- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #41.221
bunlar yapıyorsa canım siyah çay hayli hayli yapmaz mı o zaman :44::44::44:
canım bence bu hazır sallama olanlar için geçerli yeşil çayı satın al aynı siyah çay gibi kendin demle canım
günde 1 tane sodada içebilirsin
ay şeker az kaldı ha gayretttt27 üstüme düşen görevi yapmadım cezalıyım
yok soda sorun olmuyor üstelik sodanın içindeki minaraller yüzünden günde bir tane içilmesi öneriliyor ben içiyordum sorun olmuyordu canım yaa siz ne zamandır istiyorsunuz bebiş yapmayı
27 üstüme düşen görevi yapmadım cezalıyım
28 üstüme düşen görevi yapmadım cezalıyım
29 üstüme düşen görevi yapmadım cezalıyım
veeeeeeeeeeee 30 üstüme düşen görevi yapmadım cezalıyım
slm kızlar
akşam yemeğim:
3-4 kaşık pilav(biraz fazla oldu)
3 kaşık et sote
yarım kase yoğurt
ve tabi yaşillik
sporumda yarım saat fitness
üzerine 4 çeşit olmak üzere 100 adet mekik
20 bacak hareketi
tamam sodaya devam tecrübelerden faydalanmak lazımm saol şekerim
ay şeker az kaldı ha gayretttt
:))
aman hiç sorma senesi geldi nerdeyse ama adam akıllı deneme 6-7 olduu (hastlaıklar falan aralar olduda) valla çok stresli bir mevzu buuu yaaa
şu 67 direncini 100 grda olsa kırmak istiyorum.süpersin valla
süpersinn süperrr bende evde hareketlere başlayayım valla çok gaza geldim sayenizdeslm kızlar
akşam yemeğim:
3 kaşık et sote
yarım kase yoğurt
ve tabi yaşillik
20 bacak hareketi
bende aynısını doktora sormuştum sonuçta o da bitki diye ama siyağ çayın sadece bağırsak çalıştırmak ve kan çökümünü düşürmek dışında bi etkisi yokmuş ama bitki çaylarının idrar söktürücü ve adet söktürücü özellikleri varmış yanii aslında bebeğe zarar vermiyorlar sadece annenin adet görmesine sebep oluyolar oda bebeğin düşmesine neden oluyor haliyle...üstelik siyah çayda günde bir kere içilmesi şartıyla izin veriliyo ama ben 3 bardağı bile geçiyodum
veeeeeeeeeeee 30 üstüme düşen görevi yapmadım cezalıyım
slm kızlar
akşam yemeğim:
3 kaşık et sote
yarım kase yoğurt
ve tabi yaşillik
20 bacak hareketi
şu 67 direncini 100 grda olsa kırmak istiyorum.
67,...... çıkıp duruyor
pilavı fazla kacırmısım meyve yemeyim değil mi?
off bilmem mi biz bir yıl uğraştık her adet göreceğimde çıldırırdım artık olacam mı olmıycam mı diyee allah kolaylık versin canaım inşallah çok aratmazda hemen olur....
67,...... çıkıp duruyor pilavı fazla kacırmısım meyve yemeyim değil mi?
sonunda güzell bebişine kavuşmuşssunnn darısı isteyen herekese olsun ah ah aynı stres bendede varr hemde alası varr. Hatta bugün regl günüm azcık umutlandım ama yine yiyeceğim kırmız kartı biliyorum regl her belirtisi varr..
67,...... çıkıp duruyor
pilavı fazla kacırmısım meyve yemeyim değil mi?
sonunda güzell bebişine kavuşmuşssunnn darısı isteyen herekese olsun ah ah aynı stres bendede varr hemde alası varr. Hatta bugün regl günüm azcık umutlandım ama yine yiyeceğim kırmız kartı biliyorum regl her belirtisi varr..
duayyenlere sormak lazımmmmmmmm:)))
canım o hiç belli olmuyor öle düşünme ben de hastalanacam diye beklerken bir de bakmışım bebiş varama üzülmede ben tam ümidimi kestiğim zamanda verdi kızıma rabbim....hiç üzülme hastalansan bile bidakine denersiniz artık
kızlar ben çıkıyorum defneyi emzirecem bide uyurum heralde sonra öpüyorum hepinizi çok çok
sıkıldın heraldee
ay şeker az kaldı ha gayretttt
:)
anaamm biz kız çıldırdı
hadi cnaım gözün aydın allah bir daha göstermesin
hadi geçmiş olsunnnnn:)))
yeme yeme saat geç oldu artık kilo yapmasada göbek şişip kalıyo midede büyüyor bak tartıya sürekli çıkma niye biliyomusun gün içerisinde yediğin ve içtiğin şeylerden dolayı kilon sürekli düşüyor yada yükseliyor o da insanın sinirini bozuyor ben bir hafta tutuyorum kendimi tam bildirim yapacağımız gün aç karna bi çıkıyorumallahh gitmiş kilolar diye bi motive oluyorum bi motive oluyorum sorma sende öle yap canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?