiliyormuş hamilelik döneminde dikkatli tüketilmeliymiş ben şimdi hamile değilim ama istiyoruz yani heran olaiblirim ben bilemedim içmesem alternatif ne içeiblrim bu yeşil çaylar yerine
yaaa kızlarr nedicem sizeeben bitki çayı içmeye başlamıştım ama bugün okuduğum biryazıda diyorki bitki çayları düşük yapabiliyormuş hamilelik döneminde dikkatli tüketilmeliymiş ben şimdi hamile değilim ama istiyoruz yani heran olaiblirim ben bilemedim içmesem alternatif ne içeiblrim bu yeşil çaylar yerine
canım eskiden her takıma gidip yazıyorduk sonra bazı takımla ristemedi bizde kendi takımımızda 30 tane yazıyoruz
canım akşam ekmek yememişse iyi olmuş ama şimdi hem meyveyi yiyormuş eşin hem yemeği kilo almasın sonra
canım ben geç yatıyom malesef 12 olmadan yatamıyorum uykum gelmiyor yorgun olsamda
canım bence bu hazır sallama olanlar için geçerli yeşil çayı satın al aynı siyah çay gibi kendin demle canım
günde 1 tane sodada içebilirsin
aaa tatlım nasıl gözümden kaçmış o benim sen içme hatta başka çocuk düşünen arkadaşlar prenses de istiyordu o da içmesin...evet düşük yapabiliyor adaçayı,rezene,biberiye,yeşilçay,sen bunları içme hatta boş ver sen bitki çaylarının hiçbirini içme canım sadece çay iç..bide ne yap biliyomusun sabah kalktığında aç karna ılık suya çok sıcak değil soğuk da değil üç yada dört damla limon sık iç buda metabolizmanı hızlandırır..hem c vitamini bebişler ve keseleri için çok önemli düşük riskini azaltır c vitamini...
inş.canım bence bu hazır sallama olanlar için geçerli yeşil çayı satın al aynı siyah çay gibi kendin demle canım günde 1 tane sodada içebilirsin
yok aslıcığım yaa bana yasaklamıştı doktor ilk üç ayında sonrası için günde bir bardak içebilirsin demişti ama ilk aylar düşük riskleri çok diye bi çok şey yasaktı
tamam canım öyle yapayım vallaçok uğraşıyorum birde düşük falan kaldıramam(( ben sadece sıcak suda içebilrim olmazsaa yaaa
sade sıcak su da içebilirsin canım
inş.
ben en iyisi dediğin gibi sodaya devam edeyim 1-2 içiyorum zaten sade soda ama inş. oda zararlı olmaz bir araştırayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?